2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oğlum gözünü açmıyo resmen uykuda veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyorum. Doğdugundan beri bi türlü sütü sevemedi.

M
Hep mi böyleydı cnm uyku duzenınz nerdeyse gece 12 saat uyuyomuş dediğini deneyeyım inşş

Öyle yapayım artık. Bi de yatağına alıştırırsam çok iyi olacak.

geçmiş olsun evt tekrarlayabiliyor malesef. İnş. iyileşir hemen.
teşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten

Biz eşimi başka odaya attık oğlum ka uyuyoruz ama boyuna değil enıne uyuyo ayaklarıda kafamda yüzümde 2 mt yatağın sadece ucunda uyuyorum dun sabah yatağın ucuna gelmiş düşmek üzereydı artık kral yatağına geçme zamanı geldi de ben kendıme guvenemiyorum başka odaya gıt gel

Çok geçmiş olsun . İnşallah ilaçlar hızlıca toparlar. Ben mama sandalyesini de yatırıp yediriyorum bizimki oturur pozisyonda ağIndakini anında tükürüyor yutmuyor

Ben de sabaha karşı dayanamayıp aldım ama daha fena uyutmadı beni. Çok kötü yatıyor her yanım ağrıdı

Var toplamda bi 3 saat yatar. Karnımdayken çok dua etmiştim. Gaz problemi olmasın ve uyuyan bi bebek olsun diye. Çok şükür öylede oldu. Babasına çekseydi uykusu biterdim herhalde.
Maşallah daha da bol uykular cnm barekallah

Valla benim gönül de onları yemek ister ama yeter yani doğum yaptım bahanem de bitmek üzere oğlum nerdeyse yaşına girecek ben hala kg veremedim
Ya resımde hiçte kılolu değilsin annem şeker hastası hep derki gençken yiyin yaşlanınca zaten yemeyeceksiniz hep bize bakar iç geçirir buz onun yanında dikkat etsekte toplu yeneklerde kacamıyoruz malesef çok uzuluyorum eskıden bu kadar bolluk ve çeşit yoktu

Geçmiş olsun cnm antıbıyotıksız geçmiyo malesef tez zamanda atlatırsınız inşş

Ya eski halime göre çok şişmanım. 58 le hamile kalmıştım 90 la doğuma girdim şimdi 66 yım.8 kg vermeliyim :/

ooo oyle olsa umut tepemde gezdiririm biz gece yuz kez uyandigimiz icin uyuyorsa birak uyusun hic dokunma

gecmis olsn cnm kulak agrisi cok kotu antibiyotiksz gecmiyo diye biliyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…