2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Daha dün aradim canim hatta ilk rmekliyi sordum arama amacim oyfu cunku emekliden calisanmis gibi ucret aliniyo calisandanda ayrica aliniyo dedi dalgami geciyolar simdi kafam karisti

Adetim bitmisti agrim vardi tam gecti tekrar adet oldum 17 gun sonra iyice cozuttu 1.5-2 ayda bir oluyodum spiralden mi acaba bi duzene giremedi gitti

aynısını ben de yapıyorum,eksik bulursam doktor masaya yönelirken tartıya kendim tekrar tekrar koyuyorum ,sonuç değişmiyor tabi

aynısını ben de yapıyorum,eksik bulursam doktor masaya yönelirken tartıya kendim tekrar tekrar koyuyorum ,sonuç değişmiyor tabi
Anne olmak iste canım gecen defa Ece yi tartiya yatirirken ayaklarını çok vurdu tartiya tartı çalışmadı doktorun sekreteri de vardı yanımızda pillerini çıkarıp yeniden takti Ece on kilo geldi evde 9.700 civarı geliyor hatta o zamanda doktora söyledim evde bu kadar geldiğini sizin tartiniz hassas değildir doğru tartmaz dedi bugünde bir daha tartayim emin olayım dedim

Daha dün aradim canim hatta ilk rmekliyi sordum arama amacim oyfu cunku emekliden calisanmis gibi ucret aliniyo calisandanda ayrica aliniyo dedi dalgami geciyolar simdi kafam karisti
Benim babam sağlıkcı iyi anlasın diye onada arattım hatta 182 yi aradığımız için herhangi bi ücret ödemedigimizi söylemiş. Sadece dedigim gibi reçeteden para alınıyo emeklinin iki katı da çalışından alınıyo.
Çok hoş :) ama eşimi öldürsen bu yelegi giymez :)
Miraya Muhallebi yaptım ama bi haydi katı malum kaşığa ağzını açmıyo bende kopara kopara elimle verdim nihayet günler sonra az da olsa bişi yedi
kendin yemiş gibi hissettin dimi. Aren her yediginde ben doymuş gibi oluyorum da :) bu arada mamalar işe yaramış bizde 20 günde 200 gr almışız çok şkr.

Valla benim eşimde beni bişiye bulaştırma ben ne giyeceğimi biliyorum diyo ama ona da bize uygun bişi ayarlayıp son anda kakalıcam :))
Valla yediği iki lokma bile olsa Dünyalar benim oluyo :) maşallah arene inşallah devamı da gelsin

Bize 11. Ay bile geldi :))

Çok şükür cnm iyileşmiş bebiş kilonuzada maşallah

İyi olur inşaallah cnm kilosuna üzülme diş içinde üzülme dr arkadaşımızın oğlu 1,5 yaşında çıkarmiş nasıl olsa çıkacak hayırlısı olsun hem bağışıklıpı iyice güçlenır sıkıntısız çıkarır benimki herdişte hastanelik oluyo toparlanır bebişin inşaallah tez zAmanda

Tas koyduk yola tabi spiralle ondan yapiyo :)
oh masallah öykü eline gecirdimi kitabi parcalamaya calisiyo dokun hisset kartlari koydum onune baksin diye aliyo eline bakiyo atiyo bitanesinin ucundan yemis kasla goz arasinda :)
Alaçatı da yaşıyosınuz dimi?

Eşim sörf tutkunudur çok sevıyoruz oraya hayran ama gecen yıl bebek olunca gıdemedık butık otel kahvaltısı harika inşaallah bu sene gıdıcez çok özledik siz çok şanslısınız yaz orada bır baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…