Masallah hayırlı ömrü olsun cnmBnm melegim bugun tam 10aylik olduu
beraber kumdan kale yapariz :)Yaza gelsek belki görüşürüz inşallah
Tullu etek canm @minnakkartal in resimdekindenRenk harika bayıldımmm.. Model harika bayıldımmmm..
ay tutu ne. kız annesi olmadığım için çok cahilim de :)
masallah bizimle araniz tam bir ay.. bnde dogum gununden 2 3 gun once resimcektrcem pastayi resimli dusunuyorum.Bacilarim bu ne hiz boyle masaallah....
Biz bugun 11 aylik olduk...
Buyuk gune son 1 ayimiz kaldi ama su an ortada hicbirseyimiz yok
Ben dogumgununde giyindirecegim kiyafet ile dogumgununden birgun once studyoda resmini cektirmeyi dusunuyorum...
Ve tabi bu resmi ilede dogumgunu pastasini yaptirmayi...
Daha kiyafetlerimiz suslemeler masa ortumuz vs. Vs. Hepsi beklemede...
50 yi askin seker hamurlu kurabiyelerimiz ise cabasi ....
Ev temizligini hic katmiyorum bile
sagol cnm amin hepimizinkilerin insallhMasallah hayırlı ömrü olsun cnm
canım bileğe yakın yerinden bantlı bişi alsan belki daha sıkı tutarİyi akşamlar güzel anneler ben oğluma ayakkabı baktım ama istediğim gibi bulamadım aldıklarımı çıkarıyor hiç istemiyı giymek çoğunun teki kayıp sürterek çıkarıyo sadece patık çıkaramıyo tavsiyelerınızı bekliyorum
çok şükür biz olmadıkBu arada forumda bebeği gribe yakalanmayan kaldı mı
Ayy çok güzelmiş canım bende aynı şekilde kararsızım elbise istediğim gibi bişi bulamazsam böyle olabilir ama daha çok gönlüm Süslü elbiseden yana ben konsept olarak kelebek düşünüyorum :))Bizim konsept bu minnie mause. Ama byle kiyafetle normal suslu bi elbisenin arasinda kararsiz kaldm
cok guzelmis benimde acil zayiflamam lazim yatin itibariyle basoiyorum:))
Biz gecen hafta hastaydık bıgun hapşurdu ishal ve kusma var inşş hasta olmamıştır eşin yardımcı değil benimkide öylene yapalım allah bize güç versin kalkarız altından inşaalahBu arada forumda bebeği gribe yakalanmayan kaldı mı
Bayıldım harika mutlu günlerde giyin
Bende gördüm şimdi instagram da çok beğendim resimlerini allah nazardan korusun. Mutluluklarini hiç bozmasin insallah.@yaz yagmuru yaa sen nasıl üç çocuk annesisin maşallah sana Allah nazardan korusun hem seni hem yavrularını
Nasil kole gibi kullaniyor.Canim koy tepkini senin oncelikle dusunmen gereken yavrun var onun sana yardimci olmasi lazim.Bundan iki ay once esim yillik izninden kullani vir hafta evde surekli disari cikicam kahve icecem bitki cayi icecem vs bahaneler buluyor bende kopardim firtinayi daha sonra aslinda disari cikmak istiyorum ama birsey derdin demeye basladi.Insan az yardim eder degil mi.Simdi kuzu gibi evde cicuk bakmaya yatdim ediyor.Buraya düzenli yazmayı çok ozlemisim ve eş konusunda ne şanssizmisim, beni köle gibi kullanıyor kizim da onu hiç istemiyor
Üç çocuk annelerini kıskandığımı daha önce söylemişmiydim bilmiyorum hem kıskanıyorum hem imreniyorum kocaman maşallah sizlere ne diyim ben tek çocukla perte çıktım :))Bende gördüm şimdi instagram da çok beğendim resimlerini allah nazardan korusun. Mutluluklarini hiç bozmasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?