2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?

Kızlar miranın ateşi 39.3 oldu bi titreme tuttu hastaneye geldik doktor boğazları kızarık dedi kan alındı idrar için bekliyoruz ağlamaktan helak oldu yavrum ağızdan ateş düşürücü verdiler kustu sonuclara göre bişiler yapıca dedi doktor şimdi babasının kucağında öle masum masum bakınıyor :KK43:
Ah yavrum hastalanmış nasıl şimdi inşaallah iyileşmiştir

Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Geçmiş olsun çok kötü olmuş. İnşallah bişey yoktur.
Doktorlar kanasa bile çok önemsemiyolar kusmaması gerekirmiş bebeğin. Ama yinede içiniz rahat etsin diye götürün bence ben olsam duramazdım sanırım.
Yazık yavrum nasıl korkmuştur.
Bebek arabanızın emniyet kemeri yok mu? Sürekli takılı tutmak lazım aslında

Canim.benim cok geçmiş olsun cok.üzüldüm hareketlerinin herzamanki gibi olmasi.seninde dedigin gibi iyi ama ben yinede ne.olur.ne.olmaz diye kesin gotururdum canim E emiragam

Ben cp.den aliyorum canim gayet memnunum valla ben bi tavuga 50 lira veremem :KK43: @Akaibu
Ya ben hiç yedirmemiştim tavuk. Birazda mesleğim gereği bu katkı maddelerinin etkilerini malesef ayrıntılarıyla biliyorum. O yüzden hiç yemesin daha iyi diyodum. Fazla bilmekte iyi olmuyo. Malesef biraz pimpirikliyim. Pirincinden mercimeğine kadar organik almıştım hep. Ama onlar azar azar olduğu için 5 10 lira gözüme batmadı pek. Zaten bi kilo pirinç bi sene gider çocuğa en az. Çocuğa da ayrı yemek yapıyorum zaten. Eşimde bende çok yemek seçeriz çünkü.
Yumurta aldığımız yer tavuk gelicek diyince hiç fiytını bile sormadan bizede getirin dedik. Oda 50 liraymış. Artık parçaladım minik minik porsiyonladım attım buzluğa epey bi gider.
Bizimde durumumuz çok iyi sayılmaz. Anca denkleştiririz. Ama şu pimpirikliği atamıyorum üstümden. En azından çocuk biraz büyüyene kadar devam edicem böyle heralde. Gücünüz yettiği kadar...

Sanırım yaz gerçekten gelmeye başladı artık 2 gündür hava burdada çok güzel yigiti arabasına oturtup oturtup gezmeye gidiyorum. Oda bayiliyo etrafı seyrede seyrede arabasinda gezmeye elindede bi cubuk kiraker olursa oh kemire kemire geziyo.en çok da yere konan guvercinlerle serceler dikkatini cekiyo nasıl heycanlaniyo onları görünce.
cbuk kraker vermeye korkuyorum cnm bn

Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Bn hep yaga batiriyorm once
Topiğin tek esmer erkeği :KK66:
Cok yakisikli azad bey:)
Bnm kz gbi kara kasli kara gozlu Masallh
Annisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
bn her makarna yaptgimda bi kase yiyo hira butunbutun kendi. Makarna ve pilavi sever cocuklar

Sğl cnm
Geçmiş olsun çok kötü olmuş. İnşallah bişey yoktur.
Doktorlar kanasa bile çok önemsemiyolar kusmaması gerekirmiş bebeğin. Ama yinede içiniz rahat etsin diye götürün bence ben olsam duramazdım sanırım.
Yazık yavrum nasıl korkmuştur.
Bebek arabanızın emniyet kemeri yok mu? Sürekli takılı tutmak lazım aslında

Sğl cnm şimdi normal gıbı emniyet kemerımız bağlıydı ama önden kaldırınca arkaya düştü kemer açılmadı kafası betona çarptı

@minnakkartal inşallah düşer Miranin ateşi ve kusmalari durur canım Allah şifa versin inşallah
Sağol canım bugün biraz daa ii gibi şu geceyi bi atlatsak hayırlısıyla
Canım ya biraz geç oldu ama anca vakit buldum çok çok geçmiş olsun bi kaç ay önce bize aynısı olmuştu hatırlarsan bize doktor en sonunda geralgine şurup verdi sanırım o biraz daha yüksek düşmeyen ateşlerde veriliyo 3 gün verdim bi daha ateşi çıkmadı peditus verdim sonra
çok sağol canım bu geceyide beklicem yarın olmadı doktor mutlaka sorarım

Annisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
maşallah afiyet olsun kuzuya bence gayet ii bi başlangıç hatta çok ii biz daa Muhallebi gibş olmadan yiyemiyoruz

çok geçmiş olsun canım aman ii gözlemle zaten bi sıkıntı olursa mutlaka gidersin doktora

Ah yavrum hastalanmış nasıl şimdi inşaallah iyileşmiştir
sağol canım daa ii gibiyiz bi yükseliyo bi düşüyo bakalım bu gecede bi geçsin

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.

anne baba anane pert olunca takviye kuvvet teyzemiz geldi yarında o izin almış işten bu gece bizi dinlendircek dayılarımızın biri gidiyo biri geliyo allahım yokluklarını göstermesin insan böyle zamanda daha ii anlıyo kardeşin ne kadar önemli olduğunu
evt cnm ama her kardeste oyle olmuyo cok sanslisin. Insallh mira iyilesr hmn yarn iyilesmis uyanir

Çok iyi canım ben de boyle veriyorum afiyet olsun Emreye
Canim ya çok gecmis olsun inşallah iyidir simdi
cbuk kraker vermeye korkuyorum cnm bn

Bn hep yaga batiriyorm once
Cok yakisikli azad bey:)
Bnm kz gbi kara kasli kara gozlu Masallh
bn her makarna yaptgimda bi kase yiyo hira butunbutun kendi. Makarna ve pilavi sever cocuklar
Canim ben de vermiyorum çubuk kraker tuzlu diye dün annem geldi yigenimle kraker vardı yigenimde annem yarim kraker verdi Ece ye istedi çünkü yedi isira isira çok hoşuna gitti ama ben bir süre böyle şeyler vermek istemiyorum
Sağol canım bugün biraz daa ii gibi şu geceyi bi atlatsak hayırlısıyla
çok sağol canım bu geceyide beklicem yarın olmadı doktor mutlaka sorarım

maşallah afiyet olsun kuzuya bence gayet ii bi başlangıç hatta çok ii biz daa Muhallebi gibş olmadan yiyemiyoruz

çok geçmiş olsun canım aman ii gözlemle zaten bi sıkıntı olursa mutlaka gidersin doktora

sağol canım daa ii gibiyiz bi yükseliyo bi düşüyo bakalım bu gecede bi geçsin
inşallah yarın daha iyi olur canım

anne baba anane pert olunca takviye kuvvet teyzemiz geldi yarında o izin almış işten bu gece bizi dinlendircek dayılarımızın biri gidiyo biri geliyo allahım yokluklarını göstermesin insan böyle zamanda daha ii anlıyo kardeşin ne kadar önemli olduğunu
Ne güzel canım kardeşlerin destek olmuşlar sana

Back
X