2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm dış bugdayiniz çok güzel gecmis belli. resimlere bayıldım Anne oğul çoook tatlisiniz.

Tesekkurler canim:)

Biz de hic olmadi ates.ama hemsire olabilir demsti bize de

Eki Görüntüle 1482913 Kizlar bu nasil sizce gecen gun gosterdigimi esim begenmedi bunu begendik ikimzde kolsuz body olcak kollarina tul takilcak bi de

Cok guzel ozellikle ayakkabilar

Allah yardimcin olsun.iyi ki calisyosn daha az gorcn:))hepsi mi laf sokar bunlarin arkadas yabenmki de iyidir ama bazen sacmaliyo gercekten

Bi tuhafmis o da.simdi ne diye gelmis madem bebek gormeye mi

Ama ekmekte ekmek sucukta sucuktu yani doldurmuslar

Diyete devam dunur

Masallah kuzuya

Instagramda gormustum gelinm dye soylemiyorum cok tatli masallah:)oglusumla yakisiyolar

Kizin cok guzelmis canmoglun da cok tatli.sen de erken dogm yapmistn degl mi?ne cabuk toparlandilar da adam oldular.bazen emrenin ilk fotolarina bakyorm ne kadar da ufakmis.hic buyumycekmis gibi geliyodu o zaman:)

zaten hastaneden hergün gelen taşıyıcı babamız var sağolsun,hep ona yükleniyorum haklı haksız

Cidden çok ilginç. Iyi anlaşıp da gelmemesi.

Inşallah hemencik geçer :) kaynımla kızıda var ama onlarla vakit geçiyor da kv sıkıntı oluyo işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…