Oğlum gözünü açmıyo resmen uykuda veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyorum. Doğdugundan beri bi türlü sütü sevemedi.Oyyyy antepmiii bizde istiyoruz adana antep srf yemek icin
Bnm kizim normalde birkere kalkiyo ama skntisi oldgundada cok uyaniyo mesela dun mahfoldum cok uyandi bide sabh 5te uyandi bidha uyumadi. Bnce cok sanslisin. Bnm arkadasim gce uyuyan cocuga sut iciriyomus smdi 3yasinda olcak hla uyaniyo. Aslinda bu konuya en buyuk ornek benim ben evlenene kdr hergece 3te kalkip sut icerdim aliskanlik:)
Bnde yapiyim attrir insallh bnmde
Bnde onu deniyim bide
sagol canm
Hep mi böyleydı cnm uyku duzenınz nerdeyse gece 12 saat uyuyomuş dediğini deneyeyım inşşCanim duzenini oturtmussun uyandirma bence ac olan cocuk zaten uyanir. Ben 9. Ay kontrolunde sormustum gece kendi uyanip istemiyosa verme kesintisiz uyku buyume hormonu icin onemli ama uyaniyosa ver bir yasina kdr gece besleyebilirsin demisti. Benimkini yatmadan 45 dk once yediriyorum ve gece bir kere bilemedin nadiren iki kere uyaniyor ve aksam onbucukta yatip sabah 9-10 gibi uyaniyor. Ama meme emmiyor benimkisi biberonla mama aldigi icin bi meme bagimliligi olmadigindan da uyanmiyor muhtemelen.
Var toplamda bi 3 saat yatar. Karnımdayken çok dua etmiştim. Gaz problemi olmasın ve uyuyan bi bebek olsun diye. Çok şükür öylede oldu. Babasına çekseydi uykusu biterdim herhalde.Maşallah bol bol uyuyun gunduz uykusuda varmı?
sağol canım sabah tıkanıklığıydı heralde bi kaç kez aradım annemi bişi yok yeter arama diyo ama akşama kadar rahat etmicek sanırım içim
bizimde 12 veya 1 gibi uyuyor gece mümkün değil daha önce uyutamıyorum kıyametlerde ama gecemiz fena sabaha kadar bir sürü kez kalkar ve emer bazen doya doya bazen bir iki fırt en son sabah 6 buçuk gibi emziriyorum sonra 10 a kadar uyuyo diyo annem ne güzel ki arenin gece uykuları düzene girmiş hiç elleşme aç olsa uyumaz zaten hem böylece gündüz daa ii yer belki
ay canım umarım tekrarlamamıştır geçmiş olsun
Ben de ya böyle ya müsli yapıcam ki ben çok severim misliyi :)
Tekrar dönmeye çalış bence. Ben hayatta yapamam çünkü oğlum memede yaşayan bi canlı türüaç olmasa da bi koklamaya kalkar müptela gibi :/
Çok geçmiş olsun canım
Ay sorma bana da fena bastı bu kasvetli havalar, bi de taşınma ve üstüne yenilen kazıklar tam hunilik oldumbi de biz evlendiğimizde ingiltereye yerleşmeye çalışıyorduk Allah'tan hamile kaldım da plan suya düştü, orda olsam havalar artı azad sebebiyle çoktan intihar etmiştim :/
teşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zatenÖyle yapayım artık. Bi de yatağına alıştırırsam çok iyi olacak.
geçmiş olsun evt tekrarlayabiliyor malesef. İnş. iyileşir hemen.
