2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kara kaşına kara gözüne veren allaha kurban tosuncuk maşallah

Sğl cnm amin inşş kızım bana oğlum babasına benziyor :)

bende pamuk yastık kullanıyorum

betülll yicem seni hastasıyım saçlarının biz öyküye sadece o yanlara taktığın tokayı takıyoz yetiyo bizde de var ondan :) maşallah kendi yiyo herşeyi
Bende Betulun saçlarına bayiliyorym bizde de toka çok gel gelelim sac yok:)

Cnm ya kulak birdaha yenılemez bence inş gecer
İnşallah canım distir
Ooo hekes foto paylasmis ben instigramda paylastim ama olmayanlar icin ben de paylassyim haydutnazimin resmini.Bu arada bu proje performans odevlerine ben de sinir oluyorum.
Maşallah canım ya çok tatlı

Dr gıttınız mı üst dişlerse biraz zor oluyo
Canim eşim yogunmus bugün gidemedik bu gece bakalım nasıl geçecek ona gore yarın arayacagim dru
maşallah Ali Yasin e adam olmuş

Gunaydin ay bu cicuk gecte yatsa 7.20 de kalkiyo artik dondum arkami foruma bakiyorum yanasmis arkama bakiyo :) gizli takip
Ay benim kız da çok meraklı ve telefonu kiskaniyor ne zaman elime alsam dibimde bitiyor bittiği yetmediği gibi onu ver bana diyor vermezsem trip yapip üstüne ağlıyor. Benim kız çok cadı valla bunu kimse almaz bana bakıp alirlarsada yanilirlar. Aha buda ağlama sesi 7-24 ağlar dinleyince bana bol bol dua edin oldumu.

Kızlar yastık konusu geçmiş iki ay önce kızım da bronşçuk da daralma olmuştu zor nefes alıyordu ben yastık kullandım ondan sonra da devam ettim kullanmaya bebek mağazasından almıştım çok ince pamuk yastık ter Ecede de oluyor yastığı her defasında ceviriyorum peteğin üstüne koyuyorum kuruması için

[QUOTEr ="emiragam, post: 40371383, member: 165571"]Bizde gece ağlıyarak uyanıyo gunduz daha iyi inşş rahat uyursunuz bu gece ve bundan sonraki geceler[/QUOTE]
Sağol canım inşallah sizde uyursunuz bir ara geçmişti simdi yine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…