2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok malesef konyadayım zaten ben. Kaldığım yerde yeşil görmek zor biraz:))
İnşallah sitenin parkını yaparlarsa yaz gelmeden çıkarız bizde
Konya çok rahat aslında dümdüz yokuş falan yok, yollar geniş :) sen nerde oturuyorsun

Benim kızım ister kvsini dunurcum
amin canım Allah kimseye muhtaç etmesin

Aslında yapıyorlar ama en çok çocukları üzülüyor eşlerine karşı zor durumda kalıyorlar ya da evlerinde huzursuzluk yaşanıyor biraz bu açıdan baksalar aslında ayni şekilde davranirlarmi

Merhaba sevgili haziran anneleri,
Temmuz annesi olcam derken hazirana yetiştim.28 haziranda kızmı kucağıma aldığımdan beri forumu sessizce takip ediyorum..hepinizden çok şeyler öğrendim geçirdiğimiz aylarda..bu sebeple telekkür ediyorum herkese..baştan tazamadığım için çekindim hep ama sonunda üye olabildim .. Ve borç bildiğim duygularımı ifade etmek istedim..iyi ki varsınız:)) belki bundan sonra bende katıl

Hoşgeldin cnm aktif olursan bızde sevınırız senden de öğreneceklerımız olur

Aslında yapıyorlar ama en çok çocukları üzülüyor eşlerine karşı zor durumda kalıyorlar ya da evlerinde huzursuzluk yaşanıyor biraz bu açıdan baksalar aslında ayni şekilde davranirlarmi
Doğru dıyosun cnm evlatlarını üzüyolar allah herkese vicdan versın

bence 3 çocuk da olsa herşeyin üstesinden gelebilecegini düşünüyorlardır. Belki de bu yüzden rahattır annen. İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi yardımcı bulursun.
Bende kıymalı makarna yapmıştım gayet güzel yedi sonlara doğru geldik ve hepsini kustu. Sanırım pütürlü geldi. Bide kusarken önlügünü açtım içine kussun diye. Bi yandan kusuyo bi yandan eliyle elimi itiyor. Sanki kendi temizliyo.

Sanırım öyle canım inşallah tek umudum bir yardımcı bulmak kimseden fayda yok

Hoşgeldin.. bende başından beri sessizce takip edenlerdendim ama şimdi aktif bi üyeyim :)

hosgeldin canim herzaman bekletizz

Amin canim.ben olsam yapmazdm disardan aldirirdm.dkislerle sofra mi kurulur ya.kv azck vicdanli olup zahmet etme kizm dycegne yemek begenmyo bidekimse icin kendini yormana degmiyo valla aferin mi dyolar.ben de yapyodm artk hic zorlamiyorm kendimi.herkes laf etmeden once kwndine baksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…