bence oda olur hatta öyküşüm göbişi varsa üstüne yarım bişide giydirebilirsin benim hayalim öledi ama mirada göbiş hayalde kaldıayy hakket guzelmis ben bu aldigim etek bandanayi dusundum
Olur mu ki
ne demekmis degisikmis benim damadin adi :)
maşallah fıstığa zaman hızlı geçiyor kuzular büyüyorBnm melegim bugun tam 10aylik olduu
Ben de tişört üstü gömlek havaya göre üstüne şişme Yelek veya mont vs bu tarz seviyorum , babasına giydiremedim oğlumda deniyorum sevdiğim tarzı :)Bn spor giyiniyorum genelde cocuguda kendime bnzeticem valla bu gidisle:)
Benim eşimde bana giydiremediklerini miraya alıyor özellikle şişme yelek ne zamn alışverişe gitsek eli ya yeleklerde ya spor ayakkabıdaBen de tişört üstü gömlek havaya göre üstüne şişme Yelek veya mont vs bu tarz seviyorum , babasına giydiremedim oğlumda deniyorum sevdiğim tarzı :)
Geçmiş olsn. Büyüdükçe düşmeler kaçınılmaz oluyo malesef.Bizde bugün ilk kez yataktan düştükneyseki son anda yetiştim elimi uzattım ama sadece suratını elimle tutabildim. Ama elim gökçeyi yavaşlattı ve suratının yere hızlı bi şekilde çarpmasını engelledi. Bişey olmadı ama ikimizde çok korktuk ve Gökçe korkudan ağladı tamamen benim dikkatsizliğim. Çok şükür korku dışında bişey olmadı. Çok hareketli artık. Şimdide ben çamaşır asıyorum o astıklarımı atıyo :)
bende iki haftada bir alıyorum inan o kadar rahat ediceksin ki. Çok iyi yapmışsın.Kizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.
çook güzel.. Afiyetle yiyin :)Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Cik guzel pastaniz canim bak kurabiyelerin tarifini hala bekliyorum dis bugdayin gecince yazarsan sevinirim.Ayrica ben Mardunde cerkez oldugubu bilmiyirdum sanirim baya kozmopolit bi yer.Bu arada sen ne ogretmenisin canim.Burada tek meslektasim sensin sanirim
Canim cok güzel olmuş bYildim bizde davetlimiyiz
Ayrıca @aysegul8901 bayıldım umut beyin aracına güzel günlerde kullansın :) ve @kmltm ellerine sağlık valla hepiniz ne hamarat hatunlarsınız, ben de gaza geldim bu haftaiçi bi deneme yapıcam şeker hamuru ile ki hayatımda görmedim bile ama deniycem. Muhtemelen olmayacak ve hazır alacağım herşeyi :) aslı börekten alacağım sarmaları bile
ayy hakket guzelmis ben bu aldigim etek bandanayi dusundum
Olur mu ki
ne demekmis degisikmis benim damadin adi :)
Bak beni masrafa sokuyorsun sayfada o kadar güzel değildi o bantlar artık kesin karar verdim Pazartesi alıcam bi kaç bişi eltimin kızına da alıcam şimdi ben etiketleyince zaten alıcak bari o masrafa girmesin :))
Aman eltisine de kiyamazmis :) indirim iste vala aa :)
Evet kırmızı çok güzel ben bu aralar çok alışveriş yaptım esime unutturayim şu aldiklarimizi alcam bende yaz için çok güzeller
Miraya Muhallebi yaptım ama bi haydi katı malum kaşığa ağzını açmıyo bende kopara kopara elimle verdim nihayet günler sonra az da olsa bişi yedi
Bize 11. Ay bile geldi :))
Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Renk harika bayıldımmm.. Model harika bayıldımmmm..Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
@oslew sen söylemiştin galiba a101 de somon var diye iglonun onu da aldım eve geldim zor olsada minik minik doğrayıp buz dolabı poşetiyle tek yapımlık ayarlayıp derin dondurucuya koydum yarın ilkini denicem bakalım
Eki Görüntüle 1480820 Eki Görüntüle 1480823
ay tutu ne. kız annesi olmadığım için çok cahilim de :)yaaa buneeee nerden aldin bnu bnde istiyorummmmm gordugum en guzel tutu bu.
