Aynen cnm gecen hafta ilk kez dışarı kahvaltıya gittık gece uyku tutmadı heyecandan ama hiç sorun çıkarmadı oğlum belki guzel gecer tatılınız bir şans vermelisinben markete zor gidiyorum oğlumla ,eşim aramış sürekli düşün düşün diyor yurtdışı gezisi,adama uykusuzluk kafa yaptı sanırım
Ben 24yasimi hatirlayamiyorum bile çünki artık 32 yim13 nisanda da ben 24 olacagim ....
Obowwwww zaman nasilda hizli geciyor
Hepside alttanmi çıktı canım bizim ikisi altta ama şimdi üst damaklar şişmiş.Insan gibi zamanında ve aralıklarla çıkarsana evladım, 9 ay bekletip 20 günde 4 çıkarmak nedir. Herşeyi bi değişik bu oğlanın valla artık ben söylemekten usandım millet dinlemekten :/
Bizim önce 2 alt sonra 2 üst çıktıHepside alttanmi çıktı canım bizim ikisi altta ama şimdi üst damaklar şişmiş.
Sanırım bizimde öyle olucak demekki sıra üst dişlerin Nazıni huysuzlugunu çekmeye başlıyoruz baloncuk olmuş damaklar resmen.Bizim önce 2 alt sonra 2 üst çıktı
yok ya haziranda yapıcam üşümesin bi zahmet :) doğru diyosun stres yorgunluk zor ama ben sağarken kuzumun resimlerine bakıyorum video izliyorum mutlu olunca miktarı etkileniyo zaten miktarda değil devamlılık önemli kesilmesinde bir damla bile çok önemli
alırken topluca sipariş et canım hepimize gerek :))
olsun 2. olsun benımkıdee, oaralarda yadırganmaz herhaldee :):):)
dogru dıyosun canım, yoksa mıktarına baksak zaten benımkı gun boyu sagıyorum 40-50 cc cıkıyor toplam o onun dısının kovuguna bıle gıtmez ama ıste hıc olmamasındansaa tabıı çok sukur.
bende sagarken telefonumu alıyorum hep yanıma ama konusmayaaaıste cok fırsat olmuyor özel konusmaya tum gorusmelerımı sagarken yapıyorum genelde :):)
MAŞALLAH ÇOK TATLISINIZZZ
Kızlar galiba psikolojim bozuldu bu sıpa yüzünden, ne zaman 7-8 yaşlarında bi çocuk görsem aaaa bunlar büyüyolardı dimi allahtan hep böyle kalmıyolar yoksa kafayı yer anneler allah ona göre yaratıyo herşeyi demekki gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum
Sanki hep böyle bakımsız, yorgun, bitkin, herşeye yetişmeye çalışır bi halde, asosyal yaşıcakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman. Sanırım bü yüzden hafif sıyırmış olabilirim
aldim bakalim nolcak gorcez :)Ben olsam ikisini de alırdım. Sabah güneş vardı şimdi yağmur yağmak üzere. Gerçi avrupa yakasını bilmiyorum ama anadolu yakası böyle.
Altlarda grip le geldi üstler atesle hastanedeydık ikisinde de inşş sizin kolay çıkar cnmSanırım bizimde öyle olucak demekki sıra üst dişlerin Nazıni huysuzlugunu çekmeye başlıyoruz baloncuk olmuş damaklar resmen.
Masallah cnm kilonuz iyi ama boyunuzun masallahı var kızamık aşısı bizde ates yapmadı sizdede yapmaz inşaallHGeldik simdi saglikocagindan. 9ayda menenjit asisi olmustu. 10ay doldu simdi kizamik olduk. Hemsire tanidik sordum asi bozulma olaylarini asi yeni geldi dedi. 9kilo 79cm olmus boyuda. Kafa 45cm. Bu kizamik asisi bir haftami gozetim altinda oluyo? bir hafta atesi olabilir dedide
benim için gayet uygundur 12 gibi anca gelebilirim sanırımKizlar bulusmayi sonuca baglayalim artik bence hic baska yerlere bakmayalim herkes farkli biyer soyluyo cunku havada kaliyo bu sefer cumartesi capitol diyelim saate de 11-12 uygunmudur ben el atayim bu ise artik :)
oh maşallah hiraya sanırım bayaca bi uzun olacak kendileriGeldik simdi saglikocagindan. 9ayda menenjit asisi olmustu. 10ay doldu simdi kizamik olduk. Hemsire tanidik sordum asi bozulma olaylarini asi yeni geldi dedi. 9kilo 79cm olmus boyuda. Kafa 45cm. Bu kizamik asisi bir haftami gozetim altinda oluyo? bir hafta atesi olabilir dedide
Masallah cnm kilonuz iyi ama boyunuzun masallahı var kızamık aşısı bizde ates yapmadı sizdede yapmaz inşaallH
insallh ates yapmaz. Esimdebnde uzunuz bize cekmis :)benim için gayet uygundur 12 gibi anca gelebilirim sanırım
oh maşallah hiraya sanırım bayaca bi uzun olacak kendileribizim doktor bir hafta içinde döküntü yapabilir demişti ama çok şükür bişi olmadı
Ne inat insanlar var bende olsam çoktan davamdan vazgeçerdim. Sonuç da kızın da anlamıştır hatasını. Neyse umarım sorunsuz atlatırsınız bu olayı.Cnm çok sğl hatırladığın için karakola gıttıler babasıyla kızın annesi şikayetını gerı almıcakmış ikna edemedık dava olacak sadece benım kızım yok 2 kişi daha var hayırlısı inşaallah
valla bu bebekler büyülmüşte küçülmüş gibiler miranın seni aramasına da ihtimal verebilirim :) bende yirlimi yaşlarıma veda edenlerdenim..evet telefonu sessizdeymiş bide diğer oda da şarjda unutmuş annem de beni arıyo ne diye teyzeni arıyosun kadın bi panik geldi diye ama ne yapim sizi merak ettim dedim bişi olsa ben seni ararım diyo sana bişi olsa mira mı arıcak dedim alla alla ya teyzem sorun etmiyor annem ediyo
ben 29 um bundan sonraki senelerde yaşımı 29+1 şeklinde sölicem
banada uygundur ALLAHtan bi mani çıkmazsa gelirim..Kizlar bulusmayi sonuca baglayalim artik bence hic baska yerlere bakmayalim herkes farkli biyer soyluyo cunku havada kaliyo bu sefer cumartesi capitol diyelim saate de 11-12 uygunmudur ben el atayim bu ise artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?