- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Allah rahmet eylesin canım. O görüyordur yavru Kartal'ıkeşke daha erken gitse yahu Allahtan eşinle aranıza giremiyo Rabbim nazardan korusun siz hep birbirinize böyle olun onlar gelip gidici
bende çok yaşayamadım bir buçuk yıl sonra vefat etti evlendikten ama hep bi kız torun istiyodu bide çalışıyosun ben bakarım diyodu hoş mirayı tanısa bakmak istermiydi bilmiyorum kader nasip olmadı dualarımızda artık şükür ki kısa da olsa güzel geçirdik zamanımızı
Wuwww Öykü yer bitirir bunu :)Ayy ne konusmussunuz yaw :) bu da bizim dis pastamiz teyzem ve annemin eseri :)Eki Görüntüle 1486476
Ayy çok Şirin görünüyo ki :))Ayy ne konusmussunuz yaw :) bu da bizim dis pastamiz teyzem ve annemin eseri :)Eki Görüntüle 1486476
geçmiş olsun canımAnnem varis ameliyati oldu canim kv gelince iyiyken cok iyi kotuykende cok kötü
Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyorBenim haydut da bi durmuyor o yüzden bir ay önce azcık düzgün yakaladığım bi fotoyu koydum :) son fotoların hepsinde telefonu almaya çalıştığı için suratı ekrana yapışık çıkıyor şekil bir a :)
Çok güzeller maşallah Âkif'in saçları ne kadar uzun hiç dökülmemiş gibiEki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık annenle teyzeninAyy ne konusmussunuz yaw :) bu da bizim dis pastamiz teyzem ve annemin eseri :)Eki Görüntüle 1486476
Ben görmemiştim koyduğun iyi oldu. 10 aylık bebenin bu kadar saçı mı olur maşallah çok güzel Allah nazarlardan korusun. Senin kızı kesin burdan biri kapmıştır ama ben yine sorayım dedim yoksa talibiz :)Maşallah kuzucuğa
Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli
Maşallah ablayla ne de keyifli
Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154
İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo
En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken
Geçmiş olsun canım içini ferah tut yoktur öyle birşey inşallah cabuk iyileşir Keremcikoğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Anlamışlardır canım esinde kızmış kaynina iyi olmuş anlasinlar senin yorgunluğun sana yetiyor zaten eşin de sessiz kalmamış duruma ne güzelKızlar yanlış duymuşum bulaşıkları yıkayan yok hatta üstüne Bulaşık çıktı onlarda bırakılıp gidildi. Eşim fark etti durumu. Kardeşi yokken benim Yanımda kardeşine söylendi niye yıkamamış diye (annesine bişey demedi) şimdi eşim yıkıyor.
Bide dioki kv. Bulaşık makinesini boşaltacakmış ama yerlerini bilememiş. Makinayıda ben gece çalıştırmıştım. Sabah işe giderken boşaltamamıştım. Makina olmayınca elerine yapışır korkusu ile yıkamamışlar sanırım. Buarada kaynımda suratmı yapıyor ne. Anlayamadım.
Çok güzel maşallah..Evet canım buda son halleri kızımınEki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484875
Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor
Hiç dökülmedi canım.hatta kestim yine kesicez:))Çok güzeller maşallah Âkif'in saçları ne kadar uzun hiç dökülmemiş gibi
İnş ya.dualarımdasın canım.Rabbim şifasını versin inşoğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
geçmiş olsun keremciğe inşallh çabuk iyileşir domuz gribi falanda değildir umarım ilaçta hemen etki eder birazda olsun uyusunoğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Şöyle yapıp bide onları baş tacı etmemizi bekliyorlar ya inanamıyorum. İlerde bende kv olucam biliyorum ama onlara hiç karışmıcağıma şimdiden söz veriyorum kendi kendime.Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazımsinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv
Çok geçmiş olsun annene.. İnş. kısa sürede toparlanır.Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim
kızlar Kaş dolgusu yaptıran varmı hiç. Sarışın olduğum için kaslarimda az doğumdan sonra iyice azaldı. Nasıl yapiliyo yaptirip memnun kalan varmı aranızda.[/QUOTE
Facemde biri video paylaşmıştı bende orda izledim. Kalem gibi boyadı. Acaba zamanla geçmiyo mu.
bende bikaç gün kv de kalmıştım. Ay resmen yattığım oda toz içindeydi. Çünkü ona göre evine misafir gelmişse biri asla temizlik yapılmazmış. O öyle söyleyince de ver bezi ben sileyim diyemedim tabi.Allahım ne kv ler var ya. Benimki de ne zaman temizliğe ya da işe başlasam otur bi kahve keyfi yapalım sonra yavaş yavaş beraber yaparız diyor :) kendi evinde de bizde de. Hele yemeği hep kendisi yapar oğlu özlemiştir diye, benim de canıma minnet :) bu ay sonu geliyo azcık rahat ederim
oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?