yaaa buneeee nerden aldin bnu bnde istiyorummmmm gordugum en guzel tutu bu.Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
@oslew sen söylemiştin galiba a101 de somon var diye iglonun onu da aldım eve geldim zor olsada minik minik doğrayıp buz dolabı poşetiyle tek yapımlık ayarlayıp derin dondurucuya koydum yarın ilkini denicem bakalım
Eki Görüntüle 1480820 Eki Görüntüle 1480823
Canım lcw den aldım bende erken merken görür Görmez Alayım dedim belki bi daa bulamam çok içime sindiyaaa buneeee nerden aldin bnu bnde istiyorummmmm gordugum en guzel tutu bu.
ben buharda soğan la pişirip elimle minik minik yedirmeyi düşünüyorum bide öyle denesen belki yer bide Keçiboynuzu pekmezi aldım sen demiştin sanırım iştah açıyo diye alerjimiz geçsin bir gün sonra da onu denicem bakalımBnm kiza iglonun somonundan corba yaptim. Yemedi
Yarin gdiyim bnde lcw cokbegendim hatta bayildim. Oyle yiyo baligi corba olarakk yemedi.. keciboynuzunu bn demistm baya farketti vallaCanım lcw den aldım bende erken merken görür Görmez Alayım dedim belki bi daa bulamam çok içime sindi
ben buharda soğan la pişirip elimle minik minik yedirmeyi düşünüyorum bide öyle denesen belki yer bide Keçiboynuzu pekmezi aldım sen demiştin sanırım iştah açıyo diye alerjimiz geçsin bir gün sonra da onu denicem bakalım
Çok güzel canım çok beğendim. Diğer adınız aslanmiydi bilmiyodum bak ben güzel isim ama
Cok guzl bizm hla disimz yok sanirim dis bugdayi yapamicaz
cok guzel olmus yaaa ellerinize saglik
Cok guzelmis ne kadara yaptirdin
Ayy çok güzelmiş ki pastanız
inşallh memnun kalırsın canım en azından birazcık rahat edersin
Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
@oslew sen söylemiştin galiba a101 de somon var diye iglonun onu da aldım eve geldim zor olsada minik minik doğrayıp buz dolabı poşetiyle tek yapımlık ayarlayıp derin dondurucuya koydum yarın ilkini denicem bakalım
cok guzel yaaa bende istiyorum bi kiz bebek:)Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
Canim bu guzel walla lcw de guzel ve uygun seyler bulunuyor brn kizimin cogu seyini oradan aldim .Ben de alabilirim bundan ya da kendim de yaoabilirimPasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
Cik guzel pastaniz canim bak kurabiyelerin tarifini hala bekliyorum dis bugdayin gecince yazarsan sevinirim.Ayrica ben Mardunde cerkez oldugubu bilmiyirdum sanirim baya kozmopolit bi yer.Bu arada sen ne ogretmenisin canim.Burada tek meslektasim sensin sanirimTesekkurler teyzeler:)ben yapmadm ama pastanede yaptirdk aksam alcz sorarm fiyatini.oglumun diger adi aslambek:)
aslambek emre:) biz cerkeziz de o yuzden ilki cerkez ismi.ama cok uzun gelmis kisaca aslan yazmislar
teşekkürler bencede iyiki var hem güzel hem uygun :))Aaaay cidden çok güzeeel bende çok beğendim valla..Şu Lcw iyi ki var
Teşekkür ederiz inşallah nasip olur sana da mavilerden pembelere transfer :))cok guzel yaaa bende istiyorum bi kiz bebek:)
kendin yapabiliyorsan ne güzel benim elimden gelmez :))Canim bu guzel walla lcw de guzel ve uygun seyler bulunuyor brn kizimin cogu seyini oradan aldim .Ben de alabilirim bundan ya da kendim de yaoabilirim
Bi denicem canim olur mu bilmiyorum el isine yatkinligim var birazteşekkürler bencede iyiki var hem güzel hem uygun :))
Teşekkür ederiz inşallah nasip olur sana da mavilerden pembelere transfer :))
kendin yapabiliyorsan ne güzel benim elimden gelmez :))
bizde papyon yapalim:))Bi denicem canim olur mu bilmiyorum el isine yatkinligim var biraz
Canim cok güzel olmuş bYildim bizde davetlimiyizDis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
ayy hakket guzelmis ben bu aldigim etek bandanayi dusundumPasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
ne demekmis degisikmis benim damadin adi :)Tesekkurler teyzeler:)ben yapmadm ama pastanede yaptirdk aksam alcz sorarm fiyatini.oglumun diger adi aslambek:)
aslambek emre:) biz cerkeziz de o yuzden ilki cerkez ismi.ama cok uzun gelmis kisaca aslan yazmislar
Hopp hopp o bnm kucuk damat burak ozcivitimBizim tütü giydirecek kızımız yok ama benim oğlum da lacileri çekip bu askı ve papyonu takınca çok yakışıklı olacak, sizin tütülü bandanalı zillileriniz oğluma bayılacak
Öyle canım kerttik zaten :) senin kız da bizim oğlan gibi giyiniyo zaten eşofmanları çekip spor ayakkabılarını giyip takılırlar :) sen de şöyle bi tütü giydir fotosunu koy da bakalım gelinlik yakışıyor mu hira Hanım'aHopp hopp o bnm kucuk damat burak ozcivitim
Bn spor giyiniyorum genelde cocuguda kendime bnzeticem valla bu gidisle:)Öyle canım kerttik zaten :) senin kız da bizim oğlan gibi giyiniyo zaten eşofmanları çekip spor ayakkabılarını giyip takılırlar :) sen de şöyle bi tütü giydir fotosunu koy da bakalım gelinlik yakışıyor mu hira Hanım'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?