Canım geçmiş olsun aklında bulunsun burun tıkanıklığına en iyi çözüm sinomarin diye bir serum fizyolojik. Ben üç hafta çektim bebeğim de kbb uzmanı tavsiye etti ve gerçekten çok işe yaradı yüzde yüz doğal okyanus suyu çok etkili eczaneye söylüyoruz o birgün sonra depodan getirttiriygetirttiriyor.tonimer serum fizyolojik akıntı çokta bir işe yaramıyor.oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Benim kızım süt ve çoklu gıda alerjisi nden dolayı henüz kahvaltıya baslamadik onu verdim mısır a da alerjisi çıktı. benim kız en az onbeş aylık olduğunda kahvaltı yapabilecek.Kizlar arada degisiklik yapmak istiyosaniz kahvaltida bebelac misirli cavdarliyi deneyin derim hira versem iki kase yer cok seviyo. Sanirim pufpuff ta kullaniyodu
gunaydn cnm gecmis olsun. Tonimer kullaniyorz biz tikandiginda. pekmezi bazende muhallebiye fln katiyorum cok faydasini gordum bn kulladigim gunden berimiranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyo
tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))
ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcem
günaydın kızlar dün gece miranın burnu tıkandı zaten zor uyuyodu hiç uyuyamadı evde serum fizyolojikte yokmuş inşallah hasta olmaz bir iki gecedir terliyo üstünü çok açıyo umarım üşütmemiştir anneme söyledim çıkarken abimi arıcak serum için bide ıhlamur içirmeye çalışcak duruma göre haberleşicez ilerlemeden ilaç veririm olmazsa
aynen bitek onun urunleri tabakta bitiyo:)Evet canı Bebelac'ın nerdeye tüm ürünlerini kullanıyorumzaten Bebelac muhallebilerini severek yiyor benimki..
sağol canım inşallah..karda kışta korumak daha kolay şu geçiş dönemi havaları tüm hastalıklara davetiyeİnşallah ilerlemez ya havalarda bi iyi bi napcağımızı nasıl giydireceğimizi şaşırdık
canım bende bi çok kahvaltılığı veremiyorum alerji yüzünden yumurta sarısını da kendi sevmiyor kahvaltı öğününde bişi veriyomusun sadece emzirmemi ilk ana öğün olarak saat kaçta ne veriyosun canımBenim kızım süt ve çoklu gıda alerjisi nden dolayı henüz kahvaltıya baslamadik onu verdim mısır a da alerjisi çıktı. benim kız en az onbeş aylık olduğunda kahvaltı yapabilecek.
sağol canım tominer sordurayım abime olmazsa. pekmezden umutluyum gibi zar zor da olsa az verebildim en azından yedikten sonra da öğürmedi bu bizde iyiye işaret oluyo muhallebi yemediği için katamam acaba kayısı püresine katsam saçmamı olur çünkü şu sıra üç beş kaşıkta olsa kayısı püresi yemeye başladıgunaydn cnm gecmis olsun. Tonimer kullaniyorz biz tikandiginda. pekmezi bazende muhallebiye fln katiyorum cok faydasini gordum bn kulladigim gunden beri
aynen bitek onun urunleri tabakta bitiyo:)
Ne güzel verebiliyosunuz okyanus suyunu. Kızım burnuna yaklaştığım an öyle bir ağlamaya başlıyo ki zaptedemiyoruz. Normalde çok sakin bi çocuktur ama burnuna yaklaşınca canavar kesiliyo. Daha yeni yeni peçeteyle silmeme ağlamayla karşılık vermemeye başladı..Canım geçmiş olsun aklında bulunsun burun tıkanıklığına en iyi çözüm sinomarin diye bir serum fizyolojik. Ben üç hafta çektim bebeğim de kbb uzmanı tavsiye etti ve gerçekten çok işe yaradı yüzde yüz doğal okyanus suyu çok etkili eczaneye söylüyoruz o birgün sonra depodan getirttiriygetirttiriyor.tonimer serum fizyolojik akıntı çokta bir işe yaramıyor.
