Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yaş aralığımız 15 yıl gibio baya ara vermişsin sen canım benim o kadar vaktim olmaz malesef yaştan dolayı hayırlısı artık
Aranızda geçenleri bilemem ama ben anne baba ayrı büyüdüm ve evliyken de hep kavga ederlerdi. Çocuğum öyle büyümesin isterim. Hayırlısı neyse öyle olur inş.günaydın canım.. hayır aslında bende düzelsin istemiyorum..
Allah kolaylık versın cnm dün gece toplam 2 saat uyumamışımdır yıne sizin eşiniz yardımcı benım ki geç gelıyo zaten odalarımız ayrı kapıyı kapatıp uyuyo sesımızı bile duymaz gerçi top patlasada duymaz ya ben de odasına pat diye gırıp verıyorum uyku sersemi alıp 2 dönüyo al annesı hoppp yatağa sabah ta çok ağladı ya naptın sustu mu biyerımı ağırıyo diyoGunlerin yorgunlugu ve uykusuzlugu eklenince sonuc : Cok kotuyum bacilarim...
Her yerim agriyor nezle oldum basim catliyor...
Kalakaldim oglumla birlikte ....
Kucagima alacak gucum yok dusunun
Ne yapacagim ben simdi![]()
Bende bitiyorum sarılmasına :) bide enne veya aneeee die bağırmasına bitiyorum.Kızım bu aralar sarılmayı öğrendi yapışıyo boynuma sımsıkı. Babası almak isterse oyun yapıyo dönüp gülüyo sımsıkı geri sarılıyo. Dünyalar benim oluyo. Hele bide anne dese seni seviyorum dese eririm heralde
Ben daha anne diyişini duyamadım malesef. Emmeee diyo huyszlanınca sadece. Bi dese ne ahBende bitiyorum sarılmasına :) bide enne veya aneeee die bağırmasına bitiyorum.
Ben somondan vazgeçtim yutamıyor. Kendimize aldığımız palamutu şapur şupur yedi.:)Bn somonu corba yaptm yemedi buharda pisrdim yutamadi sert bn bile tikandm nasl olck bu is
Benim kardeşimde gülbağda otururdu 7 yıl. İstanbul'a gittiğimde profiloyu bulunca evi buldum sayardım :)evet canım profilo plazadayım.. eşinin yanına geldiğinde kahveye beklerim... birde nerden öğrendin diye bi soru sorabilir miyim? yazdım mı hiç hatırlayamıyorum şuan..
Dr lar öyle dıyor ama arada acıkmıyor ek gıda verıyorum su var boşuna mamaya yuklenmek istemiyırum zaten 1 ay sonra inek sütüne gecıcez inşş senın bebiş ne kadar alıyo cnm?Nasıl yani tüm gün sadece 120 cc süt mü alıyor canımm? iki yaşına kadar 500 mlt diyor ya doktorlar ondan sordum.
Ben vurdurmadım canım doktorumuz gerek yok dedi devlet suriyelilerden dolayı 9. Aya çekmiş. Biz izmirdeyiz şehir de önemli avm ye gidiyorum bulaşmaz mı dedim bişey olmaz dedi.Selam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi
Üzme kendini gececek inşaallahaynıyım canım..
Yaa işte en kötüsüde bu oluyo ben o kadar sık yaşıyorum ki bu durumu oysaki sınırımız belli maksimum yarım kase ama işte insan yiyince mutluluktan az daa yesinden duramıyorArda'ya bu akşam yemeğini yedirirken artık mama sandalyesinde uzun kalmak istemiyor bu yüzden yemek yedirmek çok sıkıntı oluyor diye önüne 1 kase küp şeker koydum o teker teker hepsini aldı yere attı bitirdi ben attıklarını koydum önüne tekrar hepsini tek tek attı. Bu geçen sürede 200 cc balık çorbası yedirdim o ona konsantre olmuşken ve sonu hüsranla bitti kusa kusa bir hal oldu. Fazla yükleme oldu : (
Yaa işte en kötüsüde bu oluyo ben o kadar sık yaşıyorum ki bu durumu oysaki sınırımız belli maksimum yarım kase ama işte insan yiyince mutluluktan az daa yesinden duramıyor![]()
gözünuz aydın canım rahatlar biraz inşallahBizde 5.dişimizi patlattık teyzeler iştahsızdı ishal ve ağlama nöbetlerımız dün gece 2 de uyudu 4 te ağlayarak uyandı sabaha kadar 5 dk uyu uyan çok zordu sabahta dişimşz göründü yahu bu dişler çıkana kadar devam edıcek sanırım