2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Disimizzzzzz ciktiiiiii
Gözün aydın canım hayırlı olsun dişiniz :))
annene geçmiş olsun canım kv den de Allah razı olsun ne güzel destek olmuş sana

Damacanaya tırmanmaya çalışmak nedir ya, izin vermediğim için de ağlıyor
azad ve sınır tanımaz haydutlukları :))

Gökçede damacanın pompasına taktı Kafayı.

Gözün aydın canım hayırlı olsun dişiniz :))
annene geçmiş olsun canım kv den de Allah razı olsun ne güzel destek olmuş sana

azad ve sınır tanımaz haydutlukları :))
Cins hepsi bunların ya :) telefonumu rahat bıraksın diye benzer bi oyuncak telefon aldım oyuncak iPhone ses falan da çıkıyor, eline aldı fırlattı bi daha yüzüne bakmadı. Sürekli tırmanıyor bu çocuk ben anlamadım valla. Bişey bulamazsa ataktayken bacağıma tırmanmaya çalışıyor , bi de olmuyor diye ağlıyor
@hiraysen hayırlı olsun dünürüm

yazyagmuru ayyy ben senin barisalim diye gelen oglunu yerim maşallah size muhabbetiniz cok hosuma gitti allah bozmasin
Aslında o bana düşkündür canım büyük oğlum babaci küçük oğlum anneci bana hiç dayanamaz uzuldugumde hemen o da üzülür anne üzülme der ben kusunce üzüldü ben de bu durumu kullandım azıcıkama telafi etcem oglusuma ben de ona kiyamiyorum

Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dedi
Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))
Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.
Disimizzzzzz ciktiiiiii
Hayırlı olsunnnn.......:)
Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....
Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynar

Zaten çok yakışıklı ona kıyma

@hiraysen hayırlı olsun canım dişiniz

isimdeyimgucumdeyim canım maşesef anlıyacağını sanmam kasıtlı bırakmış demekki yorgan senin yatağın üstünde dırduğuna göre allah yardımcın olsun

A apriori11 arada betülünde heyheyleri geliyo deli ediyo beni geçen gün artık rn son çubuk kraker alıp verdik eline de sustu bebek arabasında

M mutube allah razı olsun kv denden işte çok mu zor arkandan güzel konuşturmak ama anlamıyo bu millet

@yaz yagmuru ay ablamdan biliyorum bi tutturdular mı bitmiyo dertleri neyseki anlaşmışsınız hadi geçmiş olsun

Bizim heyheyler kalıcı ve giderek büyüyen cinsten heralde, ya artık ağladım bugün ben yapamıyorum dayanamıyorum diye

kızlar Kaş dolgusu yaptıran varmı hiç. Sarışın olduğum için kaslarimda az doğumdan sonra iyice azaldı. Nasıl yapiliyo yaptirip memnun kalan varmı aranızda.

Kızlaaaaar selam...
Annemle beraber dün tam 7 saat uğraşarak elimizdeki giyilmeyen ya da 1 kez falan giyilmiş olan ürünleri (abiyeler,günlük kıyafetler vs) satışa çıkarmak için kolları sıvadık.. Ve arka plan falan ayarlayıp,profesyonel makinamla çektik tek tek.. Ardından da her birinin detaylarını oluşturduk renk,beden vs..Sonrada hem satış sitesinin birine,hemde kk'ya koydum..Forumdaki konuma bakmak isteyen olursa :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…