- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Gözün aydın canım hayırlı olsun dişiniz :))Disimizzzzzz ciktiiiiii
annene geçmiş olsun canım kv den de Allah razı olsun ne güzel destek olmuş sanaIyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim
azad ve sınır tanımaz haydutlukları :))Damacanaya tırmanmaya çalışmak nedir ya, izin vermediğim için de ağlıyor
Zorda olsa bulduk adayı canım:)@yaz yagmuru neyseki tatlıya bağlamışsiniz canım oglusunla arayı bulmussunuz.
Gökçede damacanın pompasına taktı Kafayı.
Cins hepsi bunların ya :) telefonumu rahat bıraksın diye benzer bi oyuncak telefon aldım oyuncak iPhone ses falan da çıkıyor, eline aldı fırlattı bi daha yüzüne bakmadı. Sürekli tırmanıyor bu çocuk ben anlamadım valla. Bişey bulamazsa ataktayken bacağıma tırmanmaya çalışıyor , bi de olmuyor diye ağlıyorGözün aydın canım hayırlı olsun dişiniz :))
annene geçmiş olsun canım kv den de Allah razı olsun ne güzel destek olmuş sana
azad ve sınır tanımaz haydutlukları :))
Aslında o bana düşkündür canım büyük oğlum babaci küçük oğlum anneci bana hiç dayanamaz uzuldugumde hemen o da üzülür anne üzülme der ben kusunce üzüldü ben de bu durumu kullandım azıcıkyazyagmuru ayyy ben senin barisalim diye gelen oglunu yerim maşallah size muhabbetiniz cok hosuma gitti allah bozmasin
Ayrıca annene de geçmiş olsun canım Allah şifa versinyazyagmuru ayyy ben senin barisalim diye gelen oglunu yerim maşallah size muhabbetiniz cok hosuma gitti allah bozmasin
Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dediKzlar bgn kan ve idrar tahlili yapildi idrar temiz ama kan degeri 8 ckti dr cok kanszlk var dedi 2 ay boyunca ferrumu 10 damla kullancakmsz bergun 1 kofte yck çorbalarına kiyma etsuyu katicaksn hergun dedi sizin Değerler nasıldı dusuk olan varsa duzeldimi ?
Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))Bir evlat annesini ancak bu kadar delirtebilir. Bikaç işim vardı, sokağa çıktık arabasında ağlamaya başladı sokakta sürekli ağladı, eve girince arabadan çıkınca sustu ama heryanım titriyor sinirden. Şeytan dedi ki bırak arabasıyla beraber yokuş aşağı, nereye giderse gitsin , tövbe tövbe
Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazımsinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv
Hayırlı olsunnnn.......:)Disimizzzzzz ciktiiiiii
Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim
Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynarCins hepsi bunların ya :) telefonumu rahat bıraksın diye benzer bi oyuncak telefon aldım oyuncak iPhone ses falan da çıkıyor, eline aldı fırlattı bi daha yüzüne bakmadı. Sürekli tırmanıyor bu çocuk ben anlamadım valla. Bişey bulamazsa ataktayken bacağıma tırmanmaya çalışıyor , bi de olmuyor diye ağlıyor
@hiraysen hayırlı olsun dünürüm
Zaten çok yakışıklı ona kıymaAslında o bana düşkündür canım büyük oğlum babaci küçük oğlum anneci bana hiç dayanamaz uzuldugumde hemen o da üzülür anne üzülme der ben kusunce üzüldü ben de bu durumu kullandım azıcıkama telafi etcem oglusuma ben de ona kiyamiyorum
Bizim heyheyler kalıcı ve giderek büyüyen cinsten heralde, ya artık ağladım bugün ben yapamıyorum dayanamıyorum diye@hiraysen hayırlı olsun canım dişiniz
isimdeyimgucumdeyim canım maşesef anlıyacağını sanmam kasıtlı bırakmış demekki yorgan senin yatağın üstünde dırduğuna göre allah yardımcın olsun
A apriori11 arada betülünde heyheyleri geliyo deli ediyo beni geçen gün artık rn son çubuk kraker alıp verdik eline de sustu bebek arabasında
M mutube allah razı olsun kv denden işte çok mu zor arkandan güzel konuşturmak ama anlamıyo bu millet
@yaz yagmuru ay ablamdan biliyorum bi tutturdular mı bitmiyo dertleri neyseki anlaşmışsınız hadi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?