2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm çok hoş olmuş, darısı başımıza bakalım ben nasıl yapıcam :) bu arada hakikaten sen de fıstık gibiymişsin ve ne kadar gençsin öyle Emre de babasının kopyası bu arada :) bi de ne seçtiğini söylesine meslek olarak, benim diş buğdayı yapmamdaki yegane amaç bu neredeyse

Bakıcı derdi olmasa seneye Yaparım amaa bakıcı derdi olur :) bakıcımız iki çocuğa bakamaz. Çok seviyorum çocukları

Bugün akşam yemeğine balık yemeye gittik. Bir umut içer diye balık çorbadı aldım oğluma da yine kaşığı görünce ortalığı yıktı, elalemin ortasında yatırıp zorla da içiremedim çorbayı dert oldu bana. Allah'tan balığı baya yedi de için rahatladı. Ya bu oğlan genel olarak kaşıkla verilen herşeye karşı böyle haliyle hiçbir çorbayı içmiyor ama elle ne verirsem en azından bikaç lokma yiyo

Güldürdün beni ya :)
Ben bugün Gökçe ye lahmacun yedirdim sevdi sıpa :) şapur şupur yedi. Bi kafeye oturduk orda da çikolatalı pasta yedirdim onu pek sevmedi ama azda olsa yedi. Artık dışarı çıkınca mama taşımasakta olur

Bizimki de lahmacun pide ne verirsen yer yeter ki kaşıkla olmasın

Canım üzülme o daha çok küçük baba ilgilenince babaya düşkün anne ilgilenince anneye düşkün olur ama büyüdükçe düzelir. Gökçe de bazen benden bakıcısına atlıyor. Ama bazende sımsıkı sarılıyor bana:)

Ahhh benim dunurde taşmiş :)))) neyi secti gozukmuyo tam :)

Tesekkurler dunur:))altin secti sipa

ohh masallah canin rabbim nazarlardan saklasin ne guzel olmus

Tesekkkurler canim:)darisi umuta insallah:)

Valla annem altin da koy dedi onu secti hemen:))herkes ayni seyi soyluyo zaten babasina benziyomus:)25 yasindayim bu arada

@kmltm bayildim size maşallah ne tatlisiniz valla beşik kertmesi olmasa @oslew öykünün bi kiz anasi olarak beyzaya dusunebilirim yani

Oyku ilk goz agrimiz

Çok güzel olmuş canım :)

Tesekkurler canim:)

Bende bugün avmde kofte yedirdim artık mama tasimakta neymis bebekmi bunlar

Ben tasiyorum hala

Ben galiba bir türlü ayırt edemeyeceğim hangi nick'li arkadaş,instagramda kim?
ysfnrhn benim canım

@yaz yagmuru ne diyeti kardeşim valla taş gibisin üç çocuğa rağmen. O kadar ki Ece senden daha şişman maşallah ama çocuklarının hepsi çok tatlı ama ortanca pek bi yakışıklı
Teşekkür ederim canım birkaç kilo fazlam var aslında bel çevremde
Sizle basladigimdan beri bozmadim uyguladim zafer benim Cok mutluyum su andaaa
Seni tebrik ederim canım şahsen ben devam edemedim
Biz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler
Çok guzelsiniz canım Emreye de maşallah
bizde bugün yemeği dışarda yedik kızıma çorba verdim yemedi kaşarlı pide yedi bizimkide lahmacunu çok seviyor

canım ne olursa olsun sağlamayı bırakma devamlılık çok önemli pozitif düşün ben beş aydır sağıyorum arttığı zamanlar bile oldu

sağol canım pasta patlatırken Altında bu tütü olcak üstüne kalın Boncuklu kolye takıcam artık kirlensin o kadar :))

Biz bugun dis bugdayi yaptik teyzeler
çok güzelsiniz maşallah size

Kızlar güzel sozleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim gerçekten çok pozitif enerji veriyorsunuz Allah hepinizden razi olsun hepiniz çok mutlu olun ailenizle birlikte bugün çok yogundum bahar temizliği yaptık ailece fazlaliklari attık sil supur yaptık giremedim dün nişanda kızım çok mutluydu hiç durmadan masanın üstünde oynadı oynamayı çok seviyor zaten herkes çok sevdi gören kızımı sevmeye geldi sonra yoruldu birisinin kucağında uyudu o kadar sese uyanmadi esimle sasirdik korkuyorduk ağlar diye bu arada kuaföre gittim çok iyi geldi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…