umutun boyu kisa:)tamam normal doğum tabiki sağlıklı ama bu durumda diretmenin anlamı ne çok şükür bişi olmamış
canım topiğin en miniki mira![]()
oyy ne güzel abiye bak sen :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutun boyu kisa:)tamam normal doğum tabiki sağlıklı ama bu durumda diretmenin anlamı ne çok şükür bişi olmamış
canım topiğin en miniki mira![]()
oyy ne güzel abiye bak sen :)))
bizimde en çok emerken oluyo kafası ter içinde kalıyo bence hemen hepsi böyle olduğuna göre normal bişidir ama doktora sormakta fayda olabilirYa kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
miranın da kilosu düşük boyu da pek uzun değil o yüzden biz en minikiz :))umutun boyu kisa:)
Çok güzeller canım güle güle giysin Azad ben de mevsimlik ceket almak istiyorum kızıma iki tane vardı küçük geliyor ayrıca yazlık kiyafet almam lazimİyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum![]()
cok guzeller guzel gunlerde saglikla giysin azadİyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum![]()
hepsi birbirinden güzel çokda yakışır azad beye güle güle giysinİyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum![]()
Canım biz dört kardeşiz ve ilk Abim evlendi be bir kızı oldu. Okulum yeni bitmişti ve işsizdim ama yiğenime bi Sürü şey alıyordum harçlıklarımla. Hala da alırım. Kendi adıma konuşuyum. Benim yiğenim bana 5 dk mesafede olacak ve ben onu Hergün görmücem. Olmaz öyle şey.Sizin bu tarz tatli bogusma resimlerinize bayiliyorum apriorim
Cann bacim nerelerdesin sen...
Rabb'im yardimcin olsun biz bi tanesiyle zor bas ederken sizleri takdir ediyorum acikcasi
Oyyyy kiyamam ya cok gecmis olsun canim...
Sende benim gibisin anlasilan ani panik atak bende yasiyorum ...
Farkinda olmadan kurtarmaya calismis olabilirsin ...
O morluklarin o nedenle olusmustur muhtemelen...
Bebisinle birlikte gecmis olsun size
Bence cok sanslisin bacim...
Su an imrendim gercekten masaallah aranizdaki baga
Kiyas icin demek istemiyorum fakat ben su bir haftadir cok kotuydum acillik bile oldum arayip bir gecmis olsun bile demedi kardeslerim....
Gelip bana bakmalari soyle sursun...
Evimizdeki mesafe 5dk.lik yurume mesafesi bu arada...
Onuda gectim arayip bir dogumgunumu bile kutlamadilar...
ki ben hepsinin dogumgununde pasta hediye alir kutlarim...
Ben mi abartiyorum bacilarim bilmiyorum ama tek yegenleri Ali Yasin...
3 teyzemiz calisiyor biri okuyor....
Sahsen benim bir yegenim olsaydi ve calisiyor olsaydim her maasimla ona hediyeler alirdim...
Inannin komsumuzun kizlari daha cok hediye almislardir....
Hemde en kalitelerinden..
offf aksam aksam huzunlendim yine![]()
Balık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?Kızlar yarın 10. Ayımız, dra soru yollamak isteyen varsa söylesin kızlar. Ben aşı, terleme, Demir kullanımı, kulak akıntısı gibi sorularımı sorcam
Ben 2 aydır 9-12 ay alıyordum en son aldığım bi kaç şeyi 12-18 aldım. Cm olarak 80-86 cmYa kızlar bebeklerinizi. Kıyafetleri kaç beden ya da kaç ay? Benimki biraz minnak mıdır nedir, 6-9 aylıklar hala oluyor yarın 10 aylık olacak. 9-12 aylıklarını çıkardım yıkadım ama biraz büyük göründüler gözümr
D vitamini eksikliğinden olablr demişlerdi bizeYa kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Çok güzeller canım güle güle giysin Azad ben de mevsimlik ceket almak istiyorum kızıma iki tane vardı küçük geliyor ayrıca yazlık kiyafet almam lazim
cok guzeller guzel gunlerde saglikla giysin azad
hepsi birbirinden güzel çokda yakışır azad beye güle güle giysin
Balık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?
Bizde dün gittik ve doktor balık yağı verdi. Burda taze balık bulmak biraz zor.
Bende 1 yaşından önce pek vermiyolar diye biliyodum. Başlamadım içirmeye.
Uzunmuş Gökçe hanımBen 2 aydır 9-12 ay alıyordum en son aldığım bi kaç şeyi 12-18 aldım. Cm olarak 80-86 cm
Ben hiç tayt giymemiştim bu sene taktım kafaya alıcam.:)valla ben taytsız bi hayat düşünemiyorum :)) bende henüz hedefi tutturmuş değilim olmadı bi daaki yaz kesin öyle gezeriz
Csnım Gökçe de aynı. Doktor genetik dedi. Cidden babasıda çok terler.Ya kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Dün sabah ölçtüm 78 cm çıktı :)Uzunmuş Gökçe hanım![]()
Eminim sana çok yakışır mutlaka al canım bende şu eski hâlime döniyim yine vazgeçilmesim olacaklarBen hiç tayt giymemiştim bu sene taktım kafaya alıcam.:)
Dün sabah ölçtüm 78 cm çıktı :)