canım sana da teşekkür ederim o zaman ... bence sorun yok beşemal soslu gibi oluyor.. bende tadını beğendim... sallamasyon iyiymiş...Bu tarifi ben vermiştim cnm. Tamamen sallamıştım. Yani balık yemiyordu bende unla birleştirdim. Bu şekilde yedirerek doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum.
Ben kizimin corbalarina ufak ufsk dogruyorum hem karni doyuyor hemde kilo aliyorIki dis var sadece digerlerini cikarmayi dusunmuyo galiba sipa tik yok:)
Ben sebze almadm hic canm icime sinmiyo nedense.hasta oldugu donemlerde hicbisey yemyodu meyvelilerden almstm bende sadece onlari yedi taze meyve bile yemiyodu.gecti cok sukur almyorum artk.ama acil durumlar icin evde bulundurmakta fayda var.muhallebi olarak da yulafli elmali ve sutlu yogurtlu meyveliyi veriyorm bazen de ari mama yediriyorm.corbayi kendn yap bence ya tavuga hindiye zaten guven olmuyo bi de hazir olmasn.disardayken falan kullanrsin olmadi.
Sadece muhallebide kusuyo diye biliyodum ben.bazen menuleri yazarken ne guzel dyodum hic ekmek yedirmyo azada ben de pek yedirmyodm arada corbasna koyuyodm.kusuyomus meger:)her seyi biliyolar da ekmegi mi yiyemycek sipalar.hadi bakalm karbonhidrat yavaslatckmi azadi gorcez
Gecms olsun canm.bizde yapmadi ates de dokuntu de.boyuna da masallah emre de 76 cm di o zaman
Evet un javurup koyunca cok guzel oluyor ben tavuk suyu corbalara mercimege koyuyorum bu aralar tarhana corbasina da kiymasindan atiyorum biraz cok yapiyorum ailece bir ogunde bitiriyoruzcanım sana da teşekkür ederim o zaman ... bence sorun yok beşemal soslu gibi oluyor.. bende tadını beğendim... sallamasyon iyiymiş...
hep beraber aynı yemekten yemek güzel.. ben yemeklerimi tuzsuz ve az salçalı yapıyorum küçük hanımda faydalanıyor..Evet un javurup koyunca cok guzel oluyor ben tavuk suyu corbalara mercimege koyuyorum bu aralar tarhana corbasina da kiymasindan atiyorum biraz cok yapiyorum ailece bir ogunde bitiriyoruzIki bucuk porsiyonluk
öncede 200 gr almıştı yanılmıyosam bir ayda 350 gr çok ii bence maşallah areneBizde aşıdan geldik. 16 günde 150 gr almışız. 75cm de boyumuz olmuş. Kızamık aşısı ateş yapmıyo dimi?
canım o dediğin kaşık maması değil ama. o kavanoz maması. bence alma evde kendin taze taze yap. tavuk hele kesinlikle taze tüketilmeli. bi gün dahi beklese bana dokunur tavuk. kaşık mamasına gelince ben hippin alıyorum bide bebelacın ballı irmikli kahvaltısını alıyorum. ama artık almıcam. zaten çok vermiyordum hiç vermeme kararı aldım. içlerinde hep katkı maddeleri var sonuçta.Bende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr
Canm bnm kizim ilk baslarda sebze severdi smdi sevmiyo ama @AreN5 unlu yapinca yiyo deyince bn onuda denedim. Muhallebi kivaminda oldugu icin yedi sebze corbasinida bu sayedebencede unadar değiştirdi normalde de yapıyordum ama yarım limon kesiyordum eline bi limon bi balık yiyodu ama yarısını dün aksam hepsi bitti şükür devam artık unlu çorbayabaşka tariflerin varsa paylaşabilir misin canım..
aBizde aşıdan geldik. 16 günde 150 gr almışız. 75cm de boyumuz olmuş. Kızamık aşısı ateş yapmıyo dimi?
Canım bizim ek gıdaya başlayınca üç beyazda kustu oğlum. Tatlı meyve unlu herşey tuz zaten yoktu :) somon çorbasını unlu yaptım şimdi içine de Cicibebe kızarmış ekmek koydum bi tane bi kase yedi iyice kudurduIki dis var sadece digerlerini cikarmayi dusunmuyo galiba sipa tik yok:)
Ben sebze almadm hic canm icime sinmiyo nedense.hasta oldugu donemlerde hicbisey yemyodu meyvelilerden almstm bende sadece onlari yedi taze meyve bile yemiyodu.gecti cok sukur almyorum artk.ama acil durumlar icin evde bulundurmakta fayda var.muhallebi olarak da yulafli elmali ve sutlu yogurtlu meyveliyi veriyorm bazen de ari mama yediriyorm.corbayi kendn yap bence ya tavuga hindiye zaten guven olmuyo bi de hazir olmasn.disardayken falan kullanrsin olmadi.
