2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşş bişey çıkmaz cnm mastit olmasın

Masallah kuzuya ben cok hasret kaldm uykuya smdi malum ist da annemdeyim bgn gndz uyudum brz brda besleme gorevini üstlenyrm bi ama rahat yok is acısından cok yogun bi ay evde calisyrm cokk yogun bi seklde
Uykuya hasret bende varım canım uyanık oğlum 1,2,3 ü buluyo erkendende uyanıyo gunduz de ben uyuyamıyırum yarımsaat 45dk zaten ben uykuya gecmeden uyanır

Uykuya hasret bende varım canım uyanık oğlum 1,2,3 ü buluyo erkendende uyanıyo gunduz de ben uyuyamıyırum yarımsaat 45dk zaten ben uykuya gecmeden uyanır
Bende en hasretindenim mira hala uyumadı niyeti yok gibi hoş uyusada saat başı kalkıyo ve sabah işe gidicem

yaş kompleksi yoktu bende o da başladı çünkü hep yaşıma inanamazdı insanlar ,öğrencimisin derlerdi son bir yılda kimsehiç bişeyime şaşırmıyor,sen evlimisin diye sorarlardı şimdi tek çocukmu kaç tane var senin diyorlar kilo gelir ilk akla o da değil sebep ,sebep uykusuz geceler ve yorgunluk haliyle giyim kuşam hak getire
Cnm malesef sen değilsin en yaşlı benim 40 nasıl iyi mi?

Bende en hasretindenim mira hala uyumadı niyeti yok gibi hoş uyusada saat başı kalkıyo ve sabah işe gidicem
Senin işin daha zor allah yardımcın olsun calışırken daha zor bende kızımda çalışıyordum kabus gibiydi bankadaydım hata affetmez finans para eft havale vsss ayrıldım şükürler olsun çok yorulmuştum ama sen gençsin şimdi çalışmak daha iyi hersey bebeklerımız için dışardan ödedim kalan prımlerımı emekli yaşımı beklıyorum darısı başınıza

Cn
Canım benım o kadar değildir sana öyle gelıyodur bır kuafor senı kendine getırır az sabır bir yastan sonra kimse inanamıcak eskı gunlerdeki gibi haksızlık etme kendine

sende gençsin yahu 40 bişi değil ama tabi iki çocukla daa zor olurdu inşallh bizde görürüz emekliliği

biz de öyle,çalışıyorsun elbette daha da zor,benim kafa bi dünya bütün gün,Allah yardım etsin
amin teşekkürler inşallh yaşlarında düzelirler bizde az biraz da olsa eski düzenlerimize dönebiliriz

Zaten iyilermi kotulermi kv leri anlamak ne mumkun
bence kotuler, en azından benımkı

Bakıcı derdi olmasa seneye Yaparım amaa bakıcı derdi olur :) bakıcımız iki çocuğa bakamaz. Çok seviyorum çocukları
benımde bakıcak kımsem olsa bende dusunmuyor deılım ama zor benım
ya bıde babası adam gıbı baksa anlıycamm, benım gosterdıgım ılgıyı alakayı o kadar gostermyor salla partı hesabı bakıyo, bı kızımda ona alıstı sımdıı. demekkı hıc sallamamak lagzımmıs, bız ustune dusuuoruz olmuyor :)

aman usutme canım cocuguuu sonraaaa, pasta dıe dıee :):)
sagıyorum ama pozıtıf dusunme olmuyorr, zaten ıste butun gun sınır stres eg bıde ev le alakalı sorunlar malesef negatıflık had safhada

Eki Görüntüle 1482267 Eki Görüntüle 1482273 instagram kullanmayan arkadaşlar sizin için paylaşıyorum
maşallahh maşallahhh, kızı ayrıı anası ayrı susluuu pıtırcıklarrr :)

maşallah ya size,kızın ayrı güzel sen ayrı,galiba en yaşlı benim
yas olarak deıl belkı ama en yaslı gozuken benımdırrr : allahım resmen coktummm bennn

@kmltm dıs bugdayını yesınlerrr. madem kuyumcuu hemen bızımkılerı besık kertmesı yapakkk ::):):) ast ust ılıskımız akrabalıga dayansın :):)

Valla 6 aydan sonra duzelir dediler duzelmedi.1 yasindan sonra duzelir dyolar bekliyorum.duzelmezse soyle kaliteli guzel bi huni alcam kendime

Biz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler
Ayy çok güzelsiniz. Emre de ilk bakışta sen gibi dursa da aynı babası :)
bende galiba aren evlenene kadar yanımda yemek taşıcam. Asla ama asla elimden bişey yemez.
Eki Görüntüle 1482267 Eki Görüntüle 1482273 instagram kullanmayan arkadaşlar sizin için paylaşıyorum
maşallah ya genç yaşta 3 çocuk annesi olabilmek harika bi duygu olsa gerek.
Cnm malesef sen değilsin en yaşlı benim 40 nasıl iyi mi?
ama 2 çocuk üstelik biri 16 yaşında.

Benim gelinim öyķü canim:))yoksa sana oncelik verirdm kac gece seriflik yaptik burda sonucta

He ya herkes oyle diyoaccik da bana benzese iyi olurdu:))elleri benziyo sadece

yok ya haziranda yapıcam üşümesin bi zahmet :) doğru diyosun stres yorgunluk zor ama ben sağarken kuzumun resimlerine bakıyorum video izliyorum mutlu olunca miktarı etkileniyo zaten miktarda değil devamlılık önemli kesilmesinde bir damla bile çok önemli

Valla 6 aydan sonra duzelir dediler duzelmedi.1 yasindan sonra duzelir dyolar bekliyorum.duzelmezse soyle kaliteli guzel bi huni alcam kendime
alırken topluca sipariş et canım hepimize gerek :))

Benim gelinim öyķü canim:))yoksa sana oncelik verirdm kac gece seriflik yaptik burda sonucta
olsun 2. olsun benımkıdee, oaralarda yadırganmaz herhaldee :):):)

dogru dıyosun canım, yoksa mıktarına baksak zaten benımkı gun boyu sagıyorum 40-50 cc cıkıyor toplam o onun dısının kovuguna bıle gıtmez ama ıste hıc olmamasındansaa tabıı çok sukur.
bende sagarken telefonumu alıyorum hep yanıma ama konusmayaaa ıste cok fırsat olmuyor özel konusmaya tum gorusmelerımı sagarken yapıyorum genelde :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…