2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eminim sana çok yakışır mutlaka al canım bende şu eski hâlime döniyim yine vazgeçilmesim olacaklar :KK66:
Kizlar istediginiz kadar tayt giyinki kapaliyim normalde ama evde bende tayt bayiliyorum ama bebislere yakistigi gibi olmaz yazlik alisverise daha cikamadik ama ona eagmen kizimin dolabi taytli takimlarla dolu ;)

Sağolun kızlar :) tamam sorarım balık yapını da ama bizimki daha evvel balığın kendisini önermişti, haftada bi somon veriyorum ben
Bende balık yediriyorum haftada iki kere ama her zaman taze deniz balığı bulamıyorum. Benim balığa alerjim var. Çiftlik balığı yersem direk kabarıyo her yerim. O yüzden çokta güvenip alamıyorum..

10.ay kontrolumuzden geldk boy 73 cm olmuş sadece 200 gr almışız 8150
doktor ek gıdayı arttır dedi istediği kadar yediriyorum dedim mama sabah akşam içiyo sadece dedim yeter ama istersen bi öğün daha at araya dedi masa da ver kendi yemeğe başlasın dedi kan demir ölcümü yaptık elinden aldılar kan damarsız benim gibi bulamıyolar sıkasıka aldı yrım saat ağladı sonra da eline bakıyo bant var başlıyo mızırdanmaya :) demir 37 çıktı 40 ve üstü olsa iyi olur dedi kötü değil dedi kan da 10.7 çıkmış 11-18 arası olması gerekiyo evdeki ilacı bitir bırak dedi ben zaten 1 aydır falan vermiyodum pekmez ve etle devam et dedi zaten et suyu ve köfte vazgeçilmezimiz :) böyle bizden haberler başka bişey yk sanırım :)

bende girdim spiral kontrolune tamam dedi kaymamış bi daha bişey olmaz artık dedi senelik kontrole gel doktor bey bi bakalım de bakarız diyo :)
hastaneye zam gelmiş 57 tl di 62 olmuş yuh dedim yani

Bende balık yediriyorum haftada iki kere ama her zaman taze deniz balığı bulamıyorum. Benim balığa alerjim var. Çiftlik balığı yersem direk kabarıyo her yerim. O yüzden çokta güvenip alamıyorum..
Ben paketlenmiş somon alıyorum

Kizlar istediginiz kadar tayt giyinki kapaliyim normalde ama evde bende tayt bayiliyorum ama bebislere yakistigi gibi olmaz yazlik alisverise daha cikamadik ama ona eagmen kizimin dolabi taytli takimlarla dolu :KK66:
Bende kapaliyim ve bende evde Tayt giymeye bayılırım tabi hamilelikten önce daha güzel oluyodu şimdi göbek kötü gosteriyo bende uzun tunik tisortlerle kurtariyorum durumu

bn yapiyorm surekli hamur isleri pastalar. Ama dis kalibim yok bicaklada kesilir aslinda ama kotu olma ihtimali var yarn bide pastaneye gdiyim bkalm nekdr istick.dogmgnu pastasi 30kisilik 450tl resimli.bunuda ben yapiymdedm

Yuh ya 450 tl ye pasta mi olur:KK57:kendin yap kardes bosver:KK19:

4700 normal doğum mu :KK57: anam ben 3 kiloyu çıkarmaya korkup sezeryan oldum :KK70:

Benmki 2400 du onda bile zorlandim yahu:KK70:

Sabah büyük ogluma dedim sen kahvaltıyı hazırla Eceyi de yanina al ben dusa gireyim doktora gitcektim ya bir çıktım dustan oğlum omlet yapıyor Eceye de barikat kurmuş mutfağın kapısının önüne bütün minderleri koyup duvar yapmış resmen Ece de şaşırmış minderlere bakıyor Allahım çok komikti çok guldum:)))

Ay ne guzel ya boyle yazinca cok ozeniyorum size:KK68:2.yi yapasim geliyo:p

Ya kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı

Bizimki de oyle canm.kafa ve ense terliyo

İyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum :KK43:

Cok guzeller yakisir esmer sekere:))citcitlilar da lcw nin mi?

Ben paketlenmiş somon alıyorum

Canm sizn dr acik somon almayn demsti degl mi?gecen esim markette paket bulamamis aradi acik alym dedi ben de alma dedim neden diyo sebebini hatirlamyorum ama alma sen dedim:KK70:

İyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum :KK43:
Bayıldım hepsinede coraplarinizin yanından bizdede var renkli renkli çok seviyoruz giymeyi. Güle güle giysin azad.

Taze fasulye yemeği veriyorum yiğit e bu sıralar acaba zamanı geldimi yoksa simdikiler daha hormonlumudur. Kizlar bilgisi olan varmı. Veriyorum ama icimede sinmiyo zamanimi değilmi.

Kızlar küçük oğlum ve Eceyle Şok a gittik oğlum pipetli bardak istiyordu onu aldık oradan anneme geçtik annem yakin bize biraz durup eve geldik ki Ece girer girmez kıyameti kopardı gezecekmis hanim zor susturdum dışarda ise çıt yok:))
Aynen evde mizmizlanan çocuk dışarda gezerken bayiliyo gezmeye ses soluk kesiliyo. Balkona çıkıp etrafı syretmek çok hoşuna gidiyo eve girince bacaklarini cirpa çirpa agliyo.

Aynen evde mizmizlanan çocuk dışarda gezerken bayiliyo gezmeye ses soluk kesiliyo. Balkona çıkıp etrafı syretmek çok hoşuna gidiyo eve girince bacaklarini cirpa çirpa agliyo.
Bizimki dışarıda mutlu ya herkes AA ne kadar sessiz diyor yazın Yandık biz hep sokakta olcaz desene:)))

Back
X