Kara kaşına kara gözüne veren allaha kurban tosuncuk maşallahBenim haydut da bi durmuyor o yüzden bir ay önce azcık düzgün yakaladığım bi fotoyu koydum :) son fotoların hepsinde telefonu almaya çalıştığı için suratı ekrana yapışık çıkıyor şekil bir a :)
Çok mu kibarız ne masallahOoo hekes foto paylasmis ben instigramda paylastim ama olmayanlar icin ben de paylassyim haydutnazimin resmini.Bu arada bu proje performans odevlerine ben de sinir oluyorum.
Sğl cnm amin inşş kızım bana oğlum babasına benziyor :)
bende sormadım :))Avatar yap geri çek o zaman silebiliyırsun. Ben hiç sormadım bile :)
Bende Betulun saçlarına bayiliyorym bizde de toka çok gel gelelim sac yok:)bende pamuk yastık kullanıyorum
betülll yicem seni hastasıyım saçlarının biz öyküye sadece o yanlara taktığın tokayı takıyoz yetiyo bizde de var ondan :) maşallah kendi yiyo herşeyi
Çok tatlı okadar da zayıf görün müyo annesiaynen,ben yataş bebe yastığı almıştım pamuk değil ama pamuk olsa da çok terliyor yastıksız uyusa da
İnşallah canım distirCnm ya kulak birdaha yenılemez bence inş gecer
Maşallah canım ya çok tatlıOoo hekes foto paylasmis ben instigramda paylastim ama olmayanlar icin ben de paylassyim haydutnazimin resmini.Bu arada bu proje performans odevlerine ben de sinir oluyorum.
Canim eşim yogunmus bugün gidemedik bu gece bakalım nasıl geçecek ona gore yarın arayacagim druGı
Dr gıttınız mı üst dişlerse biraz zor oluyo
maşallah Ali Yasin e adam olmuşAvatardaki de benim pasa
Gece çok uyanıyor canım gündüz huysuz değil sadece istahsiz bir elma yedirene kadar annemle maymun olduk resmen:)@yaz yagmuru huysuzluğu devam edıyomu?
Ay benim kız da çok meraklı ve telefonu kiskaniyor ne zaman elime alsam dibimde bitiyor bittiği yetmediği gibi onu ver bana diyor vermezsem trip yapip üstüne ağlıyor. Benim kız çok cadı valla bunu kimse almaz bana bakıp alirlarsada yanilirlar. Aha buda ağlama sesi 7-24 ağlar dinleyince bana bol bol dua edin oldumu.Gunaydin ay bu cicuk gecte yatsa 7.20 de kalkiyo artik dondum arkami foruma bakiyorum yanasmis arkama bakiyo :) gizli takip
Bizde gece ağlıyarak uyanıyo gunduz daha iyi inşş rahat uyursunuz bu gece ve bundan sonraki gecelerGece çok uyanıyor canım gündüz huysuz değil sadece istahsiz bir elma yedirene kadar annemle maymun olduk resmen:)
Hayranım sana nasıl yetişebılıyosun masallah güç kuvvet versın allahKızlar amma kaynatmissiniz oğlumun ödevini yaptım annem geldi onunla sohbet ettik sayfalar almış başını gitmiş aciyin bu 3 çocuk annesine:))
Bizde o ses ten çok var cnm hani insan dinlediği şarkı ağzına dolanır hep söyler ya benımde ağzımda tüm reklam müzikleri var mırıldanırkenYukleyemedim uzantısı tutmadı neyse kulaklarinizin pasını silecektik olmadı.
Amin canım çok sağol inan her an sirtimda ağrı varHayranım sana nasıl yetişebılıyosun masallah güç kuvvet versın allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?