Süper valla. Bizimki de çok sevmişti makarnayı, ben ve eşim hiç sevmeyiz pek de pişmez bizim evde ama artık pişecekAnnisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper valla. Bizimki de çok sevmişti makarnayı, ben ve eşim hiç sevmeyiz pek de pişmez bizim evde ama artık pişecekAnnisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
Süper valla. Bizimki de çok sevmişti makarnayı, ben ve eşim hiç sevmeyiz pek de pişmez bizim evde ama artık pişecek
Ah yavrum hastalanmış nasıl şimdi inşaallah iyileşmiştirKızlar miranın ateşi 39.3 oldu bi titreme tuttu hastaneye geldik doktor boğazları kızarık dedi kan alındı idrar için bekliyoruz ağlamaktan helak oldu yavrum ağızdan ateş düşürücü verdiler kustu sonuclara göre bişiler yapıca dedi doktor şimdi babasının kucağında öle masum masum bakınıyor![]()
Geçmiş olsun çok kötü olmuş. İnşallah bişey yoktur.Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Ya ben hiç yedirmemiştim tavuk. Birazda mesleğim gereği bu katkı maddelerinin etkilerini malesef ayrıntılarıyla biliyorum. O yüzden hiç yemesin daha iyi diyodum. Fazla bilmekte iyi olmuyo. Malesef biraz pimpirikliyim. Pirincinden mercimeğine kadar organik almıştım hep. Ama onlar azar azar olduğu için 5 10 lira gözüme batmadı pek. Zaten bi kilo pirinç bi sene gider çocuğa en az. Çocuğa da ayrı yemek yapıyorum zaten. Eşimde bende çok yemek seçeriz çünkü.Ben cp.den aliyorum canim gayet memnunum valla ben bi tavuga 50 lira veremem@Akaibu
cbuk kraker vermeye korkuyorum cnm bnSanırım yaz gerçekten gelmeye başladı artık 2 gündür hava burdada çok güzel yigiti arabasına oturtup oturtup gezmeye gidiyorum. Oda bayiliyo etrafı seyrede seyrede arabasinda gezmeye elindede bi cubuk kiraker olursa oh kemire kemire geziyo.en çok da yere konan guvercinlerle serceler dikkatini cekiyo nasıl heycanlaniyo onları görünce.
Bn hep yaga batiriyorm onceArkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Cok yakisikli azad bey:)Topiğin tek esmer erkeği![]()
bn her makarna yaptgimda bi kase yiyo hira butunbutun kendi. Makarna ve pilavi sever cocuklarAnnisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
Geçmiş olsun çok kötü olmuş. İnşallah bişey yoktur.
Doktorlar kanasa bile çok önemsemiyolar kusmaması gerekirmiş bebeğin. Ama yinede içiniz rahat etsin diye götürün bence ben olsam duramazdım sanırım.
Yazık yavrum nasıl korkmuştur.
Bebek arabanızın emniyet kemeri yok mu? Sürekli takılı tutmak lazım aslında
Sağol canım bugün biraz daa ii gibi şu geceyi bi atlatsak hayırlısıyla@minnakkartal inşallah düşer Miranin ateşi ve kusmalari durur canım Allah şifa versin inşallah
çok sağol canım bu geceyide beklicem yarın olmadı doktor mutlaka sorarımCanım ya biraz geç oldu ama anca vakit buldum çok çok geçmiş olsun bi kaç ay önce bize aynısı olmuştu hatırlarsan bize doktor en sonunda geralgine şurup verdi sanırım o biraz daha yüksek düşmeyen ateşlerde veriliyo 3 gün verdim bi daha ateşi çıkmadı peditus verdim sonra
maşallah afiyet olsun kuzuya bence gayet ii bi başlangıç hatta çok ii biz daa Muhallebi gibş olmadan yiyemiyoruzAnnisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
çok geçmiş olsun canım aman ii gözlemle zaten bi sıkıntı olursa mutlaka gidersin doktoraCanlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
sağol canım daa ii gibiyiz bi yükseliyo bi düşüyo bakalım bu gecede bi geçsinAh yavrum hastalanmış nasıl şimdi inşaallah iyileşmiştir
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
evt cnm ama her kardeste oyle olmuyo cok sanslisin. Insallh mira iyilesr hmn yarn iyilesmis uyaniranne baba anane pert olunca takviye kuvvet teyzemiz geldi yarında o izin almış işten bu gece bizi dinlendircek dayılarımızın biri gidiyo biri geliyo allahım yokluklarını göstermesin insan böyle zamanda daha ii anlıyo kardeşin ne kadar önemli olduğunu
Çok iyi canım ben de boyle veriyorum afiyet olsun EmreyeAnnisler oglum makarnayi bu sekilde yedi:)puturluye gecis olarak nasl bi asama sizce?
Canim ya çok gecmis olsun inşallah iyidir simdiCanlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Canim ben de vermiyorum çubuk kraker tuzlu diye dün annem geldi yigenimle kraker vardı yigenimde annem yarim kraker verdi Ece ye istedi çünkü yedi isira isira çok hoşuna gitti ama ben bir süre böyle şeyler vermek istemiyorumcbuk kraker vermeye korkuyorum cnm bn
Bn hep yaga batiriyorm once
Cok yakisikli azad bey:)
Bnm kz gbi kara kasli kara gozlu Masallh
bn her makarna yaptgimda bi kase yiyo hira butunbutun kendi. Makarna ve pilavi sever cocuklar
inşallah yarın daha iyi olur canımSağol canım bugün biraz daa ii gibi şu geceyi bi atlatsak hayırlısıyla
çok sağol canım bu geceyide beklicem yarın olmadı doktor mutlaka sorarım
maşallah afiyet olsun kuzuya bence gayet ii bi başlangıç hatta çok ii biz daa Muhallebi gibş olmadan yiyemiyoruz
çok geçmiş olsun canım aman ii gözlemle zaten bi sıkıntı olursa mutlaka gidersin doktora
sağol canım daa ii gibiyiz bi yükseliyo bi düşüyo bakalım bu gecede bi geçsin
Ne güzel canım kardeşlerin destek olmuşlar sanaanne baba anane pert olunca takviye kuvvet teyzemiz geldi yarında o izin almış işten bu gece bizi dinlendircek dayılarımızın biri gidiyo biri geliyo allahım yokluklarını göstermesin insan böyle zamanda daha ii anlıyo kardeşin ne kadar önemli olduğunu
inşallah canım çok şükür ben şanslı olanlardanımevt cnm ama her kardeste oyle olmuyo cok sanslisin. Insallh mira iyilesr hmn yarn iyilesmis uyanir
evet sağolsunlar şimdi sizide anlıyorum kardeş Şart :))Ne güzel canım kardeşlerin destek olmuşlar sana
Maşallah yarasın. Çok faydalı zaten. Benim sıpa böyle sert şeyleri yemiyo dişimiz yok hiç birazda ondan heraldeKızlar Ece şu anda babasıyla kabak çekirdeği yiyiyor:)))