@kmltm dış bugdayiniz çok güzel gecmis belli. resimlere bayıldım Anne oğul çoook tatlisiniz.
Geldik simdi saglikocagindan. 9ayda menenjit asisi olmustu. 10ay doldu simdi kizamik olduk. Hemsire tanidik sordum asi bozulma olaylarini asi yeni geldi dedi. 9kilo 79cm olmus boyuda. Kafa 45cm. Bu kizamik asisi bir haftami gozetim altinda oluyo? bir hafta atesi olabilir dedide
Eki Görüntüle 1482913 Kizlar bu nasil sizce gecen gun gosterdigimi esim begenmedi bunu begendik ikimzde kolsuz body olcak kollarina tul takilcak bi de
Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucakkızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion
Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.
Ama ekmekte ekmek sucukta sucuktu yani doldurmuslar
Eki Görüntüle 1483546
Buda aren :)
Eki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
Eki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler
Ben foto olarak yüklemedim ama avatar fotısundaki de minik canavarım ve ben :)
Sanırım topiğin tek esmeri benim böcüğüm :)Anamm karaoglan gelmiss:))
Oğlun çook şeker. Kızın da çok güzelmiş maşallah. Bencede kesin kavga sebebi kıskançlıktır.Eki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler
maşallah sizede azadın gözlerinin içi gülüyo :) sende yaşını hiç göstermiyorsun.Ben foto olarak yüklemedim ama avatar fotısundaki de minik canavarım ve ben :)
maşallah yavruya,pozlar da süperBu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
zaten hastaneden hergün gelen taşıyıcı babamız var sağolsun,hep ona yükleniyorum haklı haksızYa asıl hastaneden kapılır hasta çocuk dolu orası. Ben 9. Ayda emzirme odasına girmemiştim bile bi tanıdığımızın bebeği ordan hastalanmıştı diye inip kantinde emzirmiştim. Ama işte ne kadar korunabilir ki bebekler sonuçta
şeker şeker,ısırmak istedim biran,maşallahEki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
maşallah maşallah,çok tatlı yavrularınEki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler
maşallah gözlerin güzelliği anasından belliki,maşsllahBen foto olarak yüklemedim ama avatar fotısundaki de minik canavarım ve ben :)
oyy maşallah beyfendiye çok yakışıklıEki Görüntüle 1483546
Buda aren :)
oyyy oyyy bandanasina masallah canmEki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
bendr varim ama savas yapmaktan giremedim ki:)buralar bana kalmış bu arada ,hey gidi hey dertli başım
poz verirken bile ne yapsam acaba der gibi bakiyor:) masallah sizedeBen foto olarak yüklemedim ama avatar fotısundaki de minik canavarım ve ben :)
madallah canm ikiside cok tatli kizinda cok guzelmis gercektenEki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler
Cidden çok ilginç. Iyi anlaşıp da gelmemesi.Perş. kadar soğuk sonra tekrar sıcaklar yükseliyo diye biliyorum bende. Hatta şimdi tel. baktm
C.tesi güneşli gösteriyor.
ilginçtir ama bende gelip kalmasını isterdim. Hamile olduğumdan beri hiç evime gelmedi. Üstelik 15 20 dk bi mesafe var aramızda. Çok zor hamilelik geçirdim gelmedi. Lohusaydım grip oldum gelemem dedi gelmedi. Aren yaşına girecek bi kere bile gelmedi. Bende inat ettim davet etmiyorum. Çünkü en ihtiyacım olduğu zamanlar da yoktu. Ama bi araya geldigimizde de bizden iyi anlaşan yoktur.
Inşallah hemencik geçer :) kaynımla kızıda var ama onlarla vakit geçiyor da kv sıkıntı oluyo işte :)Ay Allahım çok tuhaf şu kvler bizimki de kızım ilk doğduğunda Sevgi diye seviyordu inat gibi durmadan Sevgi Sevgi en sonunda eşim bir daha söyleme dedi söylemedi Allahtan calisiyirsun canım bütün gün beraber olmak daha zor çabuk geçsin 10 gün inşallah
Çocukların kıskanılması tuaf Olan aslında :) çocukların hepsi tatlı. Hepsini yerimYalniz cok komigiz var ya herkes herkesin bebesini begeniyo seviyo hakketten cok guzel burasi kiskanclik fesatlik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?