Biz eşimi başka odaya attık oğlum ka uyuyoruz ama boyuna değil enıne uyuyo ayaklarıda kafamda yüzümde 2 mt yatağın sadece ucunda uyuyorum dun sabah yatağın ucuna gelmiş düşmek üzereydı artık kral yatağına geçme zamanı geldi de ben kendıme guvenemiyorum başka odaya gıt gelAynen öyle. Ben de kolayıma geldiği için yatağımda rmzip sınra da ellerini kollarını sarıp sarılarak uyutuyordum dalınca da yatağına götürüyordum. Dün gece ve bugün öğle uykusunda emzirdikten sonra yatağına bırakıp emziğini verdim, baya döndü debelendi ayağa kalktı falan ama sonunda vurdu kafayı yattı. Tabi bu arada ben onun gözünün göreceği yerde durup bekliyorum ki onu bırakıp gideceğimi düşünmesin diye. Malum bir de kaybetme korkusu başladı ya nereye kaybolacaksam :/
ayy gerçekten ne kadar mutlu damacanasıyla :))Eve su sipariş ettim oğlum benden önce davrandı. Azad ve damacanası :) oyuncaklarını döktüm yok hiçbirinin yüzüne bakmıyor :)
Çok geçmiş olsun . İnşallah ilaçlar hızlıca toparlar. Ben mama sandalyesini de yatırıp yediriyorumteşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten
Ben de sabaha karşı dayanamayıp aldım ama daha fena uyutmadı beni. Çok kötü yatıyor her yanım ağrıdıBiz eşimi başka odaya attık oğlum ka uyuyoruz ama boyuna değil enıne uyuyo ayaklarıda kafamda yüzümde 2 mt yatağın sadece ucunda uyuyorum dun sabah yatağın ucuna gelmiş düşmek üzereydı artık kral yatağına geçme zamanı geldi de ben kendıme guvenemiyorum başka odaya gıt gel
Maşallah daha da bol uykular cnm barekallahVar toplamda bi 3 saat yatar. Karnımdayken çok dua etmiştim. Gaz problemi olmasın ve uyuyan bi bebek olsun diye. Çok şükür öylede oldu. Babasına çekseydi uykusu biterdim herhalde.
Sucu olacak heraldeEve su sipariş ettim oğlum benden önce davrandı. Azad ve damacanası :) oyuncaklarını döktüm yok hiçbirinin yüzüne bakmıyor :)
Ya resımde hiçte kılolu değilsin annem şeker hastası hep derki gençken yiyin yaşlanınca zaten yemeyeceksiniz hep bize bakar iç geçirir buz onun yanında dikkat etsekte toplu yeneklerde kacamıyoruz malesef çok uzuluyorum eskıden bu kadar bolluk ve çeşit yoktuValla benim gönül de onları yemek ister ama yeter yani doğum yaptım bahanem de bitmek üzere oğlum nerdeyse yaşına girecek ben hala kg veremedim
Geçmiş olsun cnm antıbıyotıksız geçmiyo malesef tez zamanda atlatırsınız inşşteşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten
Ya eski halime göre çok şişmanım. 58 le hamile kalmıştım 90 la doğuma girdim şimdi 66 yım.8 kg vermeliyim :/Ya resımde hiçte kılolu değilsin annem şeker hastası hep derki gençken yiyin yaşlanınca zaten yemeyeceksiniz hep bize bakar iç geçirir buz onun yanında dikkat etsekte toplu yeneklerde kacamıyoruz malesef çok uzuluyorum eskıden bu kadar bolluk ve çeşit yoktu
et varken ot yenirmi :)) bn yesilligi bitek salatada yiyorum bnde 72 kiloyum cikolatasz bal kaymaksz kahvaltimi olurmusDiyet mi cnm ben 72 kıloyum ama reçelsiz balsız çikolatasız kahvaltı yapmam yeşillikte yanında severım afıyet olsun
Süt veriyorum ot yiyorum, bildiğin inek olmuşum benet varken ot yenirmi :)) bn yesilligi bitek salatada yiyorum bnde 72 kiloyum cikolatasz bal kaymaksz kahvaltimi olurmus
ooo oyle olsa umut tepemde gezdiririm biz gece yuz kez uyandigimiz icin uyuyorsa birak uyusun hic dokunmaKızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?
gecmis olsn cnm kulak agrisi cok kotu antibiyotiksz gecmiyo diye biliyorum bndeteşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten
Maydonoz sutu azaltiyomus diye duymustm cnm. Bn hc sevmiyorm yaSüt veriyorum ot yiyorum, bildiğin inek olmuşum ben
Ben de sevmen ama bikaç dal da kesmez heralde. Zaten maşallah benim süt bitecek gibi değil . EmZiriyorum ayrıca sağıyorum :)Maydonoz sutu azaltiyomus diye duymustm cnm. Bn hc sevmiyorm ya
Aynı beslenmemızde kilomuzda aynıymış cnm etı de çok severım yanında salata iyi gideret varken ot yenirmi :)) bn yesilligi bitek salatada yiyorum bnde 72 kiloyum cikolatasz bal kaymaksz kahvaltimi olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?