Aklında kalacağına midende kalsın boşver :)Rejimin dibine vurdum biri beni durdursun neler yediğimi yazmıyım sayfalar yetmez
Ben çok kilo verdimRejimin dibine vurdum biri beni durdursun neler yediğimi yazmıyım sayfalar yetmez
Zumreyiz yabi ben de Turkce ogretmeniyim.Aslinda bir Turkceci olarak Oyku adi bize de yakisirdi ancak ben kizima hamike kalnadan once ruyamda gordum ve hamile kakdim kizim oldu ruyamda Elif Ece gormustum.Adiyla geldi kizimAynen canim farkli milletlerden insanlar cok burda:)turkce ogretmeniym ben.bi de badem10 vardi ogretmen olan ise basladi sanirm girmyo artik
Tabiki
Ben de netten aldm hamuru kalibi falan canm ilk defa yaptm ayiptr soylemesibasit aslinda ama bebis olunca 1 saatlik is 3-5 saatte bitiyo:)
Dogru,durust insan demek canm.bu arada benm de kizim olsa adini oyku koycktm ama erkek oldu
Bende cimcikledım gece bakıp bakıp ağladı ama gercekten dayanamadım topuklarıyla karnıma tekme atıyo ayağımda salkarken sanki büyük adam gibi dayak yiyorum biz beraber uyuyoruz yataktan kalktığımdan yumak yumak saçımı çekip duruyo ısırıyo tırmıklıyogündüz bi şekilde geçiyor da gece sabrım azalıyor valla bazen tokatlamakistiyorum bal yanaklardan ama içim cızlıyor vazgeçiyorum dudaklarımı ısırıp ya sabır ya sabır elbet düzelir birgün bu velet diyorum ozaman uyurum ben de tertemiz miskokulu çarşaflarda sabahlara dek
Yaza gelsek belki görüşürüz inşallahTatil yeri ama tatile baska yere gidiyoz bizde balayina bodruma gittik gecen sene bizede kismet olmadi bu senede esim yeni ise basladi biyere gidemeyiz belki haftasonu kacariz bakalim evden uzaklasmak guzel oluyo :)
Maşallah eşine özendim ne diyim ki allah daim etsın bak üzülüyodun kımse yardımcım değil diye en büyğk yardımcın hayat arkadaşın mutlukluklar canımValla o konuda eşimin hakkını teslim etmeliyim, ben sadece doğurma ve emzirme kısmını gerçekleştirdim sanırım gerisi eşimde. Mümkün olsa emzirirdi de :) benden daha sabırlı benden daha mülayim, ki tüm gü dışarda çalışan ve yorulan olmasına rağmen gece benle beraber kalkar, uyutur, alt değiştirir, ben biraz dinleneyim diye sabah alıp odadan çıkar :)
Çok iyi olmuş cnm yardımcı şart helede senin gibi kalabalık aile için rahat edersınKizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.
Allah kolaylık versın cnm senin oğlun sakin sorun olmaz inşaallah benımki hala kucakta yalnız oynamıyo bile sadece reklamda oturuyo reklam cd si yaptırdım tv reklam kalmayınca çıldırıyoruz ikimizdeBacilarim bu ne hiz boyle masaallah....
Biz bugun 11 aylik olduk...
Buyuk gune son 1 ayimiz kaldi ama su an ortada hicbirseyimiz yok
Ben dogumgununde giyindirecegim kiyafet ile dogumgununden birgun once studyoda resmini cektirmeyi dusunuyorum...
Ve tabi bu resmi ilede dogumgunu pastasini yaptirmayi...
Daha kiyafetlerimiz suslemeler masa ortumuz vs. Vs. Hepsi beklemede...
50 yi askin seker hamurlu kurabiyelerimiz ise cabasi ....
Ev temizligini hic katmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?