Çok güzeller canım Allah bagislasin maşallahEki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz
Amin canım başarılar kızınaCanım diştir inş.benim kızında ingilizce yazılısı var bugün.bayağı zor.kuzular allah yardımcıları olsun
Neee azadın 4 dişimi.çok şey kaçırmışım.bizim 2 diş var 3 aydır başka tık yok
Alt yan dişler sanırım canım orası kabarmış üstte görünen birşey yok gibiHangi bebek daha tatlı karar veremedim. Maşallah hepinizin ki çok güzeller ablaları da öyle..
Yazyağmuru 2 günde tekrarlamış olabilir bizde öyle olmuştu. Belki de diştir üst falansa sancılı oluyordur.
Ben demiştim benim oğlan içerde biriktirip bi kerede hepsini çıkaracak diye :) 20 günde oldu bitti :)Canım diştir inş.benim kızında ingilizce yazılısı var bugün.bayağı zor.kuzular allah yardımcıları olsun
Neee azadın 4 dişimi.çok şey kaçırmışım.bizim 2 diş var 3 aydır başka tık yok
Bizimde alt 2 diş var gene alt yanlar kabarmış.dpktora gittiğimizde sordum.baktı üstte kabarmış önce üstten gelir fakat daha var dediAlt yan dişler sanırım canım orası kabarmış üstte görünen birşey yok gibi
bu şimdi işte hareketten poz bile sayılmaz,kafasındaki mi o giydirmeye çalıştığım süeteri
hastalıktan gözleri baygın kuzumun
Eki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz
Canım bende simdi el feneriyle bakmaya çalıştım ustlerde de kabarıklık var gibi ama gostermiyor kapatıyor ağzını çok göremedimBizimde alt 2 diş var gene alt yanlar kabarmış.dpktora gittiğimizde sordum.baktı üstte kabarmış önce üstten gelir fakat daha var dedi
Canım ben bayadır kullanıyorum.başta bi bebek yastıyğı almıştım.ama şimdi kendim doldurdum saf pamuktan birazda yüksek.genizeti var horluyo diye erken başladık rahat nefes alması için.Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
Maşallah kuzucuğa
Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli
Maşallah ablayla ne de keyifli
Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154
İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo
En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken
Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
ohh maşallah size eh tabi bide bide o dişleri görsek mi ki sizi de bekliyoruz :))Veeee biz 8. Dişimizi de patlatmış bulunuyoruz, 1 yaşına min 8 dişle girme hedefimizi tutturduk bu dişte de çok bi sorun yaşamadık şükürler olsun darısı öbürlerinin başına, sanırım sırada azılar var
betüll saçlarının hastasıyız maşallah sanaMaşallah kuzucuğa
Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli
Maşallah ablayla ne de keyifli
Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154
İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo
En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken
ben arada sırada kullanıyorum ama tek yatmıyor yanımda olduğu için benim yastığa sıçrama şeklinde :))Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
Canım ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum, ikeadan almıştık çok ince bişey zatenKizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
Sğl cnm senın pasada çok tatlı 33 haftalık doğdu cnm kövezde kaldı 1,5ay nerdeyse küçücüktü çok şükür büyüyolarTesekkurler canim:)
Biz de hic olmadi ates.ama hemsire olabilir demsti bize de
Cok guzel ozellikle ayakkabilar
Allah yardimcin olsun.iyi ki calisyosn daha az gorcn:))hepsi mi laf sokar bunlarin arkadas yabenmki de iyidir ama bazen sacmaliyo gercekten
Bi tuhafmis o da.simdi ne diye gelmis madem bebek gormeye mi
Diyete devam dunur
Masallah kuzuya
Instagramda gormustum gelinm dye soylemiyorum cok tatli masallah:)oglusumla yakisiyolar
Kizin cok guzelmis canmoglun da cok tatli.sen de erken dogm yapmistn degl mi?ne cabuk toparlandilar da adam oldular.bazen emrenin ilk fotolarina bakyorm ne kadar da ufakmis.hic buyumycekmis gibi geliyodu o zaman:)
Cnm ya kulak birdaha yenılemez bence inş gecerKızlar kızım bütün gece çığlık atarak uyandı kulağını kasiyor cuma günü kontrole goturmustum Dr kulağının iyilestigini söylemişti ama normal bir durum değil dişten supheleniyorum zaten iştahı da yok bugünlerde Dr arayacagim olmazsa bir daha baksın gerçekten diş mi o kadar yorgunum ki kafam kazan gibi bir de oğlum okuldan geldi öğretmen proje ödevi vermiş İngilizce dersi müze yapilacakmis of of nasıl yapcam ben ya 3. sınıf öğrencisine insan daha basit birşey verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?