2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Renk harika bayıldımmm.. Model harika bayıldımmmm..

ay tutu ne. kız annesi olmadığım için çok cahilim de :)
Tullu etek canm @minnakkartal in resimdekinden
masallah bizimle araniz tam bir ay.. bnde dogum gununden 2 3 gun once resimcektrcem pastayi resimli dusunuyorum.
Masallah hayırlı ömrü olsun cnm
sagol cnm amin hepimizinkilerin insallh

Bizim konsept bu minnie mause. Ama byle kiyafetle normal suslu bi elbisenin arasinda kararsiz kaldm

canım bileğe yakın yerinden bantlı bişi alsan belki daha sıkı tutar

Bu arada forumda bebeği gribe yakalanmayan kaldı mı
çok şükür biz olmadık

Bu arada kızlar mira tutunup kalkmaya iice alıştı ve artık bacağını atmaya başladı koltuğa çıkmaya çalışıyor bişi olucak diye korkuyorum ama engellemekte istemiyorum tetikte bekliyoruz babasıyla :))

Diyet yapanlar yapmak isteyenler instagramda zafere doğru diye birini buldum kadın bütün gün yediği içtiği ne varsa resimleyip verdiği kilolari tartıda göstermiş acayip gaza getiriyo insanı. Diyet yaparken ne yesem ki diye düşünmeye gerek yok takip edip aynilarini yapabilir insan.benim çok hoşuma gitti. Takip etmek isteyenlere duyurulur.

Bizim konsept bu minnie mause. Ama byle kiyafetle normal suslu bi elbisenin arasinda kararsiz kaldm
Ayy çok güzelmiş canım bende aynı şekilde kararsızım elbise istediğim gibi bişi bulamazsam böyle olabilir ama daha çok gönlüm Süslü elbiseden yana ben konsept olarak kelebek düşünüyorum :))

Buraya düzenli yazmayı çok ozlemisim ve eş konusunda ne şanssizmisim, beni köle gibi kullanıyor kizim da onu hiç istemiyor
Nasil kole gibi kullaniyor.Canim koy tepkini senin oncelikle dusunmen gereken yavrun var onun sana yardimci olmasi lazim.Bundan iki ay once esim yillik izninden kullani vir hafta evde surekli disari cikicam kahve icecem bitki cayi icecem vs bahaneler buluyor bende kopardim firtinayi daha sonra aslinda disari cikmak istiyorum ama birsey derdin demeye basladi.Insan az yardim eder degil mi.Simdi kuzu gibi evde cicuk bakmaya yatdim ediyor.

Bende gördüm şimdi instagram da çok beğendim resimlerini allah nazardan korusun. Mutluluklarini hiç bozmasin insallah.
Üç çocuk annelerini kıskandığımı daha önce söylemişmiydim bilmiyorum hem kıskanıyorum hem imreniyorum kocaman maşallah sizlere ne diyim ben tek çocukla perte çıktım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…