2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy hakket guzelmis ben bu aldigim etek bandanayi dusundum
Olur mu ki
ne demekmis degisikmis benim damadin adi :)
bence oda olur hatta öyküşüm göbişi varsa üstüne yarım bişide giydirebilirsin benim hayalim öledi ama mirada göbiş hayalde kaldı
Bnm melegim bugun tam 10aylik olduu
maşallah fıstığa zaman hızlı geçiyor kuzular büyüyor

Ben de tişört üstü gömlek havaya göre üstüne şişme Yelek veya mont vs bu tarz seviyorum , babasına giydiremedim oğlumda deniyorum sevdiğim tarzı :)
Benim eşimde bana giydiremediklerini miraya alıyor özellikle şişme yelek ne zamn alışverişe gitsek eli ya yeleklerde ya spor ayakkabıda

Geçmiş olsn. Büyüdükçe düşmeler kaçınılmaz oluyo malesef.
bende iki haftada bir alıyorum inan o kadar rahat ediceksin ki. Çok iyi yapmışsın.
Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
çook güzel.. Afiyetle yiyin :)

Aynen canim farkli milletlerden insanlar cok burda:)turkce ogretmeniym ben.bi de badem10 vardi ogretmen olan ise basladi sanirm girmyo artik

Canim cok güzel olmuş bYildim bizde davetlimiyiz

Tabiki

Ben de netten aldm hamuru kalibi falan canm ilk defa yaptm ayiptr soylemesibasit aslinda ama bebis olunca 1 saatlik is 3-5 saatte bitiyo:)

ayy hakket guzelmis ben bu aldigim etek bandanayi dusundum
Olur mu ki
ne demekmis degisikmis benim damadin adi :)

Dogru,durust insan demek canm.bu arada benm de kizim olsa adini oyku koycktm ama erkek oldu

Bak beni masrafa sokuyorsun sayfada o kadar güzel değildi o bantlar artık kesin karar verdim Pazartesi alıcam bi kaç bişi eltimin kızına da alıcam şimdi ben etiketleyince zaten alıcak bari o masrafa girmesin :))

Aman eltisine de kiyamazmis :) indirim iste vala aa :)

Evet kırmızı çok güzel ben bu aralar çok alışveriş yaptım esime unutturayim şu aldiklarimizi alcam bende yaz için çok güzeller

Heyy bende bakayım hemen

Miraya Muhallebi yaptım ama bi haydi katı malum kaşığa ağzını açmıyo bende kopara kopara elimle verdim nihayet günler sonra az da olsa bişi yedi

Afiyet olsun

Bize 11. Ay bile geldi :))

Aylık ne kadar ödüyosunuz bu oyunlara bende eşime dedim de bakalım netten dedi

Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar

Çok güzel olmuş maşallah

Renk harika bayıldımmm.. Model harika bayıldımmmm..
yaaa buneeee nerden aldin bnu bnde istiyorummmmm gordugum en guzel tutu bu.
ay tutu ne. kız annesi olmadığım için çok cahilim de :)

Rejimin dibine vurdum biri beni durdursun neler yediğimi yazmıyım sayfalar yetmez
Ben çok kilo verdim tartıda artık 48 leri gördüm. Çok yemeğe çalışsamda kilo alamıyorum. Öğlen yemekte çok ekmek yemiyorum hatta bazen hiç ekmek yemiyorum ve öğle araları yürüyüş yapıyorum sanırım o Yüzden kilo alamıyorum.

İyi akşamlar güzel anneler ben oğluma ayakkabı baktım ama istediğim gibi bulamadım aldıklarımı çıkarıyor hiç istemiyı giymek çoğunun teki kayıp sürterek çıkarıyo sadece patık çıkaramıyo tavsiyelerınızı bekliyorum

Zumreyiz yabi ben de Turkce ogretmeniyim.Aslinda bir Turkceci olarak Oyku adi bize de yakisirdi ancak ben kizima hamike kalnadan once ruyamda gordum ve hamile kakdim kizim oldu ruyamda Elif Ece gormustum.Adiyla geldi kizim

Bende cimcikledım gece bakıp bakıp ağladı ama gercekten dayanamadım topuklarıyla karnıma tekme atıyo ayağımda salkarken sanki büyük adam gibi dayak yiyorum biz beraber uyuyoruz yataktan kalktığımdan yumak yumak saçımı çekip duruyo ısırıyo tırmıklıyo

Tatil yeri ama tatile baska yere gidiyoz bizde balayina bodruma gittik gecen sene bizede kismet olmadi bu senede esim yeni ise basladi biyere gidemeyiz belki haftasonu kacariz bakalim evden uzaklasmak guzel oluyo :)
Yaza gelsek belki görüşürüz inşallah

Maşallah eşine özendim ne diyim ki allah daim etsın bak üzülüyodun kımse yardımcım değil diye en büyğk yardımcın hayat arkadaşın mutlukluklar canım

Bacilarim bu ne hiz boyle masaallah....
Biz bugun 11 aylik olduk...
Buyuk gune son 1 ayimiz kaldi ama su an ortada hicbirseyimiz yok
Ben dogumgununde giyindirecegim kiyafet ile dogumgununden birgun once studyoda resmini cektirmeyi dusunuyorum...
Ve tabi bu resmi ilede dogumgunu pastasini yaptirmayi...
Daha kiyafetlerimiz suslemeler masa ortumuz vs. Vs. Hepsi beklemede...
50 yi askin seker hamurlu kurabiyelerimiz ise cabasi ....

Ev temizligini hic katmiyorum bile

Çok iyi olmuş cnm yardımcı şart helede senin gibi kalabalık aile için rahat edersın

Allah kolaylık versın cnm senin oğlun sakin sorun olmaz inşaallah benımki hala kucakta yalnız oynamıyo bile sadece reklamda oturuyo reklam cd si yaptırdım tv reklam kalmayınca çıldırıyoruz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…