Burasi kisin sakin daha fazlasiyla aksam sokaga cikamazsin kopeklerdenAslında burası da iyice şehir gibi oldu artık kışın bile kalabalık, sahilde araba koyucak yer bulunmuyo
İkimiz de yazlıkçıymışız bu arada, bebeişler yazın denizden çıkmaz artık
Ayyy ayni been :) bende alisiyorum hos ayda 1 hafta annemdeyim :)Aslında ben izmirde yaşıyodum ailem orda hala evlenince buraya yerleştim, izmiri özlüyorum arada ama alıştım artık buraya da, ayrancılar yakın baya buraya belki biz de bi görüşme yaparız
Fazla derken muayane ücretimi fazla?Kizlar dün ogrendim sizlede paylasiyim mhrs ya da 182den randevu alip hastaneye gittigimizde daha faz la para ediyormusuz emeklide calisanda ayni sekilde fazla para oduyomus dün 170 i aradim sordum bilginiz olsun
Canm annen falan yakin degl mi?ben de ayni durdayim hemen hemen.annemle ablam geldi bugun biri sildi digeri supurdu ben de toz aldim anca.yoksa is yapamiyorum kac gundur.dun gece de uyanip durdu aptala dondum.oglen de surekli pesimde agladi durmadi bi yerde.Allah tan annemler geldi de rahat ettm biraz yoksa kafayi yiycektim.burda cikck yer de yok zaten evdeym sureklibiz de rahatlycaz insallah ya azck daha buyusunler
Hamileliğimde anneme yakın taşındık işe başlayınca annem bakacak çünkü geliyor arada yardım ediyor Allah tazı olsun zaten anneler olmasa bitmiştik herhalde ama hiç uyumaması tüm gece memede oLması artık rahatsız etmeye başladı beni. Ne yapayım olsun artık geçecek inş tabi biz o arada eşimle birbirimizi yiyip bitirmezsek kızlar birde geçen gün yulaf ezmeli hurmalı bir tarif paylaşmıştı bir arkadaş şimdi hatırlayamıyorum onu verir misiniz acaba . Birde siz kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize ben her gün aynı şeyi vermekten sıkıldım galiba kızımda sıkıldı ekmek yumurta sarısı peynir yerse pekmez o kadarArkadaşların dedigi gibi ailenden birileri gelse yada sen gitsen. Bikaç gün de olsa rahat edersin. Ayrıca yalancı emzik almıyor mu?
bişey sorcam şimdi ben şeker hamuru istemiyorum pasta da. O şekli gofletle kaplayarak verebilirmiyiz? Yaparlar mı öyle?
Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuşFazla derken muayane ücretimi fazla?
ben anne kız kombin düşünüyorum instagramda baktım bir kaç yer güzel şeyler var kendim uyduramazsam sipariş vericem pasta patlatma içinde altına tütü giydirip üstüne kalın boncuklu kolyeler takıcam :))Hemen iklramlardan basladik dogum gunune bu bebeler ne giycek ben tütü dusunuyorum biraz baktim rengarenk cok guzel seyler var
ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor haftaiçi de bizde kalıyor ve annelerin hakkı ödenmez de sağ olsun o kadar yardımı var ki bana ne yapsam az kalır bu arada gece uyku ve memeye yapışıklık bizde de var asla benden başka kimseye gitmez gece sabaha kadar doğru dürüst uyumayıp bir de işe geliyorum inşallah sen işe başlayana kadar düzelirHamileliğimde anneme yakın taşındık işe başlayınca annem bakacak çünkü geliyor arada yardım ediyor Allah tazı olsun zaten anneler olmasa bitmiştik herhalde ama hiç uyumaması tüm gece memede oLması artık rahatsız etmeye başladı beni. Ne yapayım olsun artık geçecek inş tabi biz o arada eşimle birbirimizi yiyip bitirmezsek kızlar birde geçen gün yulaf ezmeli hurmalı bir tarif paylaşmıştı bir arkadaş şimdi hatırlayamıyorum onu verir misiniz acaba . Birde siz kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize ben her gün aynı şeyi vermekten sıkıldım galiba kızımda sıkıldı ekmek yumurta sarısı peynir yerse pekmez o kadar
Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş
Hastaneden alcan aliniyosa alinmiyosa 15 tl vermemek icin saatlerce gidip beklicen ozel gittigin icin ister cakiyolar hemen :)Nerden alınacak o zaman randevu başak alınabilecek biyer yokki benim bildiğim
Hastanede gidip sira beklersen ozaman odemiyosun canim onada cok erken gideceksinki olacakNerden alınacak o zaman randevu başak alınabilecek biyer yokki benim bildiğim
Kizlarrrrr bgn benim dogumgunum. 3 nisannisan ayini ayri bi sevyrm ya bahar geliyo hava isiniyo gzl gunler gelsn ins
Bulusma meselesnde yerden once gun kesinlestirelimki ona gore ayarlama yapalim çoğunluk haftaici haftasonu hangisi derse o olsun gelemicek olan da solesin ona gore sesleri ckmayan arklar ses verin
Ben ve bunekibuneki icin ikiside farketmio
Minnak cilek ve aren haftasonu diolar çalıştıklarından dolayi
Apriori haftaici diyo
Bide kimdi cmt gunu günüolan kavacikta belki katilirm diyen ark o da haftasonu demis oluyo snrm
Dgr arklar ? Azeri pufpuf gun belirtelim ltf
Pek kmseden ses ckmio ben atliyomusum gibi oluyo ama malum ankaradayim 2 haftalığına geliyorum ve geldgmde akraba ve ark larmla görüştümden baska prgrmlar cikablr önceliği ne zamandr Konuşulduğu icin burayi netleştirelim istyrm ona gore baska günlere de dgr yapmak istedklerimi ayarlym
canım ben fotoğrafçı da bir yaş için mutlaka fotoğraf çektircem profesyonel bişi olsun@minnakkartal ayy cok guzelmis google sagolsun ogrendik :) sen kendinmi cekceksin kendimiz ceksekte olur sanki fotografci dunyayi ister simdi off hersey cok guzel ama cokta pahali
bnde karar veremedim uyumlu giyinmek istiyorum aslinda ama bulamadimHemen iklramlardan basladik dogum gunune bu bebeler ne giycek ben tütü dusunuyorum biraz baktim rengarenk cok guzel seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?