Sadece muhallebide kusuyo diye biliyodum ben.bazen menuleri yazarken ne guzel dyodum hic ekmek yedirmyo azada ben de pek yedirmyodm arada corbasna koyuyodm.kusuyomus meger:)her seyi biliyolar da ekmegi mi yiyemycek sipalar.hadi bakalm karbonhidrat yavaslatckmi azadi gorcez
Gecms olsun canm.bizde yapmadi ates de dokuntu de.boyuna da masallah emre de 76 cm di o zaman
Rica ederim :) sebzesini kerevizini brokolosini karnıbaharını da bu şekilde yapıyorum. Kısacası unsuz yediremiyorum. Yada yayla çorbası yapıp içine sebzesini katıyorum.canım sana da teşekkür ederim o zaman ... bence sorun yok beşemal soslu gibi oluyor.. bende tadını beğendim... sallamasyon iyiymiş...
Evt cnm 1 nisanda da gitmiştik doktora. Çok şükür alıyo ama yinede 1 kilo eksik gidiyoruz.öncede 200 gr almıştı yanılmıyosam bir ayda 350 gr çok ii bence maşallah arenebize ateş yapmadı biraz huzursuzluk olmuştu o kadar
Maşallah emrenin de boyu çok iyi. Ay inş bizde sorunsuz geçiririz.Iki dis var sadece digerlerini cikarmayi dusunmuyo galiba sipa tik yok:)
Ben ilk kez kullanıyorum dün aldım. Canım pakette sadece son tüketim tarihi var açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmesi gerektiği yazmamış
Kizartilmis oldugu icinn uzun sure durabiliyo diye biliyorum
Ben kizimin corbalarina ufak ufsk dogruyorum hem karni doyuyor hemde kilo aliyorgerci Canan Karatay duymasin ekmek olayini Esim onun yuzunden ekmegi tamamen kesti.Keske ben de kesebilsem ama dayanamiyorum ekmege;(
Canım bizim ek gıdaya başlayınca üç beyazda kustu oğlum. Tatlı meyve unlu herşey tuz zaten yoktu :) somon çorbasını unlu yaptım şimdi içine de Cicibebe kızarmış ekmek koydum bi tane bi kase yedi iyice kudurduoğlum bildiğin spider man, sürekli tırmanıyor cinnet geçiricem ya sürekli totosunun dibindeyim. Bi de tırmandığı yerlerden balıklama inmeye çalışması var ben olmasam kafa üstü çakılacak eşek herif
Ekmek ben hiç vermedim. Unda vermedim. Okulda hocalarımız buğdayla ilgili paronayak ettiler bizide. Kromozom meselesi yüzünden.ben ekmeğe çok düşkğnüm kızımda öyle olsun istemiyorum. Bi kaşık çorbayı ekmeksiz içemem.
Ama ister istemez pirinç bulgur vermek zorunda kalıyorum. Muhallebi hiç yedirmedim.
Kahvaltısını karıştırmak için hipp in tahıl tozundan alıyorum sadece. Onuda bırakırız inşallah.
Bebe bisküvisi gibi tatlı şeyleri hiç ağzına sürmesim. Çevremde gördüğüm bunu tadan çocuklar diğer tatsıx şeyleri reddediyolardı çünkü korktum vermedim hiç.Belkide alakası yoktur ama.
Organik pirinç unu aldım yarım kilo ille un koymam gerekirse bundan koyuyorum. Boş undan iyidir diyerek.
Böyle nereye kadar devam edebilirim hiç bilmiyorum
ama ekmeksiz doymuyor ki insan beyaz ekmek tamam zararlı ama tahilli ekmekler den az da olsa yemek gerekiyor ben yiyiyorum evde herkes te yiyiyor hamur işleri pek yemiyoruz ekmek de mesela 4 kişiyiz Ece hariç bazen 1-1.5 ekmek yiyiyoruz bir öğünde ama mesela bir öğünde bir ekmek yiyen insanlar var o kadarı zararlıdır benceBen kizimin corbalarina ufak ufsk dogruyorum hem karni doyuyor hemde kilo aliyorgerci Canan Karatay duymasin ekmek olayini Esim onun yuzunden ekmegi tamamen kesti.Keske ben de kesebilsem ama dayanamiyorum ekmege;(
aynen canım ben de öyle yapıyorum hem kizimda herşeyden yemiş oluyor hem de benim için rahat oluyor sadece gündüz kızıma gore yemek yapıyorum akşam bizimle beraberhep beraber aynı yemekten yemek güzel.. ben yemeklerimi tuzsuz ve az salçalı yapıyorum küçük hanımda faydalanıyor..
Ama annesi avatardaki tatliga bakarmisin boşver aglamasini:))Cinnet gecirmek uzereyimsurekli mizmiz odadan ciktgm gbi agliyo hicbisey yapamiyorum isyan etmiyorum ama valla cok bunaldim.bu gidisatm hic iyi degil ikinci cocuk mu? Allah olmayanlara versin ben uzunca bir sure istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?