Ay bu Azad çok komik ya çok guluyorum bu hallerineŞu saat oldu daha kahvaltı yapmamıştım , 2 kere yarımşar saat uyudu onlarda da ütü ve çamaşır yıkama işlerini yaptım. Tam bi omlet yapayım dedim uyandı. Onu bile yedirmedi. Sanki çok iştahlıymış gibi elindeki herşeye de salça oluyor gıcık :)
@kmltm , biz De tv yi duvara astık, ulaşamasın diye de yükseğe astık. Ama benim uyanık bücür izlerken boynu ağrımasın diye orta sehpaya çıkıp dizlerinin üzerinde dikilip izliyor :)
Ben ilk kez kullanıyorum dün aldım. Canım pakette sadece son tüketim tarihi var açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmesi gerektiği yazmamış
Kizartilmis oldugu icinn uzun sure durabiliyo diye biliyorum
Sağolasın kızlar demekki uzun süre gidiyor..Aynen ben de
Hadi ya.gormek istiyorm valla azadin yaramazliklarini
@AreN5 cnm ben de kullanyorm cicbebe ekmegni buzdolabi posetine koyuyorm normal mutfak dolabinda zaten.bendeki tuketm tarihi 2016.kizarmis ya zaten bisey olcgni zannetmiyorm
Hele ben..Bugün tuhaf bir haldeyim kızlar canım hicbir şey yapmak istemiyor hergun ayni şekilde çok sıkıldim
Karatay ekolu musunEkmek ben hiç vermedim. Unda vermedim. Okulda hocalarımız buğdayla ilgili paronayak ettiler bizide. Kromozom meselesi yüzünden.ben ekmeğe çok düşkğnüm kızımda öyle olsun istemiyorum. Bi kaşık çorbayı ekmeksiz içemem.
Ama ister istemez pirinç bulgur vermek zorunda kalıyorum. Muhallebi hiç yedirmedim.
Kahvaltısını karıştırmak için hipp in tahıl tozundan alıyorum sadece. Onuda bırakırız inşallah.
Bebe bisküvisi gibi tatlı şeyleri hiç ağzına sürmesim. Çevremde gördüğüm bunu tadan çocuklar diğer tatsıx şeyleri reddediyolardı çünkü korktum vermedim hiç.Belkide alakası yoktur ama.
Organik pirinç unu aldım yarım kilo ille un koymam gerekirse bundan koyuyorum. Boş undan iyidir diyerek.
Böyle nereye kadar devam edebilirim hiç bilmiyorum
bizimde öyle canım gündüz kendi yemeklerinden yiyor akşamları da bizimle takılıyorr.. yoksa yemeklerinden sıkılmak üzere..ama ekmeksiz doymuyor ki insan beyaz ekmek tamam zararlı ama tahilli ekmekler den az da olsa yemek gerekiyor ben yiyiyorum evde herkes te yiyiyor hamur işleri pek yemiyoruz ekmek de mesela 4 kişiyiz Ece hariç bazen 1-1.5 ekmek yiyiyoruz bir öğünde ama mesela bir öğünde bir ekmek yiyen insanlar var o kadarı zararlıdır bence
aynen canım ben de öyle yapıyorum hem kizimda herşeyden yemiş oluyor hem de benim için rahat oluyor sadece gündüz kızıma gore yemek yapıyorum akşam bizimle beraber
dişinden dolayı olabilir canım benimki sabaha kadar mızmızdı.. ağlıyo uyumuyor ne yaptıysak uyutamadık.. hanfendi sabah ben işe gitmeden önce uyandı başbaşa kahvaltı yaptık benden sonra uyanmış uyumuş böylece saati 1,5 yapmışş gece bana eziyet gündüz babasına torpil geçiyor hanımefendi...Valla bugun daha beter ya bi susmadi her halta agliyo ya delrcm artik.esim de aramis annemi cagir madem diyosakinn oyle bisey yapma dedim
Ben eline verdm kusmustu canm tabi bikac ay onceydi bu simdi yer herhalde.
Ben de kapladm tv sehpasini ama tutunup kalkiyo tv izliyo ordanbi de kose tk var odada o kadar sehpayi da kaldrdm
Ya aglamasa sikinti olmyck nefret ederdim mizmiz cocuklardan bugun benmki oylenormalde yapmazdi hic
Yok karataydan değilde mesleğimden dolayı.Karatay ekolu musunBi gun arkadasimla ki usuyirdum kuzima koy yunurtasi koy suru organik seyler vermeye calisiyirum zararlu seyler vermiyorum dedim guldu (oglu var alti yadinda)sen istedigin kadar verme cevreden etkikeniyir ve bi sekilde hamburger vs dadaniyor.Ama biz yinede elimizden geleni yaoalin anne olarak.Tam bugday ekmegi veriyorum ama dedigin gibi su an Turkiyede yerlitohum yok hepsi yabanci ve bugdayi tohumluk ayirio ertedi yil tarlaya dikildiginde yulaf bitiyor buradan anlayalim ne oldugubu
Damacanalı fotımuzu da koymuştum canım :) anne avukat baba mühendis , oğlumuz da sucu olacak bizim :)Cadılar ya. O su şişesi gökçeninde en sevdiği oyuncak.
