2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
saol tatlım seninkinede maşallah saçlar yakıyo
belki fotoda öle çıkmıştır akşam atcam bende foto
Bizimde hemen hemen 2 ay önceki resmimiz.saçlarını önünden kestim gözüne giriyodu.şiödi yine uzadı ama artık berbere adam oldu oğlum
doğru durduğu bi anı kolluyorum foto îçin
Canım herhangi bi resmini koyarsın sende.bende merak ettim şimdi

Ufff yanaklara bak. bi ısırsam annesimaşallahh

ya kirpiklere bayıldım ben böyle güzel gözlü haydut mu olur,ama şu ifade var "hmmm şimdi ne yapsam acaba "

Bizimde hemen hemen 2 ay önceki resmimiz.saçlarını önünden kestim gözüne giriyodu.şiödi yine uzadı ama artık berbere adam oldu oğlum

Canım herhangi bi resmini koyarsın sende.bende merak ettim şimdi
koyacağım ben tabletten girdim internete fotolar burda hiç yok,ama eski de olsa eklerim inşallah

oyy maşallah yapışık hali de çok tatlı ki gerçekten bir burak özçivit daha gelmiş dünyaya :)))

Kızlar kızım bütün gece çığlık atarak uyandı kulağını kasiyor cuma günü kontrole goturmustum Dr kulağının iyilestigini söylemişti ama normal bir durum değil dişten supheleniyorum zaten iştahı da yok bugünlerde Dr arayacagim olmazsa bir daha baksın gerçekten diş mi o kadar yorgunum ki kafam kazan gibi bir de oğlum okuldan geldi öğretmen proje ödevi vermiş İngilizce dersi müze yapilacakmis of of nasıl yapcam ben ya 3. sınıf öğrencisine insan daha basit birşey verirdi

Çilek nikini göre göre mevsimi geldi şükür bugun çılek aldım verebilirmiyim ki alerjık olurmu bebeğine veren var mı?
hamıleyken cok cılek ıstedı canım :):)
hep yıyordum :):)
ben henuz vermedım hıc canım, hanı daha tam dogal degıldır dıye, yoksa bende yedırmek ısterım :):):
bır sey olmadı demı kuzuya ??? ( ben gerıden , aradan her yerden konuya gırıorum daaa canım )
bu arada sıgar kullanıyormusun canım , sormusun sanırım ben de kullanıyordum hamılellıkten once ama hala ıcmıyorum hıc :Ç(

Ufff yanaklara bak. bi ısırsam annesimaşallahh
4 dişimiz var teyzesi dikkat et de oğlum seni ısırmasın

ya kirpiklere bayıldım ben böyle güzel gözlü haydut mu olur,ama şu ifade var "hmmm şimdi ne yapsam acaba "
Öyledir yavrumun Kaş göz güzel gören kız sanıyor bakışlar da telefonu elimden alma planları tek Kaş da havada :)
oyy maşallah yapışık hali de çok tatlı ki gerçekten bir burak özçivit daha gelmiş dünyaya :)))
Evet canım en çok da bıyıkları benziyor Burak özçivite baya bildiğin bıyıklı benim oğlum :)
bu şimdi işte hareketten poz bile sayılmaz,kafasındaki mi o giydirmeye çalıştığım süeteri
hastalıktan gözleri baygın kuzumun
O kafaya takılan herşey fırlatılıp atılır ama seninki maşallah soyunmayı da öğrenmiş :) çok şirin kuzucuğun

bu şimdi işte hareketten poz bile sayılmaz,kafasındaki mi o giydirmeye çalıştığım süeteri
hastalıktan gözleri baygın kuzumun
maşallah kuzuya çok güzel bir bebek bi de adı neydi ya ben mi kaçırmışım ya da hatırlayamadıysam kusura bakma

ya mirada hep öyle uyumuyo uyusa çığlıkla uyanıyo parmakları ağzında yan dişler zor çıkar demişlerdi sen de ordan mı bekliyorsun Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin şu öğretmenler aynı zamanda anne baba değil mi ya
@kmltm ve nsy5555 ödevleri artık durumları düşünüp verirsiniz dimi

aynen canım anne olunca daha iyi anlıyorum:))

Eki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz

masallah ikisine de:)

longislandist bebisin zayıf gibi görünmüyo ya ama boylu oldugu belli:)nasıl simdi?

bizim de atsimiz 37-37.2 oluyo dunden ber ara ara.ve kulağını tutuyo surekli.ishal istahsızlık damakta kabarma da yok.ne ki bu simdi?

Canım diştir inş.benim kızında ingilizce yazılısı var bugün.bayağı zor.kuzular allah yardımcıları olsun
Neee azadın 4 dişimi.çok şey kaçırmışım.bizim 2 diş var 3 aydır başka tık yok

Canim iki tane altta var bizim onun yanındakiler kabarmış evet zor olucak galiba Dr u arayacagim eşim gelecek onu bekliyorum Dr gel derse gidelim hemen senelerdir çok uykusuz kaldım proje performans ödevleri yüzünden çok kişiye rica ettim bazı şeyleri ama çocuklar yapmadı hiç verilen ödevleri kaldırılmıştı güya bu ödevler ama vermiş yine öğretmen ben müze yapcam simdi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…