2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah Ali Yasine çok tatlı.. başka bir sıkıntı olmadan inşallah hızlıca çıkar dişler

Bizim kafa çok terliyo ve buz gıbı boynu yastığını surekli ters düz edıyorum yumusak pamuklu yastık kullanıyorum bızım gıbı terleyen varmı?
Evet bizimki emerken ve uyurken kafa su içinde. Ben de incecik bi yastık kullanıyorum, özel almadım uyku setinin içindeydi zaten.

Teşekkür ederiz teyzeler çarşı pazarda bile millet önce be kadarlık diyo sonra oo saçlara bak diyo çok terletıyo ama boynunu yazım mecburen kesilecek galiba
Kesmeeee topikçe hastasıyız saçların :)

Canım eşim tarafından yasak var fotosunu koymamı istemiyo ben de saygı duyuyorum, belki bi ara yumuşarsa koyarımın ben de

inşallah sadece diştir

ismi kerem ,ben bahsetmedim sanırım doğrudur

Bende aldm bugun karbonat bakalim. 1.5 lt ye 1tatli kasigimiydi benim aldigim kucuk kucuk paketli 5gr

Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
Annem yünden incecik bişey yapmış büyük arada onu kullanıyorum ama aren yastıksız yatmayı daha çok seviyor.
Bende aldm bugun karbonat bakalim. 1.5 lt ye 1tatli kasigimiydi benim aldigim kucuk kucuk paketli 5gr
eczaneden aldığım da küçük bi paketti. Ben 1.5lt suya 1.5 tatlı kaşığı koyuyordum. Günde 4 ltden fazla içilmemesi gerekiyormuş.

ay zaten cok kotu tadi fazla icilmez :)

1,5 litreye 1,5 çay kaşığı canım. Ben çok rahatsız değilim ya 5 ltlik şişe aldım kendi suyunu ayırdım. Dışarı çıkarken de yanıma küçük şişe yapıp alıyorum. Tadı da musluk suyu gibi o kadar da iğrenç değil

Igrenc degilde ne bilim hos degil iccem ya bende ayni senin gibi yaptim cikarkende alirim aynen gunde kac lt iciyosun sen ben 3 iceyim diye dusundum

Bende beyzamin fotografini koymak istiyorum ama bende izin alamiyorum koyuncada geri silinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…