Bazen yarım saat damacananın yanından ayrılmıyo
Keşke ben de gülebilsem bu hallerine ama benim cinlerim tepeme çıkıyor.Ay bu Azad çok komik ya çok guluyorum bu hallerine
Senin için daha zor canım ama kızın büyüyünce çok iyi bir arkadaş olacak sana benim de büyük oğlum küçükken eşim geç geliyordu senin gibi canım yemek istemiyordu zor geliyordu tek başıma ama simdi eşim olmasa bile çocuklara sofra hazırlıyorum ucumuz yiyiyoruz çocuklar insana can yoldaşı oluyorHele ben..
Akşama kadar gördüğüm tek yüz kızımın yüzü. Ondan başkasıyla konuşmuyorum.
Annem kardeşlerim yoğunlar arasamda bir dk anca. Arkadaşlarım çalışıyolar.Eşim birde bu ara fuardan dolayı hep mesaide.
Sabah akşam bi başımayım. Sabahlara alıştım ama akşam tek başına yemek yemek çok koyuyobazen yemiyorumda zaten..
Bu sitede olmasa kafayı yerim heralde
Bende o günleri bekliyorum. Biraz büyüse gezerimde kızımla. Daha evliliğe geldiğim şehre alışamadan çocuk olunca çok daraldım. Kızımla alışcaz artıkSenin için daha zor canım ama kızın büyüyünce çok iyi bir arkadaş olacak sana benim de büyük oğlum küçükken eşim geç geliyordu senin gibi canım yemek istemiyordu zor geliyordu tek başıma ama simdi eşim olmasa bile çocuklara sofra hazırlıyorum ucumuz yiyiyoruz çocuklar insana can yoldaşı oluyor
ay bende bugün çok keyifliyim malum cuma çok şükür miramda ii son süt sağımımı yaptım ve çıkışa bir saat kaldıBugün tuhaf bir haldeyim kızlar canım hicbir şey yapmak istemiyor hergun ayni şekilde çok sıkıldim
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah canim uzun uzunay bende bugün çok keyifliyim malum cuma çok şükür miramda ii son süt sağımımı yaptım ve çıkışa bir saat kaldı
inşallah canım ya hepimiz için çok çok güzel bi haftasonu olsun havalarda güzel olsun bide tadını çıkarabilelimGüzel bir hafta sonu olsun inşallah canim uzun uzun
Ay bak nasıl efendi efendi oynuyor. Bizim tüm oyuncaklar şu an odanın ortasında ama oğlum hiçbirini. Yüzüne bakmıyor. Valla bravo eceye hayallerimdeki bebek davranışları :)Eki Görüntüle 1498539 Eki Görüntüle 1498539 ece kız işi cozuyor:))
Aynen canım hepimizin buna çok ihtiyacı varinşallah canım ya hepimiz için çok çok güzel bi haftasonu olsun havalarda güzel olsun bide tadını çıkarabilelim
Sağol teyzesi bu küpü çok sevdi Ece aksam abileri ve babasıyla sürekli oynuyor hatta gecen gün yigenim geldi oynamaya başladı kuple Ece hızlı hızlı emekleyerek yanina gitti eline şekilden aldı bir tane derken yigenim onun elinden aldı birden bağırarak yigenim üstüne attı kendini halka kuleden aldım hiç yüzüne bakmıyor bir de Fatma gül var Ecenin bebeği onu da çok seviyorAy bak nasıl efendi efendi oynuyor. Bizim tüm oyuncaklar şu an odanın ortasında ama oğlum hiçbirini. Yüzüne bakmıyor. Valla bravo eceye hayallerimdeki bebek davranışları :)
Bak ne güzel işi çözmüş ece. Şekilleri nerden atacağını biliyor. Benim kızın eline veriyorum gösteriyorum. Uyanık kapağı kaldırıp içine atıyo kapağı geri kapatıyo:))Eki Görüntüle 1498539 Eki Görüntüle 1498539 ece kız işi cozuyor:))
Elif Ece de cik seviyor damacansyi bana oyle sarilmiyor vallahiDamacanalı fotımuzu da koymuştum canım :) anne avukat baba mühendis , oğlumuz da sucu olacak bizim :)
Keşke ben de gülebilsem bu hallerine ama benim cinlerim tepeme çıkıyor.
Bebelac reklamindaki akilli bidik gibiBak ne güzel işi çözmüş ece. Şekilleri nerden atacağını biliyor. Benim kızın eline veriyorum gösteriyorum. Uyanık kapağı kaldırıp içine atıyo kapağı geri kapatıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?