2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
En azından bi tek ben değilmişim:KK53:

aynen:KK19:

İkinciyi doğur kız olursa neden olmasın :)

aklıma gelmemisti bak o olabilir:KK66:hem aralarında yas farkı da olur daha iyi:-)

sanki bnm kv yi anlatmissin. Gungun gezer. Bide cok bliyo herseyi gbi akil verir. Iyidr aslinda ama cocugumu birakamam. O konuda bnce bilgisz. Bazen laf atiyo kendj annene birakiyosn hep bna birak diyo duymuyorum hc. Bide bnm saglk sorunlarim var 3sy snra ameliyat olucam buyuk ihtimal omurilikten bna bisey olursa kizim nolucak. Anneme birakmazlar kesin alirlar. Bakarlar ama anne sevgisni veremezler. Buaralar bu dusunceler bni bitirdi

Allah korusun canm hiç öyle düsünme atlatcksın insallah:KK19:

Kızlar Dr kontrolünden geldik, 0 gr :KK43: hiç kg almamış, 1 cm uzamış ve kafa 1 cm büyümüş . Dr diş çıkardığı ve çok hareketli olduğu için olabilir ama boy ve kg olarak zatrn 1 yaş çocuğu gibi falan dedi. Beslenme programı verdi, yine zorla besleme günlerimiz başlıyor. Balık yağı meselesi 1 yaştan önce önermiyor balığın kendisini tüketsin dedi. Bi sorun yok çok şükür. Kızamık aşısını da hastanede yaptırdım.

olsun canm bi problem yokmus iste ne güzel.dis döneminde biz de almamıstık sonra toparlar karaoğlan:))4 diş cıkardı kolay mı:KK66:

canım benim lütfen kötü şeyleri düşünme allahın izniyle ameliyatını olup sağlıkla kızına yine en iyi sen bakacaksın ki inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşmiş olursun

canım bence de azadın maşallahı var o kadar harekete normaldir tabi biliyosun mira çok daha sıkıntılı bende hep bunlardan bahsediyorum ama en azından kuzunun kilosu kendini kotaracak kadar iyi sen zaten beslenme kampıyla hemen düzenlersin çok şükür sağlığı yerinde keyfi yerinde bizim doktor da vitamin iştah şurubu balık yağı hepsi bir yaştan sonra demişti

Öyle demeyin allah acil şifalar versin bir an önce kalkar bebeğinizin yanında olursunuz inşallah körü düşünmeyin

@hiraysen kötü düşünmek yok canım Allahın izniyle ameliyatın iyi geçecek inşallah

Cok gecmis olsun canim ne ameliyati olacaksın
sagolun arkadslar insallah.. @cann10 omurilikte tumor olusmus o alinicak cnm riskli ameliyat

hadi ya kötü olmuş şu komşu kızından nedir çektiğin senin
bende cumartesi için plan yapıyorum havalar inşallah güzel olur miroşla gezesim var
Aynen canım annesi dün doğum yaptı belki kardeş heyecanıyla birkaç gün gelmez dedim optum optum optum sonra buraya geldim dedi:mad::KK70:

sanki bnm kv yi anlatmissin. Gungun gezer. Bide cok bliyo herseyi gbi akil verir. Iyidr aslinda ama cocugumu birakamam. O konuda bnce bilgisz. Bazen laf atiyo kendj annene birakiyosn hep bna birak diyo duymuyorum hc. Bide bnm saglk sorunlarim var 3sy snra ameliyat olucam buyuk ihtimal omurilikten bna bisey olursa kizim nolucak. Anneme birakmazlar kesin alirlar. Bakarlar ama anne sevgisni veremezler. Buaralar bu dusunceler bni bitirdi
Hiç kötü düşünme. İnş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.
Kızlar Dr kontrolünden geldik, 0 gr :KK43: hiç kg almamış, 1 cm uzamış ve kafa 1 cm büyümüş . Dr diş çıkardığı ve çok hareketli olduğu için olabilir ama boy ve kg olarak zatrn 1 yaş çocuğu gibi falan dedi. Beslenme programı verdi, yine zorla besleme günlerimiz başlıyor. Balık yağı meselesi 1 yaştan önce önermiyor balığın kendisini tüketsin dedi. Bi sorun yok çok şükür. Kızamık aşısını da hastanede yaptırdım.
diş döneminde genel de kilo bile veriliyor. Sizin kilonuz sabit kalmış en azından. Bu arada kilonuz ve boyunuz kaçtı ?
Cancan'ım doğum günün kutlu olsun..gönlünden geçtiği gibi bir hayat dilerim..ailen ve sevdiklerinle beraber..sağlıklı ve mutlu huzurlu şekilde..

