Maşallah azerim çok tatlı oğlun.çok sevdiğim bi arkadaşımın oğluna benziyo çok duygulandımAvatardaki de benim pasa
maşallah Ali Yasine çok tatlı.. başka bir sıkıntı olmadan inşallah hızlıca çıkar dişlerAllah ( cc) razi olsun bacim ♥
Senim pasaninda masaallahi var
Bacilarim tek tek yazamiyorum kusuruma bakmayin bu aralar nolur...
Kirilmayin bana...
Inanin gozlerimi dinlendirmek icin firsat gozluyorum...
Yan disler baya sikintili cikiyor...
Bir sure boyle devam ederse doktor yolu gorunuyor..
Belki baska sikintimiz vardir...
Hepinizi opuyoruz ♥♥♥
Evet bizimki emerken ve uyurken kafa su içinde. Ben de incecik bi yastık kullanıyorum, özel almadım uyku setinin içindeydi zaten.Bizim kafa çok terliyo ve buz gıbı boynu yastığını surekli ters düz edıyorum yumusak pamuklu yastık kullanıyorum bızım gıbı terleyen varmı?
Kesmeeee topikçe hastasıyız saçların :)Teşekkür ederiz teyzeler çarşı pazarda bile millet önce be kadarlık diyo sonra oo saçlara bak diyo çok terletıyo ama boynunu yazım mecburen kesilecek galiba
Canım eşim tarafından yasak var fotosunu koymamı istemiyo ben de saygı duyuyorum, belki bi ara yumuşarsa koyarımın ben deohh maşallah size eh tabi bide bide o dişleri görsek mi ki sizi de bekliyoruz :))
betüll saçlarının hastasıyız maşallah sana
ben arada sırada kullanıyorum ama tek yatmıyor yanımda olduğu için benim yastığa sıçrama şeklinde :))
inşallah sadece diştirKızlar kızım bütün gece çığlık atarak uyandı kulağını kasiyor cuma günü kontrole goturmustum Dr kulağının iyilestigini söylemişti ama normal bir durum değil dişten supheleniyorum zaten iştahı da yok bugünlerde Dr arayacagim olmazsa bir daha baksın gerçekten diş mi o kadar yorgunum ki kafam kazan gibi bir de oğlum okuldan geldi öğretmen proje ödevi vermiş İngilizce dersi müze yapilacakmis of of nasıl yapcam ben ya 3. sınıf öğrencisine insan daha basit birşey verirdi
ismi kerem ,ben bahsetmedim sanırım doğrudurmaşallah kuzuya çok güzel bir bebek bi de adı neydi ya ben mi kaçırmışım ya da hatırlayamadıysam kusura bakma
ya mirada hep öyle uyumuyo uyusa çığlıkla uyanıyo parmakları ağzında yan dişler zor çıkar demişlerdi sen de ordan mı bekliyorsun Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin şu öğretmenler aynı zamanda anne baba değil mi ya
@kmltm ve @nsy5555 ödevleri artık durumları düşünüp verirsiniz dimi
Annem yünden incecik bişey yapmış büyük arada onu kullanıyorum ama aren yastıksız yatmayı daha çok seviyor.Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik
eczaneden aldığım da küçük bi paketti. Ben 1.5lt suya 1.5 tatlı kaşığı koyuyordum. Günde 4 ltden fazla içilmemesi gerekiyormuş.Bende aldm bugun karbonat bakalim. 1.5 lt ye 1tatli kasigimiydi benim aldigim kucuk kucuk paketli 5gr
ay zaten cok kotu tadi fazla icilmez :)Annem yünden incecik bişey yapmış büyük arada onu kullanıyorum ama aren yastıksız yatmayı daha çok seviyor.
eczaneden aldığım da küçük bi paketti. Ben 1.5lt suya 1.5 tatlı kaşığı koyuyordum. Günde 4 ltden fazla içilmemesi gerekiyormuş.
Ben 2 gün dayanabildim kolay gelsin sana :)ay zaten cok kotu tadi fazla icilmez :)
1,5 litreye 1,5 çay kaşığı canım. Ben çok rahatsız değilim ya 5 ltlik şişe aldım kendi suyunu ayırdım. Dışarı çıkarken de yanıma küçük şişe yapıp alıyorum. Tadı da musluk suyu gibi o kadar da iğrenç değilBende aldm bugun karbonat bakalim. 1.5 lt ye 1tatli kasigimiydi benim aldigim kucuk kucuk paketli 5gr
Bakalim bilemiyorum ne kadar dayanirim tartida bi degisiklik gorursem devam ederim gibiBen 2 gün dayanabildim kolay gelsin sana :)
Igrenc degilde ne bilim hos degil iccem ya bende ayni senin gibi yaptim cikarkende alirim aynen gunde kac lt iciyosun sen ben 3 iceyim diye dusundum1,5 litreye 1,5 çay kaşığı canım. Ben çok rahatsız değilim ya 5 ltlik şişe aldım kendi suyunu ayırdım. Dışarı çıkarken de yanıma küçük şişe yapıp alıyorum. Tadı da musluk suyu gibi o kadar da iğrenç değil
Avatar yap geri çek o zaman silebiliyırsun. Ben hiç sormadım bile :)Bende koymak istiyorum ama bende izin alamiyorum koyuncada geri silinmiyo
Bu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :)) Maşallah miraya çok tatlı ve şirin gözüküyor ayrıca ben ciroz bişey bekliyodum ama kilosu boyu maşallah iyi duruyor belki resimde öyle çıkmıştır.
maşallah şeker kız,saçlar da harikaMaşallah kuzucuğa
Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli
Maşallah ablayla ne de keyifli
Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154
İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo
En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken
aynen,ben yataş bebe yastığı almıştım pamuk değil ama pamuk olsa da çok terliyor yastıksız uyusa daBizim kafa çok terliyo ve buz gıbı boynu yastığını surekli ters düz edıyorum yumusak pamuklu yastık kullanıyorum bızım gıbı terleyen varmı?
bu canlar çok güzeller masallah oğlunda kız gıbı kaç kilo masallahEki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?