Merak ettık cnm seni allah kolaylık versınMerhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedioyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
Oh iyi neyseki tam not almışYaptım canım 100 almış benim büyük ogluma veriyorlardı her sene onun odevleriyle çok ugrasmistim küçüğe sınıf öğretmeni vermiyor İngilizce öğretmeni vermiş
Bende eliptikle yapıyorum günde 1 saat.yarımsaat sabah yarımsaat aşkam. 7-8km yapıp 700 kalori yakıyorum.Yarım saati doldurmaya calisiyorum canım kalori degisiyo sürüş hızıma göre yorgun olduğum zamanlar çok hızlı ceviremiyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum.Ama saati yarım saatten aza dusurmemeye çalışıyorum. Yeşil çay içiyorum sabahları da ılık limonlu su içiyorum.
İşin zor seninde 3 çocuğun ayrı problemleri. Kaç yaşındaki oğlun gerçekten kendi gelemez mi? Gerçi kimseyede güven kalmadı.Balkona cikip imdaat diye bagirasim var vallahi Ece hanim bu gece daha iyiydi ama gece 3.30 da uyanıp 4.30 kadar yatakta oturup cilve yaptı ondan sonra zorla uyuttum uykum kaçtı 5 te uyudum 6.30 da tekrar kalkıp oğlumu gönderdim kafam kazan gibi oğlum okuldan geldi öğretmen geçen hafta okul futbol takımına secmişti okuldan uzakta futbol sahasına gidrceklermis çıkışta tabi biz istemedik okul zaten uzak servisle gidiyor gidecekleri saha daha da uzakta bir saat oynayacaklarmis ben nasıl gidip alcam onu yakınımızda oturan arkadaşı da yok okuldan geldiğinden beri mahvetti beni ağlayıp duruyor ben kendim gelirim diyor delircem ya
Cocuklari ikna etmek çok zor benim büyük kizimda 10 gündür başımın etini yedi voleybola yaxilicam diye aynı seninki gibi uzak gelip gitmesi sorun. Neymiş boyu kısa kalicakmis gönderdiğim için. Allah kolaylık versin canım bi seferlik mi yoksa kurs gibi falanmi bi seferlikse taksiyle falan gidip alsanmi İkna edemiyoSan.Balkona cikip imdaat diye bagirasim var vallahi Ece hanim bu gece daha iyiydi ama gece 3.30 da uyanıp 4.30 kadar yatakta oturup cilve yaptı ondan sonra zorla uyuttum uykum kaçtı 5 te uyudum 6.30 da tekrar kalkıp oğlumu gönderdim kafam kazan gibi oğlum okuldan geldi öğretmen geçen hafta okul futbol takımına secmişti okuldan uzakta futbol sahasına gidrceklermis çıkışta tabi biz istemedik okul zaten uzak servisle gidiyor gidecekleri saha daha da uzakta bir saat oynayacaklarmis ben nasıl gidip alcam onu yakınımızda oturan arkadaşı da yok okuldan geldiğinden beri mahvetti beni ağlayıp duruyor ben kendim gelirim diyor delircem ya
ya belki verilebilir ama ben mantardan çok korkuyorum bi kez zehirlenmiştim hamilelikte yemedim bu yüzden şimdi miraya da vermeye korkarım bide tesadüf eşimde bir kez zehirlenmiş o da mantar belki bize dokunuyodur :))Ah canım benim yaa Kiyamam sana. bal ve süt dışında artık herseyi verebiliriz diye düşünmüYorum bende.pazardan mantar almış eşim acaba mantar versemmi dedim yapınca. alerjik bişey değilse miraya bi dene istersen belki sever.
ayy canım ya üç çocuk kaç ayrı dert ayrı sevinç aynı zamanda inşallah ikna olur yavrun da üzmez seni Allah yardımcın olsunBalkona cikip imdaat diye bagirasim var vallahi Ece hanim bu gece daha iyiydi ama gece 3.30 da uyanıp 4.30 kadar yatakta oturup cilve yaptı ondan sonra zorla uyuttum uykum kaçtı 5 te uyudum 6.30 da tekrar kalkıp oğlumu gönderdim kafam kazan gibi oğlum okuldan geldi öğretmen geçen hafta okul futbol takımına secmişti okuldan uzakta futbol sahasına gidrceklermis çıkışta tabi biz istemedik okul zaten uzak servisle gidiyor gidecekleri saha daha da uzakta bir saat oynayacaklarmis ben nasıl gidip alcam onu yakınımızda oturan arkadaşı da yok okuldan geldiğinden beri mahvetti beni ağlayıp duruyor ben kendim gelirim diyor delircem ya
Oğlunda çok istıyor baksana ağladığına göre kıyamam hepsını memnun etmek zor cnm hergun mü gidicek babanız alsa yada bır taksıyle anlaşsan ne bilim bır fıkırBalkona cikip imdaat diye bagirasim var vallahi Ece hanim bu gece daha iyiydi ama gece 3.30 da uyanıp 4.30 kadar yatakta oturup cilve yaptı ondan sonra zorla uyuttum uykum kaçtı 5 te uyudum 6.30 da tekrar kalkıp oğlumu gönderdim kafam kazan gibi oğlum okuldan geldi öğretmen geçen hafta okul futbol takımına secmişti okuldan uzakta futbol sahasına gidrceklermis çıkışta tabi biz istemedik okul zaten uzak servisle gidiyor gidecekleri saha daha da uzakta bir saat oynayacaklarmis ben nasıl gidip alcam onu yakınımızda oturan arkadaşı da yok okuldan geldiğinden beri mahvetti beni ağlayıp duruyor ben kendim gelirim diyor delircem ya
Hiç aklıma gelmedı biz hala patates havuç kerevız e devam ama ben çok severım tereyağında pişirince araştırmak lazım öğrenince bıze de söylersın cnmMantar yediren varmı arkadaşlar bebegine ben hiç vermedim artık herseyi yiyolar vermeyi düşünüyorum.
