2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
oh maşallah yiyen bebeklere bayılıyorum darısı bize de olur diye umuyorum

Öykü de gece kalkmiyo artik 1 kere kalkiyodu 5 gibi onu da birakti simdi 7.30 da babasina kalkiyo
ayy ne güzel maşallah öyküşe

Evet benimki de annemlerde kalma sebebiyle benle yatmaya alisti ve simdi de esimle benim aramda yatiyo yoksa besiginde uyumuyor:/ nasil duzelticem durumu bilmiyorum hic. Ben 9 yasima kadar annemlerden ayrilmamisim:/ bizim ailelerin kizlarinda generik midir nedir :)

Ferrum kabızlık yaptı 6 ay fitille yaptırdım santafer daha iyi aöa ben artık vermiyorum 12 çıktı deperımız dr ver dedı ama ben vermıyrum et köfte pekmez verıyorum ama düzenli vermeye çalış azerı kız da da düşük çıkmıştı ama duzeldi sanırım tez zamanda yukseliır inşş

Cnm çok sinir bir durum ama onlar gidecekler sen eşinle mutlu olmaya bak

Cnm çok emek vermişsin hayırlı kazançlar olsun

Anlattıkların kabus gibi ama iyilikleri gören bilen Rabbimiz var

Şimdi nasıl iyi mi allahım şifa versın cnm

Afıyet olsun cnm yarasın bebişe benim süt bitti malesef uğraşmıyorumda zaten ısırıp duruyo istemiyo bende bıraktım

İnşş ilerlemez cnm benımki terlediğin de hasta oluyo ilerlemeden petıtus verıyorum artık valla bıktım dr gıtmekten aramaktan

Selam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi
Ben vurdurdum cnm hıç bir sıkıntı olmadı

Oyyyy antepmiii bizde istiyoruz adana antep srf yemek icin
Bnm kizim normalde birkere kalkiyo ama skntisi oldgundada cok uyaniyo mesela dun mahfoldum cok uyandi bide sabh 5te uyandi bidha uyumadi. Bnce cok sanslisin. Bnm arkadasim gce uyuyan cocuga sut iciriyomus smdi 3yasinda olcak hla uyaniyo. Aslinda bu konuya en buyuk ornek benim ben evlenene kdr hergece 3te kalkip sut icerdim aliskanlik:)
kıymalı bulgurlu pisirdim canım hatta Ece yede yedirdim
Bnde yapiyim attrir insallh bnmde
gökçede irmikli ballı seviyor. ama artık almayacaktım. alırsam aklımda olsun :)
Bnde onu deniyim bide
@hiraysen dişiniz hayırlı olsun cnm
sagol canm

Diyet mi cnm ben 72 kıloyum ama reçelsiz balsız çikolatasız kahvaltı yapmam yeşillikte yanında severım afıyet olsun
Valla benim gönül de onları yemek ister ama yeter yani doğum yaptım bahanem de bitmek üzere oğlum nerdeyse yaşına girecek ben hala kg veremedim

Kıyamam ya benim bile içim gitti. Neyseki güvenilir birinde aklın hiç kalmıyo.
valla bu aydan sonra alıştırmayı düşünüyorum. Sürekli üstünü açıyo. Bide çok kötü yatıyo düz koyuyorum hep ters buluyorum. Ayakları hep eşimin ağzında. Yani bizi mahvetmiş durumda :) inş. zorluk çekmeden alışır.

Maşallah bol bol uyuyun gunduz uykusuda varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…