2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yapmayın kızlar ya,deterjan da benzer şeyler yazmış,valla ben burdan doğru sinir oldum,

Geçmiş olsun canım.

benim rahmetli kv dem de öyledi ben çalışıyorum diye hiç kıyamadı eşimden çok benim sevdiğim yemekleri hazırlardı bir de her yemek Dönüşü ertesi günün Yemeğini de hazırlar kaba koyar verirdi mekanı cennet olsun çok severdim

ben ona ağzımı açıp bişey demedim ki hiç. Neyin kastı anlamıyorum.

yapma o zaman canım ya kullandırma kendini ne garip insanlar ,gıcık oldum valla
İnsan ne ederse kendine eder derler ya onlar böyle yapar ama ben onları hiç aramiyorum nasılsınız diye onlara gidince de soğuk davraniyorum zaten bu onlara yeter. Insan Güler yüz gormedikten sonra işleri olsa ne yazar hem o işler sayesinde oturup muhabbet etmemiş oluyorum.

Kızlar kaynım ve kv sonunda geldiler. Kaynım bütün gün eşimleymiş. Kv de kardeşine gitmiş. Orda karnını doyurmuş gelmiş. Haber vermek yok. Derkennnnn pat diye yatak odasına daldı. Eşim sandım bi baktım kv. Yuhh dedim. Yatak Odasında yatıyor Demiş eşim. Uygunsuz bi şekildede uyuyor olabilirim ayıp yahuu. Iyice sinir oldum. O Sırada bunun sesine Gökçe uyandı. Gelmiş uyanacak galiba dio neyseki emziği verince uyudu hemen.
Eve gelince kaynım sanırım Bulaşık yıkamaya başladı ve kv yardım edeyim mi die soruyordu duydum. Eşimde yanıma geldi sarıldı falan. Anladı sanırım.

Annem varis ameliyati oldu canim kv gelince iyiyken cok iyi kotuykende cok kötü

Annem varis ameliyati oldu canim kv gelince iyiyken cok iyi kotuykende cok kötü

Hoşbulduk canım. Yok canım ya ne kırgınlığı. İlk doğumgünümüz Ali Yasin'in olacak senden fikir alacağız. Başladı mı hazırlıklar?

Kızlar yanlış duymuşum bulaşıkları yıkayan yok hatta üstüne Bulaşık çıktı onlarda bırakılıp gidildi. Eşim fark etti durumu. Kardeşi yokken benim Yanımda kardeşine söylendi niye yıkamamış diye (annesine bişey demedi) şimdi eşim yıkıyor.
Bide dioki kv. Bulaşık makinesini boşaltacakmış ama yerlerini bilememiş. Makinayıda ben gece çalıştırmıştım. Sabah işe giderken boşaltamamıştım. Makina olmayınca elerine yapışır korkusu ile yıkamamışlar sanırım. Buarada kaynımda suratmı yapıyor ne. Anlayamadım.

Eminim bilmiyordır yerlerini yemesin insanı. Yeryüzünde bi kaynana yoktur ki gelini arkasını döner dönmez tüm evi karıştırsın. Seninki de tüm çekmeceleri talan etmiştir. Yerlerini biliyordur da işine gelmemiştir

keşke daha erken gitse yahu Allahtan eşinle aranıza giremiyo Rabbim nazardan korusun siz hep birbirinize böyle olun onlar gelip gidici

Çok kıskandım:/
bende çok yaşayamadım bir buçuk yıl sonra vefat etti evlendikten ama hep bi kız torun istiyodu bide çalışıyosun ben bakarım diyodu hoş mirayı tanısa bakmak istermiydi bilmiyorum kader nasip olmadı dualarımızda artık şükür ki kısa da olsa güzel geçirdik zamanımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…