Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaşlıyım 38 ..Cnm malesef sen değilsin en yaşlı benim 40 nasıl iyi mi?
Ağaoğlunun binaları var orası mı acaba dedim. Bana her yer uyar. Yalnız burası meydan da mı yoksa yolun diğer tarafında mı?Silindir dediklerin hangisi anlayamadm buyaka meydan ve ikea 3 u yanyana agaoglu tam onların karsisi tepeustu diye gecio bakın benmki sdce fikir rahat edebileceğimizi dusundgm icin baska fkri olan varsa sunsun avm haric ve ltf bgn netlessinki bende baska plan yapicam
hepinizi birlikte görmüş oluruz canımçoğunluğa göre plan yapılsın o vakit kafa bulandırmayalım avm diye eğer eşimde beni bırakabilirse bende katılırım olmazsa kısmet değilmiş başka sefere gelirim bende
@yaz yagmuru beni merak etmezsin zaten malum en çok ben foto koyuyorum galiba instagrama :)))
Geçmiş olsun canım daha fazla sıkıntı vermeden çıkar inşallahBacilar bulusma ayarlaniyor ama ben maalesef gelemeyecegim...
Gelmeyi cok isterdim gercekten...
Bu aralar oglum cok kotu...
Soguk alginligimiz basladi geceleri uyumuyor dis cikartacak diye...
Inanin birkac gundur maafolduk esimle...
Ne dismis bir cikmadi gitti cani cok yaniyo belli...
Offf offfff :-(
geçmiş olsun canım inşallah biran önce çıkar dişlerBacilar bulusma ayarlaniyor ama ben maalesef gelemeyecegim...
yaşlı mı :)bende yaşlıyım 38 ..
Soran yok mu kendimi yirttm burda herkes bi ses versn diyesoran yok ama ben de gelemeyeceğim kızlar![]()
Ben tamamım. 12 de olamasam da 12.30 gibi olurum mutlaka.Soran yok mu kendimi yirttm burda herkes bi ses versn diye
Apriori kesin gelemiosa ozaman Umraniye yi netlestirelim dedgm gibi fkrim Ağaoğlu'nun ici cok rahat baska fikri olan yine sunsun yoksa 11-12 arasi orasi diyelim cmt lutfen Şartları zorlayıp gelin
Minnak sende gel ltf capitol Umraniye arasi 10 dk bile dil biz ikindi gibi karsiya gecicez seni birakablrz gelirken de bunekibunekiyle geleblrsn ya da onla gelip esin is cikisi gelip alir seni
Ben unutyrm kim vardi kim yoktu ltf kisi sayısı verelim gelin goruselim bulusalim
Oslew bunekibuneki aren ben ve ins minnak ok dir, Azeri üzüldüm gelemicene
Çilekcim sana da uyar ins ya , sglbnt gunde kisirlari börekleri yemeden once gelde yanimiza Görelim seni sonra gdrsn kavaciga
Ark.lar ok mi cmt Umraniye agaoglu yer ayrtm yoksa geri cekilcem aaa ankaralardan gelip ayarlama yapioz![]()
Geçmiş olsun. Dişin çıkması bi dert uzaması bi dert.Bacilar bulusma ayarlaniyor ama ben maalesef gelemeyecegim...
ay inş. kazanırız maçı da sende ikna edersin..geçmiş olsun canım inşallah biran önce çıkar dişler
Bu akşam beşiktaşın maçı var eşim maça gidicek eğer kazanırsak zafer sarhoşluğuyla ikna ederim inşallh beni bırakması için yok kaybedersek konuyu bile açmam azıcık umudum var ondan olmiyim yarın sorarım :)))
):