2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki hem kafa hem vücut terliyor ama babamiz yüzünden kombi açık biz şortla geziyoz evde o kadar oğlan katkat :/

Ya kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
bizimde en çok emerken oluyo kafası ter içinde kalıyo bence hemen hepsi böyle olduğuna göre normal bişidir ama doktora sormakta fayda olabilir
umutun boyu kisa:)
miranın da kilosu düşük boyu da pek uzun değil o yüzden biz en minikiz :))

İyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    image.webp
    59 KB · Görüntüleme: 80
İyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum :KK43:
Çok güzeller canım güle güle giysin Azad ben de mevsimlik ceket almak istiyorum kızıma iki tane vardı küçük geliyor ayrıca yazlık kiyafet almam lazim

Sizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim :KK48:

Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi :KK52:

Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size :nazar:

Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga :nazar:

Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine :cry:
Canım biz dört kardeşiz ve ilk Abim evlendi be bir kızı oldu. Okulum yeni bitmişti ve işsizdim ama yiğenime bi Sürü şey alıyordum harçlıklarımla. Hala da alırım. Kendi adıma konuşuyum. Benim yiğenim bana 5 dk mesafede olacak ve ben onu Hergün görmücem. Olmaz öyle şey.

Kızlar yarın 10. Ayımız, dra soru yollamak isteyen varsa söylesin kızlar. Ben aşı, terleme, Demir kullanımı, kulak akıntısı gibi sorularımı sorcam
Balık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?
Bizde dün gittik ve doktor balık yağı verdi. Burda taze balık bulmak biraz zor.
Bende 1 yaşından önce pek vermiyolar diye biliyodum. Başlamadım içirmeye.

kızlar iki gün önce çok şükür üst dişleri çıktı kızımın. hem de ikisi birden ve artık tutunup kalkıyor heryerden.herkes iyidir inşallah ben iki çocuk ve evden fırsat bulup katılamayorum Sohbetlere okuyamıyorum bile ptesi 10. ayımız doluyor iki ay kaldı yaşımıza çok şükür

Ya kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
Ben 2 aydır 9-12 ay alıyordum en son aldığım bi kaç şeyi 12-18 aldım. Cm olarak 80-86 cm

Ya kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
D vitamini eksikliğinden olablr demişlerdi bize

Çok güzeller canım güle güle giysin Azad ben de mevsimlik ceket almak istiyorum kızıma iki tane vardı küçük geliyor ayrıca yazlık kiyafet almam lazim

cok guzeller guzel gunlerde saglikla giysin azad

hepsi birbirinden güzel çokda yakışır azad beye güle güle giysin

Balık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?
Bizde dün gittik ve doktor balık yağı verdi. Burda taze balık bulmak biraz zor.
Bende 1 yaşından önce pek vermiyolar diye biliyodum. Başlamadım içirmeye.

Sağolun kızlar :) tamam sorarım balık yapını da ama bizimki daha evvel balığın kendisini önermişti, haftada bi somon veriyorum ben

Csnım Gökçe de aynı. Doktor genetik dedi. Cidden babasıda çok terler.

Back
X