Ne utanıcan canım evladına bakıyon kime neki.kızımı yaşına kadar battaniyede sallayarak uyutabilmiştim.her yerde ve her şartta yeterki benimle sallıcak biri olsun:)))aslında artık büyüdüler ,yemek yemiyor zaten sıkışınca emziririm problem uyutmak için battaniye sallamak aslında ,insanlardan utanıyorum valla
Ben de herşeyi veremeyenlerdenimherşeyi yiyolar mıben tabiki vermedim veremedim
3 e gidenmi.ah bu çocuklar nasıl üzüyolar bizi.havalar düzelecek nasılsa canım sen götürsen bebişle.ama uzak demiştin.yada abisi.yada taksi.yada yaza söz ver yaz kurslarına ver.biz anlaştık söz verdim yazın istediği yere göndercem.servisli kurslar burdaBalkona cikip imdaat diye bagirasim var vallahi Ece hanim bu gece daha iyiydi ama gece 3.30 da uyanıp 4.30 kadar yatakta oturup cilve yaptı ondan sonra zorla uyuttum uykum kaçtı 5 te uyudum 6.30 da tekrar kalkıp oğlumu gönderdim kafam kazan gibi oğlum okuldan geldi öğretmen geçen hafta okul futbol takımına secmişti okuldan uzakta futbol sahasına gidrceklermis çıkışta tabi biz istemedik okul zaten uzak servisle gidiyor gidecekleri saha daha da uzakta bir saat oynayacaklarmis ben nasıl gidip alcam onu yakınımızda oturan arkadaşı da yok okuldan geldiğinden beri mahvetti beni ağlayıp duruyor ben kendim gelirim diyor delircem ya
Bizimki en son 6aylıkken baktı. Geçen söyledim bakalım mı diye 1 yaşında bakıcam dedi. Sen bu zamana kadar kıyma etsuyu falan vermiyormuydun?Kzlar bgn kan ve idrar tahlili yapildi idrar temiz ama kan degeri 8 ckti dr cok kanszlk var dedi 2 ay boyunca ferrumu 10 damla kullancakmsz bergun 1 kofte yck çorbalarına kiyma etsuyu katicaksn hergun dedi sizin Değerler nasıldı dusuk olan varsa duzeldimi ?
çok şükür benim kızımda mutlu onu tek mutsuz eden şey yemek yemesi için ısrar ama diğer türlü de ben mutsuz oluyorum neyse dün akşam kendime söz verdim asla yemiyo diye onu mutsuz edene kadar uğraşmıcam beraber olduğumuz anların tadını çıkarcam zaten kısıtlı süre birlikteyiz akifciğe maşallah inşallah değişmesin uykular bizde de aynı of ki ne offfNe utanıcan canım evladına bakıyon kime neki.kızımı yaşına kadar battaniyede sallayarak uyutabilmiştim.her yerde ve her şartta yeterki benimle sallıcak biri olsun:)))
Ben de herşeyi veremeyenlerdenim(gaz problemi malum.biraz daha iyi gerçi.canım beni kız tam senin kızın gibiydi çok samimiyimki 1 yaşına kadar sadece beni emdi.inatla kitliyodu ağzına.çok üzülüyor hatta ağlıyodum.kızımın bebekliğini yaşıyamadım uyku ve yemek yeme yüzünden.ve o çok mutluydu hiç açlığını hissetmedi.ama oğlan maşallah pek iştahlı başta yemez sandım ama baktım eline verdiklerimi hep yiyo.hiç zorlamıyom zaten herşeyi veremiyorum verdiklrimide yiyo inş değişmez.tabi uyku sıkıntımız offff:-(
3 e gidenmi.ah bu çocuklar nasıl üzüyolar bizi.havalar düzelecek nasılsa canım sen götürsen bebişle.ama uzak demiştin.yada abisi.yada taksi.yada yaza söz ver yaz kurslarına ver.biz anlaştık söz verdim yazın istediği yere göndercem.servisli kurslar burda
canım benim bildiğimKzlar bgn kan ve idrar tahlili yapildi idrar temiz ama kan degeri 8 ckti dr cok kanszlk var dedi 2 ay boyunca ferrumu 10 damla kullancakmsz bergun 1 kofte yck çorbalarına kiyma etsuyu katicaksn hergun dedi sizin Değerler nasıldı dusuk olan varsa duzeldimi ?
