2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Alaçatı da yaşıyosınuz dimi?
yasamaya baslamadan once bende seviyodum tatil guzelde yasam malesef zor kiralar sezonluk verdikleri icin yuksek ev bulmak cok zor pajali kisin hayat yok yazinda cok bi artisi yok bize keske bizde sadece tarile gelebilsek :)

@minnakkartal eşim hayatta o Yelek ve papyonu kullanmaz ama bize harika bir fikir verdin tek renk tişörtler alıp istediğimiz gibi baskılar yaptırıp yazın öyle gezeceğiz üçlü çekirdek aile olarak
Bu kadin hepimize ayri fikir veriyo valla muhtesem @minnakkartal :)
A apriori11 bu pasta patlatma olayini azada yapmalisin bence guzel fotolar verir senin haydut

Tas koyduk yola tabi spiralle ondan yapiyo :)
oh masallah öykü eline gecirdimi kitabi parcalamaya calisiyo dokun hisset kartlari koydum onune baksin diye aliyo eline bakiyo atiyo bitanesinin ucundan yemis kasla goz arasinda :)
Canim bende önceden de spiral vardı o zamanlar adetim damla damla bitmek bilmiyordu ramazanın yarısını oruçsuz geciriyordum dra gittim doktor akan suyun önüne tas koyarsan ne olur yavaş yavaş akar spiral de öyle demişti

Teşekkür ederiz teyzesi senin bebis nasıl oldu iyi mi
Çok şükür daha iyi ama uykusuzluk devam edıyo gunduz uykusu hıç yok gıbı ama hasta olmasında 10 gun oldu bugun dahs banyo yaptırdım ama korkarak gecen banyodan sonra üşütmüştüm inşş olmayız

Valla yapcak bisey yok tavuga doneriz sonra :) doktor onumuzdeki ay bitince gel demisti giitcem haftaya bakalim sorarim bu duzensizligi de ne dicek

yasamaya baslamadan once bende seviyodum tatil guzelde yasam malesef zor kiralar sezonluk verdikleri icin yuksek ev bulmak cok zor pajali kisin hayat yok yazinda cok bi artisi yok bize keske bizde sadece tarile gelebilsek :)
Tabi orda devamlı yasamak özellikle dediğin gibi kışın daha zordur biz sadece tatıl kısmını bildiğimiz için

Tabi orda devamlı yasamak özellikle dediğin gibi kışın daha zordur biz sadece tatıl kısmını bildiğimiz için
Tatil yeri ama tatile baska yere gidiyoz bizde balayina bodruma gittik gecen sene bizede kismet olmadi bu senede esim yeni ise basladi biyere gidemeyiz belki haftasonu kacariz bakalim evden uzaklasmak guzel oluyo :)

Kızlar şok un katalogunu gördüm simdi bu oyuncak ahşap halkalar varya 19.90 ama 1 nisandan itibaren yazıyor inşallah kalmıştır almak isteyen olursa haber vereyim dedim

Ben çarşamba günü gittim baktım..kutuyu açıp inceledim hatta ama ahşap olması hoşums gitmedi,çok ağırdı..kesin bir yerine çarpar acıtır hatta kızartır benimki onu..o yüzden almadım..aynısının plastik olanı e-bebekte aynı fiyat,onu alacağım ben..

Ben fiyat aldım buradan..takipte ediyorum hatta fakat çooook pahalı..

Öyleyse bende almayayim canım e bebeğe bakayım sağol

Bu kadin hepimize ayri fikir veriyo valla muhtesem @minnakkartal :)
A apriori11 bu pasta patlatma olayini azada yapmalisin bence guzel fotolar verir senin haydut
Bence de minnakkartal bizim konsept danışmanımız :) eşim de bayıldı pasta patlatma fikrine , tabi nasılsa evi ve oğlanı o temizlemeyecek

gündüz bi şekilde geçiyor da gece sabrım azalıyor valla bazen tokatlamak istiyorum bal yanaklardan ama içim cızlıyor vazgeçiyorum dudaklarımı ısırıp ya sabır ya sabır elbet düzelir birgün bu velet diyorum ozaman uyurum ben de tertemiz miskokulu çarşaflarda sabahlara dek

longislandist valla ben de üzüldüm haline. Ben de uyanığım şu an ama tamamen benim manyaklığım evde herkes uyuyor. Sana da Allah sabır versin. Benim kuzenimin kızı uyutmazdı, şimdi 4 yaşında ama annesi der ki 4 yılda toplam 4 saat uyumamıştır. Mecaz değil gerçekten kız 5 dk uyur ve tüm günü geçirirdi o uykuyla. Ama o bile adam oldu, o yüzden sabır sabır.
Haa şiddet konusunda henüz erken ama brnim de oğluma yönelik gelecekte uygulayacağım şiddet fantezim var. 15-16 yaşında en manyak ergen zamanında deli gibi öğlene kadar uyumak isteyecek ama ben onu hafta sonu dahil her gün sabah 6 da kaldırucam. O anne 5 dk daha diye yalvarırken ben başından aşağı buzlu su dökücem. Bugünlerin intikamını alıcam. Sen de böyle psikopat hayaller kur, biraz hafiflersin

evet yaşasın intikam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…