2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar Ece şu anda babasıyla kabak çekirdeği yiyiyor:)))
oh maşallah afiyet olsun Ece kıza

Canlar benim size bi sorum olcak miranın ateşi şuan 37 ama üşüyo gibi askılı badiyleydi altına tayt bide ince Çorap giydirdim ateşi yükselmez dimi
Bide gece uyurken çok yükseliyo yine bu şekilde yatırıp ince bi battaniye örtüyorum fazla mı geliyo sizce

@minnakkartal artik mirayi tek birakmayi dusunmuyosundur heralde en azindan bugunleri bi nebze unutunca kardes ister :) ins yarin sabah gulucuklerle uyanirsiniz atessiz olarak

Canlar benim size bi sorum olcak miranın ateşi şuan 37 ama üşüyo gibi askılı badiyleydi altına tayt bide ince Çorap giydirdim ateşi yükselmez dimi
Bide gece uyurken çok yükseliyo yine bu şekilde yatırıp ince bi battaniye örtüyorum fazla mı geliyo sizce
Canim evin içi sıcak değilse yukselmez bence ama gece kontrol edersin ateşini yükselirse acarsin örtüyü

Ayaklarini ciplak birak cnm ama ince gydr ustunu. Buseferde usutmesin. Karni agrir usuturse. Ince gydr 37yse ama hep olc

Çorabı çıkarmayın demişti dr

@minnakkartal cnm 37 ise artık düşer bence bızım tam 6 gun sürmüştü ates dr bile götürmemiştim 4 saatte bır calpol fitil dolven dönüşümlü çıtlı badı çorap sadece vardı

@minnakkartal artik mirayi tek birakmayi dusunmuyosundur heralde en azindan bugunleri bi nebze unutunca kardes ister :) ins yarin sabah gulucuklerle uyanirsiniz atessiz olarak
ayy bu günleri unutabilir miyiz acaba bi on yıl yeter sanki bana

Canim evin içi sıcak değilse yukselmez bence ama gece kontrol edersin ateşini yükselirse acarsin örtüyü
ev 22 derece canım özellikle bişi yakmıyoruz geceyi kontrollü geçircez yine bakalım

Ayaklarini ciplak birak cnm ama ince gydr ustunu. Buseferde usutmesin. Karni agrir usuturse. Ince gydr 37yse ama hep olc
Çıkardım çorabını Sıfır kolluyu ince uzun kollu yaptım emerken terledi biraz ateş 37.7 olmuş yine

Bence de coraplari ckar canm ama ustnu ort yukselirse acarsn @minnakkartal
çıkardım ama dediğin gibi bi seçim gerekiyor bu kezde üşücek dşye şaşırdık kaldık

@minnakkartal cnm 37 ise artık düşer bence bızım tam 6 gun sürmüştü ates dr bile götürmemiştim 4 saatte bır calpol fitil dolven dönüşümlü çıtlı badı çorap sadece vardı
37 38 arası gel gitlerdeyiz hala eve geldiğimden beri kusmadı da şükür hoş bişi yemedi ama emdi en azından bu geceyi 39 olmadan bi geçirsek artık

Biz bugun nazara geldik diye düşünüyorum en son yenıdoğduğunda görüp birde şimdi gören misafırimiz vardı aaaa nasıl büyümüş abi olmuş kadına gıcık oldum maşallah yok tabı buyucek 10 ay gecmiş okumadıda daha o anda aklıma geldi okudum ama demek daha büyükten korudu rabbım bol bol okumak lazım felak nas ayetelkursı

Oğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden
Sizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim :KK48:
Bende yurusun artik istiyorum iki tane hiperaktifle ugrasiyorum. Bir de agrilarim hic gitmiyor sagolsunlar, dayak yemis gibi hergun bir yanim agriyor asosyal oldum ciktim zaten neneler gibi hissediyorum kendimi :KK43:(( ayy birde yemek derdiyle ugrassam kafama huniyi takardim artik Allah'tan onu kv yapiyor.
Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi :KK52:

Canlarım herkese iyi akşamlar okumadım henuz durumlar iyidir inşaallah biz hala huysusuz geceler kabus uykusuz calpol verıyorum ağrısını alsın diye bugun bebek arabasından düşürdüm ense üstüne betona çarptı offff yazarken bıle çok kötü oluyorum heryerım kasılmış bizim 5 basamağımız var çıkışta arabasını yuklenip indiriyorum arkadaş ben yardım edeyım dedı yok ben kaldırım derken önden tutmuş bendaha tutamadan ters takla attı küt yere şoktaydım hatırlamıyorum bile arkadaşım bacağını arabanın altına attın dıyo hızını kesmişim ağla ağla uyudu mecbur uyandırdım yumurta gıbı şişmiş ensesi suçluyorum kendimi dr götürmedım şükür kusmadı hareketlerıde normal sadaka kutum var sadakada attım rabbım korusun tüm meleklerı şimdi baktımda dizim morarmış acaba o anda mı oldu bılmıyırum dr gıtsem mi?
Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size :nazar:

anne baba anane pert olunca takviye kuvvet teyzemiz geldi yarında o izin almış işten bu gece bizi dinlendircek dayılarımızın biri gidiyo biri geliyo allahım yokluklarını göstermesin insan böyle zamanda daha ii anlıyo kardeşin ne kadar önemli olduğunu
Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga :nazar:

Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine :cry:

Back
X