2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah rahmet eylesin canım. O görüyordur yavru Kartal'ı ve eminim bakardı. Benim kv bakamam Demişti. Gerçi baktıracak da yoktu
Sağol canım inşallah :) bazen eşimin değil de kv nin kompleks yaptığını düşünüyorum benim üç Kuruş fazla kazanmamı.

oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı

Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor

Ben görmemiştim koyduğun iyi oldu. 10 aylık bebenin bu kadar saçı mı olur maşallah çok güzel Allah nazarlardan korusun. Senin kızı kesin burdan biri kapmıştır ama ben yine sorayım dedim yoksa talibiz :)

Geçmiş olsun canım içini ferah tut yoktur öyle birşey inşallah cabuk iyileşir Keremcik

Anlamışlardır canım esinde kızmış kaynina iyi olmuş anlasinlar senin yorgunluğun sana yetiyor zaten eşin de sessiz kalmamış duruma ne güzel

İnş ya.dualarımdasın canım.Rabbim şifasını versin inş

geçmiş olsun keremciğe inşallh çabuk iyileşir domuz gribi falanda değildir umarım ilaçta hemen etki eder birazda olsun uyusun

Şöyle yapıp bide onları baş tacı etmemizi bekliyorlar ya inanamıyorum. İlerde bende kv olucam biliyorum ama onlara hiç karışmıcağıma şimdiden söz veriyorum kendi kendime.
Çok geçmiş olsun annene.. İnş. kısa sürede toparlanır.
bende bikaç gün kv de kalmıştım. Ay resmen yattığım oda toz içindeydi. Çünkü ona göre evine misafir gelmişse biri asla temizlik yapılmazmış. O öyle söyleyince de ver bezi ben sileyim diyemedim tabi.

Cok gecmis olsun canm insallah yoktur oyle bisey.gecen bi dr burnunun icine bakin en belirgin belirtisi burun icinin kizarik olmasi dyodu.bi bak istersen.su cold mix var ya o da guzel aciyo nefesi rahat uyuyo ben kullandm bikac defa azck ise yaradi.

@oslew pasta guzel.gorunuyo afiyet olsun simdiden:)

M mutube gecmis olsun canim

@hiraysen sana da gecmis olsun gecen bende corba veriyodm ekmek dogramstm icine sicakmis.aglamdi gerci cok yanmadi herhalde.

isimdeyimgucumdeyim Allah sabir versin canm ne dym.en azindan esin de onlar gibi degl.canini skma sen de gitcekler nasl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…