2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar nu sabah oğlumu okula göndermek için kalktim tabi Ece hanim meme emmedigi için uyandı getirdim onu da salona yere oturttum eline TV nin kumandasini verdim oyalansin diye bir baktım kumandayı tv ye tutuyor acacakmis ay çok zilli bu kız:))))
Kumanda onların en sevdiği oyuncağı cnm benimki tembel ama tv açabiliyo oturduğu yerden

Çilek nikini göre göre mevsimi geldi şükür bugun çılek aldım verebilirmiyim ki alerjık olurmu bebeğine veren var mı?

@ayferzey bende tek basıma yoruldum aylardır ev kalabalık olunca iş bitmiyor çocuklarla ilgilencez iş mi yapcaz şaşırıyor insan iyi yapmissin darısı başıma @apriori11 evinde güle güle otur canım taşınınca zor oluyor ama yerleşince güzel oluyor yorulduguna degiyor @nsy5555 iyi tatiller canım ben kızım 3 aylıkken tatile gittim cevremden yadirgadilar ama ben çok yorgundum ev işi yemek derdinden birkaç gün uzaklasayim diye gittim deniz güneş vs hiç düşünmedim ama arada denize bile girdim nefes aldım @hiraysen maşallah Hira ya kızamık bizde ateş yapmadı hic aşı olmamış gibiydik inşallah sizde de yapmaz
Cnm sen hangi şehırdesin ?

Kizlar aradan katıldım yaziyorum,yer kararinda bana caipitol uyar cunku esim yok kendim gelicem % 90.umraniye trafalarini hic bilmiyorum.ama cogunluk tabiku neresini isterse o ayri,seylik cikarmiyim, olmadi bir sonraki ne katilirim ben

Atarlı giderli :KK66: eşim arabayı sattı yoksa valla brn çoook istiyorum tanışmak
Aşkolsun pilisecim net konuşulmazsa uzayıp gidio bende kstli sure burda oldgmdan hem esimin tarafina hem kendi tarafıma hem ark larim hepsini gormek istyrm anca haftasonu musait herkes ona gore plan yapilio ondan yani gülerek yaziorm hep atarli gibi gorunuosa ozur ;)

Kizlar aradan katıldım yaziyorum,yer kararinda bana caipitol uyar cunku esim yok kendim gelicem % 90.umraniye trafalarini hic bilmiyorum.ama cogunluk tabiku neresini isterse o ayri,seylik cikarmiyim, olmadi bir sonraki ne katilirim ben
Benim bi onerim olucak uyar mi bilmiyorum cilek31 cilek31 ve @minnakkartal capitolde bulusup taksiye binseniz cok mu yazar acaba nasil olur

Illa capitol olsn derseniz yine olur bana karsi deyin yine uyar yeterki rahat edelim ama capitolun yemek alani biyer cmt yer bile bulunmaz emzirmek istesek eniştenin katta daracık bi oda , benm dedgm yerde otrdgmZ yerde emzirirz ole rahat siz blrsnz ben bi an once netleşme acisindan net fikir bellrttm

IMG-20150406-WA0020.webp
arabamizgeldie çok beğendim

Ben verdim canim hemen kabardi vucudu ama beyzanin yumurtaya portakala ananasa ve sanirim simdide polene alerjisi var

Back
X