2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uzun zamandir giremiyorum, nasilsiniz canlarim. En son cilek31 kizini dra goturecekti, noldu merak ediyorum inşallah guzel haberlerle dönmüştür. Birde mahtuanayi merak ediyorum nasil gidiyor hamileligi acaba. Çok özledim sizi maalesef firsat bulamiyorum iki çocukla ha birde kocam 3 cocuk

bnce ikisinide al cnm dun gunesliydi hirka gydrdim. Bugun yagmurlu mont gydrcem saglik ocagina gdicemde:)

ben çocukla evden çıkarken acayip asabi oluyorum ,yolda gevşiyorum ,çok düşünmek iyi değil ama annelik işte
Benimki dusunmekten degil yanimdakilerin anneligi benden cok annelik yapiyolar ben 7/24 cocukla beraberim onlar 3gun ama benden iyi taniyolar cocugu

Biseyi yok tembelmis ertesi gun oturdu zaten :) mahtuana bayadir gozukmuyo son durum ne bilmiyoz sende araya sıkıstır bizi cok acma arayi :)

sabahtan beri milyon kez aradım annemi ulaşamıyorum mira uyanıyo diye telefonu sessize alıyo sonra unutuyo ama iyice telaşlandım teyzemi aradım yakında oturuyor gidip bakacak

güle güle oturun. Ya aşı işini ne yaptın yaptırdınız mı? Bide karbonatlı suyun nasıl gidiyo devam ediyormusun?
sabahtan beri milyon kez aradım annemi ulaşamıyorum mira uyanıyo diye telefonu sessize alıyo sonra unutuyo ama iyice telaşlandım teyzemi aradım yakında oturuyor gidip bakacak
bende onu çok yapıyorum eşim çok merak ediyo. Bende artık titreşime alıyorum. Panik yapma bence kesin sessizdeyse duymamıştır.

Ben olsam ikisini de alırdım. Sabah güneş vardı şimdi yağmur yağmak üzere. Gerçi avrupa yakasını bilmiyorum ama anadolu yakası böyle.

Aynen daha bunların ergenlikleri var, sevgili bunalımları var offffff off
Örnek benim hem ergen bır kız çocuğu hem bebek ikisi bir arada hangısı zor tabiki ergen olan her ne kadar bebek uykusuz huysuz hasta olsada şuan ben yönlendirebiliyorum ama gençlik bunalımı çok zor içinden gecenlerı bilemiyosun ne düşündüğünü ne istediğini malesef ki ilacıda yok bunun hemde 2 yılı aşabiliyo çok ince detaylı düşünüp hareket edılmesı gereken bir dönem allah yardım etsın herkese

Emiragam kızının davası ne oldu var mı bi gelişme?
Cnm çok sğl hatırladığın için karakola gıttıler babasıyla kızın annesi şikayetını gerı almıcakmış ikna edemedık dava olacak sadece benım kızım yok 2 kişi daha var hayırlısı inşaallah

Cnm bizde 4 dişimizi 20 gunde çıkarttık ama hep hastaydı yüksek ates grip gececek inşş sanada mis yatağında keyıfle uyu demiştim ama bundan sonra ki gecelere diyelim

Allah kolaylık verdin,bişey çıkmaz demişti sanki apriori
Araştırdık evet inşş bişey çıkmayacak çünkü bende kızı gördğm sadece göz altı mordu abartı var yani kötü kalplılere denk geldik kızlar genelde butür kavga ederler doğru değil ama kimse davacı olmaz ben olmazdım kendi adıma çünkü komşuyuz yarın onlar barışırlar

evet telefonu sessizdeymiş bide diğer oda da şarjda unutmuş annem de beni arıyo ne diye teyzeni arıyosun kadın bi panik geldi diye ama ne yapim sizi merak ettim dedim bişi olsa ben seni ararım diyo sana bişi olsa mira mı arıcak dedim alla alla ya teyzem sorun etmiyor annem ediyo

Herkes 25 mis bende 25im kizlar
ben 29 um bundan sonraki senelerde yaşımı 29+1 şeklinde sölicem

Ulaşamayınca telaş yapma kötü düşünme bende gunduz tlf sessızde tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…