2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canım bebeğe yazık vallahi kız fena bayağı benim oğlanlar aylarca öpmedi hasta olur annecim ben de opmuyorum daha çok küçük demistim öpmek isteyenlere onlarda aynısını söylüyorlardı
Ayyy Maşallah Maşallah Maşallah suphanallah bayiliyorum senin akilli cocuklarina inşallah bende cocuklarimi olursa inşallah senin gibi yetistirebilirim sanirim sen okadar cok sevmissinki o sevgiye sende doymuslar ve annem ne derse doğrudur anneme kiyamam seklinde davraniyorlar cok imreniyorum rabbim muhabbetinizi arttirsin aranizi hic bozmasin inşallah[/QUOTE]
Amin canım çok sağol memnunum genel olarak tabi ki eksileri de var burada yazıyorum iyi yönlerini ama mesela büyük oğlum pasaklı ve dağınıktır buna sinir oluyorum küçükte çok sıkıntı yok ama o da biraz inatçıdır

Hiç kötü düşünme. İnş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.

diş döneminde genel de kilo bile veriliyor. Sizin kilonuz sabit kalmış en azından. Bu arada kilonuz ve boyunuz kaçtı ?

Teşk ederiz :) ya havalardan bi türlü çıkamamıştık. Kısmet bugüneymiş :)

Sağol :)
Kg 9.560 geçen ayın aynısı, boy 74 cm 1 cm uzamış, kafa 46 o da 1 cm

Beyzayla dinleye dinleye bütün sarkilarini ezberledim suan ayagimda uyuyor bende yaz geldi cicekler acti arilar hep calisti ari viz viz viz diyip duruyorum icimden kafayimi yedimki :KK47::confused:
Benim de kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor :) tabi bizim şarkıdaki balıkçının adını azad diye değiştiriyorum ;)

Kizlar bebeklernz pilav yerken pirincleri eziyo musunuz?acill:)
Hayır canım artık ezmek yok blendır yok :) pirinç zaten küçük, büyük yiyecekleri de elle koparıp veriyorum ben

sagolun arkadslar insallah.. @cann10 omurilikte tumor olusmus o alinicak cnm riskli ameliyat
Bende bel fitigindan acik ameliyat oldum. Ameliyattan once de iki kez igne yapildi omurilige, ilk dogumdan sonra kemik erimesi yasadim nerdeyse kemiklerim kirilacak duruma gelmişti cok sıkıntılı gunler gecirdim. Simdi iyiyim cok şükür. Sende iyi olacaksin inan buna. Rabbim dermansiz dert vermesin
@cann10 nice yillara canm ailenle ve bizimle:KK19:
Sagol canim
Beyzayla dinleye dinleye bütün sarkilarini ezberledim suan ayagimda uyuyor bende yaz geldi cicekler acti arilar hep calisti ari viz viz viz diyip duruyorum icimden kafayimi yedimki :KK47::confused:
Bende soyluyorum hemde icimden degil bagira cagira :KK70: hatta bazen kizim evde yokken cizgi film kanalini kapatmak yerine seyre daliyorum. Kafayi yemis biri varsa o da ben oluyorum bu durumda :KK28:
Makarnayi bile ezmeden veriyorum :KK72:

Bnde icimden syluyorm surekli dilime dolaniyo
Hayir tatli kasiginin yarisini bikerekte yutuyo.

Bende bel fitigindan acik ameliyat oldum. Ameliyattan once de iki kez igne yapildi omurilige, ilk dogumdan sonra kemik erimesi yasadim nerdeyse kemiklerim kirilacak duruma gelmişti cok sıkıntılı gunler gecirdim. Simdi iyiyim cok şükür. Sende iyi olacaksin inan buna. Rabbim dermansiz dert vermesin

Sagol canim

Bende soyluyorum hemde icimden degil bagira cagira :KK70: hatta bazen kizim evde yokken cizgi film kanalini kapatmak yerine seyre daliyorum. Kafayi yemis biri varsa o da ben oluyorum bu durumda :KK28:

kotu gunler gecirmissin. Insallah bnde ustesinden gelirim.

Benim de kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor :) tabi bizim şarkıdaki balıkçının adını azad diye değiştiriyorum :KK66:

Hayır canım artık ezmek yok blendır yok :) pirinç zaten küçük, büyük yiyecekleri de elle koparıp veriyorum ben

Sagol canim

Iyi o zaman ya korktum bogazina kacar dye ama yedirdm yine de.makarnayi ikiye uce kesip verdm ama o da ilerleyen zamanlarda artik:kk77:

Bu arada @temmuzhaziran nerelerde ya kerem nasl oldu acaba?

Benim de kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor :) tabi bizim şarkıdaki balıkçının adını azad diye değiştiriyorum ;)

Canım diş çıkarma döneminde kilosunu koruması bile iyi birşey bence Arda diş çıkartırken kilo verdi. Siz her ay gidiyorsunuz sanırım bize doktor her ay gelmeyin dedi hasta olmadığı sürece 1 yaşında gideceğiz.

Kızlar ikinci çocuk konusu geçmiş ben ilk çocuğumu doğum yaptıktan sonra bir daha yapmam diyordum oğlum çok istahsiz çok cabuk hasta olan bir çocuktu sonra oğlum 4 yasına geldiğinde bir Komşum vardı çok samimiydik ablam gibiydi o bana ikinciyi yap o da buyusun diyordu sürekli ama ben cesaret edemiyordum aylar sonra mantıklı geldi bana evet oğlumun bir kardeşi olmalıydı ve ikinci ogluma hamile kaldım dün burada da söylediğim gibi çok zor bir doğum yapmıştım ve hayatım zorlaşmıştı sorumluluklarim artmıştı bir daha kesinlikle çocuk yapmam artik bitti diyordum seneler geçti çok rahattim ve kız çocuklarına çok ozeniyordum acabalar başladı ben de derken kardeşimin çocuğu oldu doğum boyunca yanindaydim o kadar heyecanlı ydi ki yigenim doğdu mis gibi kokusu ben bebek kokusunu çok özlediğimi fark ettim ve bir kez daha anne olmak istiyordum ve bir kızım olmasını çok istiyordum korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmistim güzel bir süreçti son kez hamileligimi anne olmanın heyecanını yasiyordum ve bir kızım olacaktı çok şükür sağlıkla dünyaya geldi zor olsa da mutluyum ama şunu söyleyeyim kızlar şu anda bebisleriniz çok küçük boyle dusunmeniz normal ama onlar biraz büyüyünce siz rahat edince tekrar bir bebek özlemi olabilir ben calismiyorim gerçi çalışsaydım 3 tane yaparmiydim çok zor ama 2olurdu herhalde

Canım maşallah sana, sanki 4. yü de yaparmışsın gibi geliyor bana :)

Bugun saglik ocagina gittik gec kalan kizamik asisinii yaptirdik bugun tam on aylik oldu kizim.Kilosu 9.700 boyunu 71 cm olctu hemsire kiloyu ben olctum de boyu o olctu bana kisa geldi gecen ay 73 cm di neyse kafaya taktim evde mezura vardi esimle kizi alip olctuk 77 cm geldi hadi diyelim 2 cm yanlis oldu 75 cm kabul ettik.Hemsire benii ve babayi gormefi galiba baba 180 anne 172 bunlardan nasil kisa cocuk olur diye dusunemeden salladi bence:KK66:

Balık yapmıştım nasıl olduysa küçük bi parçayı blendr yapmamışım ağzında çiğnedi sonra kaçınılmaz son hepsini kustu. Allahım biz ne zaman pütürlü yicez:(

Back
X