Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk capitol dendi diye dedim o zaman bugun bu yer konusunu da cozume ulastiral ben bilmiyorum biyer siz karar verceksinizHerkes umraniyedeyse umraniye olsun biz geliriz
Sağlık ocağı taciz ede ede getirtti sonunda seni :) maşallah boyuna kg sına, inşallah aşı sıkıntı çıkarmazbnce ikisinide al cnm dun gunesliydi hirka gydrdim. Bugun yagmurlu mont gydrcem saglik ocagina gdicemde:)
Ben de hep sessizce alıyorum hatta düm gecenin üstüne oğlumla iki saat uyuduk bissürü arama olmuş telaş mesajlar.sabahtan beri milyon kez aradım annemi ulaşamıyorum mira uyanıyo diye telefonu sessize alıyo sonra unutuyo ama iyice telaşlandım teyzemi aradım yakında oturuyor gidip bakacak
Aşı hala yaptırmadım 16 Nisan'da 10. Ay kontrolü var, taşınma nedeniyle hastane değiştircem ve Bakırköy Acıbadem'de aşı varmış, sorcam orda lüzumlu görürlerse yaptırıcam. Karbonatlı suya da dün tüm gün yaptım ondan önce bi iki gün yarım yamalak yaptım. Dün yemeğe çıktığımızda bile yanıma aldım :) bi gelişme olursa zaten yazıcam ama gelişme olmuyorgüle güle oturun. Ya aşı işini ne yaptın yaptırdınız mı? Bide karbonatlı suyun nasıl gidiyo devam ediyormusun?
bende onu çok yapıyorum eşim çok merak ediyo. Bende artık titreşime alıyorum. Panik yapma bence kesin sessizdeyse duymamıştır.
Sağol canım ateş yok ama huysuzluk ağlama krizleri had safhadaCnm bizde 4 dişimizi 20 gunde çıkarttık ama hep hastaydı yüksek ates grip gececek inşş sanada mis yatağında keyıfle uyu demiştim ama bundan sonra ki gecelere diyelim
Yok canım alt iki çıktı uzuyorlar hatta , üst bi tane çıktı şimdi üst iki çıkıyor. Umarım azıcık ara verir benim bünye kaldırmaz bu hızlandırılmış programı :/Hepside alttanmi çıktı canım bizim ikisi altta ama şimdi üst damaklar şişmiş.
Güzel canım renkli olduğu için oldukça şık görünüyorEki Görüntüle 1482913 Kizlar bu nasil sizce gecen gun gosterdigimi esim begenmedi bunu begendik ikimzde kolsuz body olcak kollarina tul takilcak bi de
yani yapar mı yapar bu bebeler :)) ben daha veda etmedim edemem kalçam bu yaşta benNe inat insanlar var bende olsam çoktan davamdan vazgeçerdim. Sonuç da kızın da anlamıştır hatasını. Neyse umarım sorunsuz atlatırsınız bu olayı.
valla bu bebekler büyülmüşte küçülmüş gibiler miranın seni aramasına da ihtimal verebilirim :) bende yirlimi yaşlarıma veda edenlerdenim..
banada uygundur ALLAHtan bi mani çıkmazsa gelirim..
Ümraniye ye benim mirayla tek gelmem imkansız gibi hiç bilmiyorum oraları ulaşımı falan eşim çalışıyo capitole yalnız gelebilirim diye düşünüyodum ama bir kez daha sorarım eşime bırakabilir mi diye olmazsa bende başka sefer katılırım sonuçta bebeklerin rahatı daha önemliilk capitol dendi diye dedim o zaman bugun bu yer konusunu da cozume ulastiral ben bilmiyorum biyer siz karar verceksiniz
canım geçen kide buna benziyodu sanırım ama bu daha renklisi dimi bide o pabuçlara bittim :)Eki Görüntüle 1482913 Kizlar bu nasil sizce gecen gun gosterdigimi esim begenmedi bunu begendik ikimzde kolsuz body olcak kollarina tul takilcak bi de
Yesss bendim muhalif çünkü Ümraniye'ye en uzak benim. Haftasonu gerekçemi de belirtmiştimEger Umraniye olcksa teklifimi yineliyorum Ağaoğlu'nun restaurantını herşeyle cok rht edebileceğimz biyer traige grmeden herkes bilir orayi buyaka ikea meydan KARŞISI ki israr etmiyrm sdce eger Umraniye ok lenrse mekan olrk fikrimdir haftasonu uymayan ve Ümraniye'ye karsi ckn bi apriori vardi snrm
evet benziyodu bu daha renkli benimde en cok onlar hosuma gitti :)yani yapar mı yapar bu bebeler :)) ben daha veda etmedim edemem kalçam bu yaşta ben
Ümraniye ye benim mirayla tek gelmem imkansız gibi hiç bilmiyorum oraları ulaşımı falan eşim çalışıyo capitole yalnız gelebilirim diye düşünüyodum ama bir kez daha sorarım eşime bırakabilir mi diye olmazsa bende başka sefer katılırım sonuçta bebeklerin rahatı daha önemli
canım geçen kide buna benziyodu sanırım ama bu daha renklisi dimi bide o pabuçlara bittim :)
Cilek ve minnakkartal icin h sonu olmasi lazim bence sende 1 saat gelebilirsin uyarsa bence hiic baska yere bakmaya gerek yok capitol olsun elbet buluruz biyer oturcakYesss bendim muhalif çünkü Ümraniye'ye en uzak benim. Haftasonu gerekçemi de belirtmiştim
Bu silindir şekli binalar var onun içinde mi ?Eger Umraniye olcksa teklifimi yineliyorum Ağaoğlu'nun restaurantını herşeyle cok rht edebileceğimz biyer traige grmeden herkes bilir orayi buyaka ikea meydan KARŞISI ki israr etmiyrm sdce eger Umraniye ok lenrse mekan olrk fikrimdir haftasonu uymayan ve Ümraniye'ye karsi ckn bi apriori vardi snrm
Siz daha iyi biliyosunuz tabi ama ortak nokta bulursak apriori de gelir diye dusunuyorum e minnakkartalda gelsin tabi bi de cilek var ona uyar mi acabaOslewcm capitol gercktn olmaz bak bunekiye sor gecen orda blstk otrck yer bile yok yemek
Alani bi alan sandalyeler var emzrme yeri cok dar gun haftasonuna netleşti apriori de kesin gelemiosa Umraniye herkese uyuyo minnakcm normalde bunekiye beraber gelckti apriori o gelemiyosa sen onunla geleblrsn bence biyerden alir seni
Apriori nin gelemeyisi cmt olmasndn diye hatrlyrm öncelikle yer meselesnden dil yoksa gelckse tabiki israr etmem gelsin istermSiz daha iyi biliyosunuz tabi ama ortak nokta bulursak apriori de gelir diye dusunuyorum e minnakkartalda gelsin tabi bi de cilek var ona uyar mi acaba
Silindir dediklerin hangisi anlayamadm buyaka meydan ve ikea 3 u yanyana agaoglu tam onların karsisi tepeustu diye gecio bakın benmki sdce fikir rahat edebileceğimizi dusundgm icin baska fkri olan varsa sunsun avm haric ve ltf bgn netlessinki bende baska plan yapicamBu silindir şekli binalar var onun içinde mi ?