Sagol cnm sanada cok gecmis olsun kv cok gicik oldum
Ayy ne konusmussunuz yaw :) bu da bizim dis pastamiz teyzem ve annemin eseri :)Eki Görüntüle 1486476
oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Ben görmemiştim koyduğun iyi oldu. 10 aylık bebenin bu kadar saçı mı olur maşallah çok güzel Allah nazarlardan korusun. Senin kızı kesin burdan biri kapmıştır ama ben yine sorayım dedim yoksa talibiz :)
geçmiş olsun,inşallah hasta olmazmiranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyo
tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))
ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcem
günaydın kızlar dün gece miranın burnu tıkandı zaten zor uyuyodu hiç uyuyamadı evde serum fizyolojikte yokmuş inşallah hasta olmaz bir iki gecedir terliyo üstünü çok açıyo umarım üşütmemiştir anneme söyledim çıkarken abimi arıcak serum için bide ıhlamur içirmeye çalışcak duruma göre haberleşicez ilerlemeden ilaç veririm olmazsa
teşekkür ederim şimdi konuştum annemle burnunu açmış ii gibi bişiyi yok oynuyo dedi tıkanır gibi olursa yine yaparım dedi biraz da ıhlamur içirmeye çalışmış ama bu kez de kusmuş zorlama dedim keyifliyse inşallah bununla kalırgeçmiş olsun,inşallah hasta olmaz
uyumadı tüm gece mızmız 15dakikalık uykularla sabahladık,burnunu ilaç zor açıyor o da kısa süreli,ateş yok çok şükür,bu sene ne böyle anlamadım herkes hasta çevremizde,Allah beterinden korusunteşekkür ederim şimdi konuştum annemle burnunu açmış ii gibi bişiyi yok oynuyo dedi tıkanır gibi olursa yine yaparım dedi biraz da ıhlamur içirmeye çalışmış ama bu kez de kusmuş zorlama dedim keyifliyse inşallah bununla kalır
siz ne yaptınız kerem uyuyabildi mi tıkalı mı burnu
ohh afiyet olsun bol yeşillik en güzeliÖnce bi göz doymalı sonra mide :)
Yumurtanın sarısını küçük canavar yedi heralde:)Önce bi göz doymalı sonra mide :)
:) :) Aynen öyle, beyazını ayrı yemiyor ki ben yavaş yavaş beyazı da vermek istiyorum. Kendi tabağıma alınca sulanıyor benim yiyeceklere ben de o arada yediriyorum beyazı daYumurtanın sarısını küçük canavar yedi heralde:)
Hı hııı mesela dolaptaki sucuk kaşar beyaz peynir zeytin hele hele cevizli helva hiç güzel değil ki, en güzeli yeşillikohh afiyet olsun bol yeşillik en güzeli
Ya evlenince anne oğulcu oğul anneci oluveriyor, öncesinde kimse kimseyi sallamıyorken. Bizim de evlendikten sonra yılda 3-4 kez aile evine gidesi tuttu, yaz tatillerinin de 2/3 ü aileye kalanı deniz tatiline kaldı. Biz sevgiliyken de tatile giderdik ama hiç böyle aman bu tatil aileme gideyim yoktu, 3 gün 5 gün tüm denk gelen tatillerde kaçardık biyerlere :/@hiraysen hayırlı olsun dişiniz canım..
hasta olan kuzucukla inşallah en kısa sürede iyileşir.. geçmiş olsun hepsine..
kv hakkında konuşulmuş.. bende dün akşam kv yüzünden eşimle kavga ettim. evlendiğimizde adamı zorla annesine götürürdüm. şimdi ben kötüyüm kv iyi.. bu gidişle kızıma bakıcı bulup eşimi şutlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı... hiç iyi şeyler düşünmüyorum.. bana dün akşam son şansın dedi.. bilmiyor ki bende onun hiç şansı yok..
Beyazını vermeye başlamalı mıyız ki. Ben hiç vermedim daha.:) :) Aynen öyle, beyazını ayrı yemiyor ki ben yavaş yavaş beyazı da vermek istiyorum. Kendi tabağıma alınca sulanıyor benim yiyeceklere ben de o arada yediriyorum beyazı da
zaten hemen her kavganın altından kv kp elti görümce bi şekilde çıkıyolar iyi şeyler düşünemeyince en iisi hiç düşünmemek be canım heleki başkaları için hiç düşünme inşallah toparlanır aranız hemen@hiraysen hayırlı olsun dişiniz canım..
hasta olan kuzucukla inşallah en kısa sürede iyileşir.. geçmiş olsun hepsine..
kv hakkında konuşulmuş.. bende dün akşam kv yüzünden eşimle kavga ettim. evlendiğimizde adamı zorla annesine götürürdüm. şimdi ben kötüyüm kv iyi.. bu gidişle kızıma bakıcı bulup eşimi şutlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı... hiç iyi şeyler düşünmüyorum.. bana dün akşam son şansın dedi.. bilmiyor ki bende onun hiç şansı yok..
ahahah ya bana sucuk deme deme deme survivordan beri o sandviç gözlerimin önünde böyle tek parmakla beni çağırıyoHı hııı mesela dolaptaki sucuk kaşar beyaz peynir zeytin hele hele cevizli helva hiç güzel değil ki, en güzeli yeşillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?