2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok geçmiş olsn. Bencede domuz gribi değildir. İnş. sabaha bişeyiniz kalmaz da iyileşirsiniz hemen. Bu arada yastıkla yatır istersen biraz belki daha rahat nefes alır.

Kötü düşünme canım inşallah basit bir soğuk algınlığıdır.

Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor
Teşekkürler :)

@hiraysen canım geçmiş olsun kiyamam ya bende büyük oglumda mamayi biraz sıcak yapmıştım farkında olmadan aglamisti cok kötü olmuştum bir de şu insanlarda ki bebeklere birşeyler yedirme gayretini anlamıyorum çok düşünüyorsanız gelin evimizi temizleyin yemek yapın benim cevremdekiler de öyle hep çocuğa birşeyler versinler geçen gün nişanda eşimin amcasının gelini aldı kızımı sevmek için başka masa da oturuyor pasta geldi vicik vicik krema uyduruk bir pasta bana diyor ki vereyim mi bende hayır dedim neden kaç aylık yemek yemiyormu dedi bende on aylık yiyiyor ama pasta yemiyor vermiyorum öyle şeyler dedim hâlâ vermeyeyim mi diyor bende sert ve net bir şekilde hayır verme dedim biraz sonra aldım kucağından

Kızlar bugün semiz pisirdim yedikten iki uç saat sonra goguslerimde bir sızı hissettim goguslerimi bir elledim maşallah ikiside taş gibi olmuş süt dolmuş şaşırdım acaba semizdenmi uzun zamandır boyle olmamıştı baktım internete süte faydası varmış birde sütun kalitesini arttiriyormus bebeklerde de kabizliga iyi geliyormuş bundan sonra daha sık alıp yapcam

Kötü Düşünme canım. Çok geçmiş olsun.

Anlamışlardır canım esinde kızmış kaynina iyi olmuş anlasinlar senin yorgunluğun sana yetiyor zaten eşin de sessiz kalmamış duruma ne güzel
Anlayan insan utanır yıkar aslında ama bunlar yıkamak yerine içtikleri molaların bardaklarını bırakıp gittiler. Eşim yıkadı hepsini. Eşimde erkenden yattı uyudu benimle.

valla onlar benim ağzıma sı..... Benden Güler yi beklicekler bide. Yanlarına bile gitmedim. Yattım uyudum.

Insallah degildir canim gecmis olsun. Acil sifalar.

bu defa gercekten bir umut kaldi hayirlu olsunbu arada
darisi umut beyin basina:) ustten ckti ilk. Seffafti icerde beyazlk belliydi sabh oglene dgru igne ucu gbi dis vardi
Cok gecmis olsun canm insallh degildr doktra gotr istersen bide yastik kullanmiyomusun

Sagol bktm bj bisey yedirme sevdasindan verdigide paketli biskuvilerden biz cicibebe bile vermek istemezken o caykeyfi veriyo

Bzmde dugun var esimintarafindan. Nisaninda 4aylikti hira gttgimiz gbi ckmak zorunda kalmistik. Kucaklarina alip huzursuz yapmislardi kv alip masa masa cocukla gezmeye kalkmisti. Korkmustu birsuru insan gorunce okdr sac makyaj abiye emek cocuga bile gelinlik gydirmistim hevesle ama aglayinca kendimizi evde bulmustuk
Nasl yaptn yemek olarakmi yogurtlumu cnm
@temmuzhaziran canim kotu dusume gecmis olsun
@hiraysen sizede gecmis oksun annenede
Sagol cnm

Gunaydin hanimlar bugun a101 de bebek haftasi bakin isterseniz. Ben chicconun gunes spreyini tembih ettim kp e. Sizin bakip begendiginiz birsey olursa bizede haber edin :)
bakiyim bnde gdip

Merhaba. Benimde kızım bir hafta kadar önce aynen böyleydi. Uyku uyuyamıyordu. Cold mix aldık. Bi önlük taktım yavruma en alt kısmına 2 damla damlattım. Kucaüımda oturur pozisyonda uyuttum bir saat kadar. Hırıltı kesildi rahatladı.
Sonrasında sedyelerin baş kışmındaki eğim gibi bir eğim verdim yatağına ve o şekilde yatırdım. Sabaha kadar rahat uyudu

Kizlar arada degisiklik yapmak istiyosaniz kahvaltida bebelac misirli cavdarliyi deneyin derim hira versem iki kase yer cok seviyo. Sanirim pufpuff ta kullaniyodu

miranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyo

Bende haziran annesiyim. 6 haziranda doğdu minik kızım. Konuyu gördüğüme çok sevindim bi sıkıntım olursa yada kafamda soru paylaşmak isterim.
tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))

Kizlar arada degisiklik yapmak istiyosaniz kahvaltida bebelac misirli cavdarliyi deneyin derim hira versem iki kase yer cok seviyo. Sanirim pufpuff ta kullaniyodu
ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcem

günaydın kızlar dün gece miranın burnu tıkandı zaten zor uyuyodu hiç uyuyamadı evde serum fizyolojikte yokmuş inşallah hasta olmaz bir iki gecedir terliyo üstünü çok açıyo umarım üşütmemiştir anneme söyledim çıkarken abimi arıcak serum için bide ıhlamur içirmeye çalışcak duruma göre haberleşicez ilerlemeden ilaç veririm olmazsa

Evet canı Bebelac'ın nerdeye tüm ürünlerini kullanıyorum zaten Bebelac muhallebilerini severek yiyor benimki..

Bende haziran annesiyim. 6 haziranda doğdu minik kızım. Konuyu gördüğüme çok sevindim bi sıkıntım olursa yada kafamda soru paylaşmak isterim.
Hoşgeldin canım benim kızımda 19 haziran doğumlu yapabildiğimiz birbir trcrübelerimizden faydalanıyoruz burada

İnşallah ilerlemez ya havalarda bi iyi bi napcağımızı nasıl giydireceğimizi şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…