İşin zor seninde 3 çocuğun ayrı problemleri. Kaç yaşındaki oğlun gerçekten kendi gelemez mi? Gerçi kimseyede güven kalmadı.
Cocuklari ikna etmek çok zor benim büyük kizimda 10 gündür başımın etini yedi voleybola yaxilicam diye aynı seninki gibi uzak gelip gitmesi sorun. Neymiş boyu kısa kalicakmis gönderdiğim için. Allah kolaylık versin canım bi seferlik mi yoksa kurs gibi falanmi bi seferlikse taksiyle falan gidip alsanmi İkna edemiyoSan.
ya belki verilebilir ama ben mantardan çok korkuyorum bi kez zehirlenmiştim hamilelikte yemedim bu yüzden şimdi miraya da vermeye korkarım bide tesadüf eşimde bir kez zehirlenmiş o da mantar belki bize dokunuyodur :))
ayy canım ya üç çocuk kaç ayrı dert ayrı sevinç aynı zamanda inşallah ikna olur yavrun da üzmez seni Allah yardımcın olsun
Oğlunda çok istıyor baksana ağladığına göre kıyamam hepsını memnun etmek zor cnm hergun mü gidicek babanız alsa yada bır taksıyle anlaşsan ne bilim bır fıkır
oğlum 3 e gidiyor küçük daha kizlar kendi gelemez haftada iki gün ama uzak babası cok yoğun artik bizim işlerin yoğunluğu başladı kış olsa alır ama artik zor neyse ki anlastik zor da olsa en sonunda küstüm ona beni anlamadigi için sonra anne haklisin aslında gitmeyeyim ben dedi ben sana küstüm dedim geldi barisalim dedi parmağını uzattı baristik zaten yazın ben gönderiyorum spora yine söyledim istediğin spora gondercem diye zor gerçekten ben hevesini kırmak istemiyorum ama benim içinde zor neyse yazın ben onun gönlünü alırım artikNe utanıcan canım evladına bakıyon kime neki.kızımı yaşına kadar battaniyede sallayarak uyutabilmiştim.her yerde ve her şartta yeterki benimle sallıcak biri olsun:)))
Ben de herşeyi veremeyenlerdenim(gaz problemi malum.biraz daha iyi gerçi.canım beni kız tam senin kızın gibiydi çok samimiyimki 1 yaşına kadar sadece beni emdi.inatla kitliyodu ağzına.çok üzülüyor hatta ağlıyodum.kızımın bebekliğini yaşıyamadım uyku ve yemek yeme yüzünden.ve o çok mutluydu hiç açlığını hissetmedi.ama oğlan maşallah pek iştahlı başta yemez sandım ama baktım eline verdiklerimi hep yiyo.hiç zorlamıyom zaten herşeyi veremiyorum verdiklrimide yiyo inş değişmez.tabi uyku sıkıntımız offff:-(
3 e gidenmi.ah bu çocuklar nasıl üzüyolar bizi.havalar düzelecek nasılsa canım sen götürsen bebişle.ama uzak demiştin.yada abisi.yada taksi.yada yaza söz ver yaz kurslarına ver.biz anlaştık söz verdim yazın istediği yere göndercem.servisli kurslar burda
Canim yükselir değerleri inşallah üzülme yumurta sarısı ben hergun veriyordum simdi beyazini da verdiğim için gün aşırı veriyorum yumurta sarısı da kan yapıyor pekmez ama en önemlisi et ürünleri kan yapıyor her yemeğini kıymalı yap köftesini de hergun ver yukselene kadar yükselir inşallah kan ilacı veriyormuydunKzlar bgn kan ve idrar tahlili yapildi idrar temiz ama kan degeri 8 ckti dr cok kanszlk var dedi 2 ay boyunca ferrumu 10 damla kullancakmsz bergun 1 kofte yck çorbalarına kiyma etsuyu katicaksn hergun dedi sizin Değerler nasıldı dusuk olan varsa duzeldimi ?
Canim benim çok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun inşallah iyi bir yardımcı bayan bulursun da rahatlarsin biraz hepsi geçecek üzme kendini canım dualarimiz seninleMerhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedioyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
Arabayimi sevmiyor canım ondanmi ağladı ay ay mahvetti bizi bu yaramazlarBir evlat annesini ancak bu kadar delirtebilir. Bikaç işim vardı, sokağa çıktık arabasında ağlamaya başladı sokakta sürekli ağladı, eve girince arabadan çıkınca sustu ama heryanım titriyor sinirden. Şeytan dedi ki bırak arabasıyla beraber yokuş aşağı, nereye giderse gitsin , tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?