2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben markete zor gidiyorum oğlumla ,eşim aramış sürekli düşün düşün diyor yurtdışı gezisi,adama uykusuzluk kafa yaptı sanırım
Aynen cnm gecen hafta ilk kez dışarı kahvaltıya gittık gece uyku tutmadı heyecandan ama hiç sorun çıkarmadı oğlum belki guzel gecer tatılınız bir şans vermelisin

Insan gibi zamanında ve aralıklarla çıkarsana evladım, 9 ay bekletip 20 günde 4 çıkarmak nedir. Herşeyi bi değişik bu oğlanın valla artık ben söylemekten usandım millet dinlemekten :/
Hepside alttanmi çıktı canım bizim ikisi altta ama şimdi üst damaklar şişmiş.

azerikizi91 çok gençsin cnm ah ah o gunler geldi aklıma ilk bebeğimi senin kadarken almıştım kucağıma ama simdiki gençlik çok bilinçli ben çok tecrubesızdim ek gıda olsun emzirme olsun yok yedı yemedi çok üstüne düşmezdim ama şimdi daha bilinçliyim tabii

Tabiki canim:)bu bebelerin duzelecegi yok gibi:)

Bilemiyorum artik:)

MAŞALLAH ÇOK TATLISINIZZZ

Tesekkurler canm:)

Aynen ben iste:))sadece dun kuafore kas ve sac kesimi disinda fon cektirmek icin gittm.saclarm cok dokulus ve yenileri ckyo fon cekemedi bile kuaforuclarni sarym bari dedi.bugun dogal halime dondum yine

Kizlar bulusmayi sonuca baglayalim artik bence hic baska yerlere bakmayalim herkes farkli biyer soyluyo cunku havada kaliyo bu sefer cumartesi capitol diyelim saate de 11-12 uygunmudur ben el atayim bu ise artik :)

Geldik simdi saglikocagindan. 9ayda menenjit asisi olmustu. 10ay doldu simdi kizamik olduk. Hemsire tanidik sordum asi bozulma olaylarini asi yeni geldi dedi. 9kilo 79cm olmus boyuda. Kafa 45cm. Bu kizamik asisi bir haftami gozetim altinda oluyo? bir hafta atesi olabilir dedide

Masallah cnm kilonuz iyi ama boyunuzun masallahı var kızamık aşısı bizde ates yapmadı sizdede yapmaz inşaallH

Kizlar bulusmayi sonuca baglayalim artik bence hic baska yerlere bakmayalim herkes farkli biyer soyluyo cunku havada kaliyo bu sefer cumartesi capitol diyelim saate de 11-12 uygunmudur ben el atayim bu ise artik :)
benim için gayet uygundur 12 gibi anca gelebilirim sanırım
oh maşallah hiraya sanırım bayaca bi uzun olacak kendileri bizim doktor bir hafta içinde döküntü yapabilir demişti ama çok şükür bişi olmadı

Masallah cnm kilonuz iyi ama boyunuzun masallahı var kızamık aşısı bizde ates yapmadı sizdede yapmaz inşaallH
insallh ates yapmaz. Esimdebnde uzunuz bize cekmis :)

S Sevgidili5 bende tek basıma yoruldum aylardır ev kalabalık olunca iş bitmiyor çocuklarla ilgilencez iş mi yapcaz şaşırıyor insan iyi yapmissin darısı başıma A apriori11 evinde güle güle otur canım taşınınca zor oluyor ama yerleşince güzel oluyor yorulduguna degiyor nsy5555 iyi tatiller canım ben kızım 3 aylıkken tatile gittim cevremden yadirgadilar ama ben çok yorgundum ev işi yemek derdinden birkaç gün uzaklasayim diye gittim deniz güneş vs hiç düşünmedim ama arada denize bile girdim nefes aldım @hiraysen maşallah Hira ya kızamık bizde ateş yapmadı hic aşı olmamış gibiydik inşallah sizde de yapmaz

Arkadaslar bulusma isinde anladigim kadariyla cumartesi gunu 11-12 gibi toplaniyoruz bunlar net ama capitol olmasin arkdaslar haftasonu hem de avm olmasi sebebiyle oturmaya bile yer yoktur.

Ne inat insanlar var bende olsam çoktan davamdan vazgeçerdim. Sonuç da kızın da anlamıştır hatasını. Neyse umarım sorunsuz atlatırsınız bu olayı.
valla bu bebekler büyülmüşte küçülmüş gibiler miranın seni aramasına da ihtimal verebilirim :) bende yirlimi yaşlarıma veda edenlerdenim..
banada uygundur ALLAHtan bi mani çıkmazsa gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…