Oyyy maşallah çok yakışıklı..Allah bağışlasın..Efe'de çok seviyor salıncağı,geç bile kalmışsın annesi bindir bindir..çok hoşlarına gidiyor..

Canımcım valla hayalimsin..idolümsün diyeyim ya da..benimde hayalim 3 çocuk ve aralarını da çok uzatmadan..hatta öyle ki,sezeryan olayı izin verse 4.yü bile düşünebilirdim :KK46: hem kalabalık aileleri hem de çocukları çok seviyorum..Allah inşallah banada sağlıkla,hayırlısıyla nasip eder..şimdi çok şükür oğlum var,tabi bir tanesi de kız olursa ooohhh değmeyin keyfime..
Teşk ederiz :) ya havalardan bi türlü çıkamamıştık. Kısmet bugüneymiş :)
@AreN5 M mutube maşallah bebislerinize ikisi de birbirinden tatlı:)
Sağol :)

QUOTE="yaz yagmuru, post: 40535654, member: 619731"]Aynen canım annesi dün doğum yaptı belki kardeş heyecanıyla birkaç gün gelmez dedim optum optum optum sonra buraya geldim dedi:mad::KK70:[/QUOTE]
Ay cok guldum oppup opup gelmis ha ;)Anasi basindan savmistir.

Bitek kizimi dusunuyorum zaten insallh gerek kalmaz
Aynen canim bitek dusundugumuz onlar gerisi basinin caresine bakar.Neyse canim insallah amaliyata bile gerek kalmaz iyilesiverirsin tip matematuk gubi degil hastalik degil hasta onemli sen iyi yinden bak gencsin ve kolay atlatirsin.

Hiç kötü düşünme. İnş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.

diş döneminde genel de kilo bile veriliyor. Sizin kilonuz sabit kalmış en azından. Bu arada kilonuz ve boyunuz kaçtı ?

Teşk ederiz :) ya havalardan bi türlü çıkamamıştık. Kısmet bugüneymiş :)

Sağol :)
insallah cnm

@hiraysen kötü dusunme canim bol bol dua et hepimizde edelim rabbim kizini sana seni kizina bağışlasın
amincanim insallah cok sagol

yazyagmuru yazyagmuru kes zilin telini :) simdi daha cok gelcek anasi basedemdikce sana yollucak anlasilan
Zil bizim sadece yumruklayinca çalıyor normal basınca calmiyor aslında o biliyor tabi nasıl çaldığını bir daha bize geldiğinde zile basma dedim tamam dedi bakalım bende aşağıya gönderdim benim oğlanla ikisini Eceyi uyutcam diye

QUOTE="yaz yagmuru, post: 40535654, member: 619731"]Aynen canım annesi dün doğum yaptı belki kardeş heyecanıyla birkaç gün gelmez dedim optum optum optum sonra buraya geldim dedi:mad::KK70:
Ay cok guldum oppup opup gelmis ha :KK66:Anasi basindan savmistir.[/QUOTE]
Evet canım bebeğe yazık vallahi kız fena bayağı benim oğlanlar aylarca öpmedi hasta olur annecim ben de opmuyorum daha çok küçük demistim öpmek isteyenlere onlarda aynısını söylüyorlardı

Ay cok guldum oppup opup gelmis ha :KK66:Anasi basindan savmistir.
Evet canım bebeğe yazık vallahi kız fena bayağı benim oğlanlar aylarca öpmedi hasta olur annecim ben de opmuyorum daha çok küçük demistim öpmek isteyenlere onlarda aynısını söylüyorlardı[/QUOTE]
Ayyy Maşallah Maşallah Maşallah suphanallah bayiliyorum senin akilli cocuklarina inşallah bende cocuklarimi olursa inşallah senin gibi yetistirebilirim sanirim sen okadar cok sevmissinki o sevgiye sende doymuslar ve annem ne derse doğrudur anneme kiyamam seklinde davraniyorlar cok imreniyorum rabbim muhabbetinizi arttirsin aranizi hic bozmasin inşallah

Back
X