2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aslında burası da iyice şehir gibi oldu artık kışın bile kalabalık, sahilde araba koyucak yer bulunmuyo
İkimiz de yazlıkçıymışız bu arada, bebeişler yazın denizden çıkmaz artık
Burasi kisin sakin daha fazlasiyla aksam sokaga cikamazsin kopeklerden

Ben alacatidayim deniz uzak burda biraz ama yazin yapcaz bisiler artik bakalim

pazar günü çok yakın bir arkadaşımın oğlunun bir yaş doğum gününe gidicem kız o kadar heyecanlı ki anlatamam stres heyecan zirve yapmış onu öyle görünce iyi ki şimdiden bakınıyorum diyorum yoksa ben zaten panik biriyim ne halde olurum bilmiyorum bir de malum ramazan on gün önce yapıcam gerçek doğum gününde de minik bir pasta yaptırıp pasta patlamaca fotosu çekcem :)) bir de iyi ki yazın olmuş bir yaş foto çekimi açık hava da olucak ne güzel

Aslında ben izmirde yaşıyodum ailem orda hala evlenince buraya yerleştim, izmiri özlüyorum arada ama alıştım artık buraya da, ayrancılar yakın baya buraya belki biz de bi görüşme yaparız
Ayyy ayni been :) bende alisiyorum hos ayda 1 hafta annemdeyim :)

Hemen iklramlardan basladik dogum gunune bu bebeler ne giycek ben tütü dusunuyorum biraz baktim rengarenk cok guzel seyler var

Kizlar dün ogrendim sizlede paylasiyim mhrs ya da 182den randevu alip hastaneye gittigimizde daha faz la para ediyormusuz emeklide calisanda ayni sekilde fazla para oduyomus dün 170 i aradim sordum bilginiz olsun
Fazla derken muayane ücretimi fazla?

Hamileliğimde anneme yakın taşındık işe başlayınca annem bakacak çünkü geliyor arada yardım ediyor Allah tazı olsun zaten anneler olmasa bitmiştik herhalde ama hiç uyumaması tüm gece memede oLması artık rahatsız etmeye başladı beni. Ne yapayım olsun artık geçecek inş tabi biz o arada eşimle birbirimizi yiyip bitirmezsek kızlar birde geçen gün yulaf ezmeli hurmalı bir tarif paylaşmıştı bir arkadaş şimdi hatırlayamıyorum onu verir misiniz acaba . Birde siz kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize ben her gün aynı şeyi vermekten sıkıldım galiba kızımda sıkıldı ekmek yumurta sarısı peynir yerse pekmez o kadar

Hemen iklramlardan basladik dogum gunune bu bebeler ne giycek ben tütü dusunuyorum biraz baktim rengarenk cok guzel seyler var
ben anne kız kombin düşünüyorum instagramda baktım bir kaç yer güzel şeyler var kendim uyduramazsam sipariş vericem pasta patlatma içinde altına tütü giydirip üstüne kalın boncuklu kolyeler takıcam :))

ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor haftaiçi de bizde kalıyor ve annelerin hakkı ödenmez de sağ olsun o kadar yardımı var ki bana ne yapsam az kalır bu arada gece uyku ve memeye yapışıklık bizde de var asla benden başka kimseye gitmez gece sabaha kadar doğru dürüst uyumayıp bir de işe geliyorum inşallah sen işe başlayana kadar düzelir
kahvaltı için omlet verebilirsin arada yine yumurta yer ama değişik olur

L Lilium3 mutlu yıllar. Sayende ilginç bişey yaşadım. Rüyamda çok sevdiğim arkadaşımı gördüm, şimdi il dışında, Facebook galan da olmadığı için pek hayatlardan haberdar olamıyorduk. Bugün onun da doğum günü, sayende bilinçaltım bana bi güzellik yaptı da onunkini de kutladım, hatırladığım için mutlu oldu :)

Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş

Nerden alınacak o zaman randevu başak alınabilecek biyer yokki benim bildiğim

@minnakkartal bende takim cok isterdim ama zayiflamam lazim onun icin su an imkansiz onun icin tütü dusundum hayaliatolye var renkli renkli tütüler hosuma gitti fiyatta cok ucuk degil gibi geldi

Pasta patlatma ne ola ki :)

@minnakkartal ayy cok guzelmis google sagolsun ogrendik :) sen kendinmi cekceksin kendimiz ceksekte olur sanki fotografci dunyayi ister simdi off hersey cok guzel ama cokta pahali

kavacıkta cumartesi günü olan arkadaş benim

@minnakkartal ayy cok guzelmis google sagolsun ogrendik :) sen kendinmi cekceksin kendimiz ceksekte olur sanki fotografci dunyayi ister simdi off hersey cok guzel ama cokta pahali
canım ben fotoğrafçı da bir yaş için mutlaka fotoğraf çektircem profesyonel bişi olsun
ama pasta patlatmayı kendim çekicem bir de one yazılı üç kareden oluşan bir foto çekicem kendim çekmeden olmaz yani :))

Bn migrostan iglonun somonunu aldim vakumluydu paketi. Acip parcalayip buzluga attim cozulmemisti balik. Kacgun durur buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…