Konya çok rahat aslında dümdüz yokuş falan yok, yollar geniş :) sen nerde oturuyorsunYok malesefkonyadayım zaten ben. Kaldığım yerde yeşil görmek zor biraz:))
İnşallah sitenin parkını yaparlarsa yaz gelmeden çıkarız bizde
Benim kızım ister kvsini dunurcumEşim diyorkı oğlum bize bakar yaşlı annesı babası olacağız ya neden baksın onun için mi doğurduk diyorum gülüyo allah kimseyı kimseye muhtaç etmesin artık kimse k valde istemiyo 30 sene sonra bunlarda kim derler
amin canım Allah kimseye muhtaç etmesinOfff offf bana da taşınırken aynısı olmuştu anlatmıştım. Burda 4 sokak ötede amcamlar oturuyor, yengem de annemin kuzeni , buraya taşının ben çocuğa da bakarım sana da yardım ederim vs vs. Taşınalı bir ay oldu kapıyı çalan yokherşeyi kendim yaptım, Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin.
Ah bu bebekler tok da anneler açgözlüben de her seferinde bi daha asla diyorum ama biraz yediğini görünce de bi kaşık daha bi kaşık daha kusturana kadar şansımı zorluyorum
Senın gıbı annenin kızıda senın gıbı olur maşallah kızıma beni isterse bende onu başımda gezdırırım yerım onu ben ikisinideBenim kızım ister kvsini dunurcum
amin canım Allah kimseye muhtaç etmesin
Kaç yıldan sonra sahıp olmuşum ona ne zorluklarla hiç üzmem inşaallah onlarıBenim kızım ister kvsini dunurcum
amin canım Allah kimseye muhtaç etmesin
Teşekkür ederim canimcimSenın gıbı annenin kızıda senın gıbı olur maşallah kızıma beni isterse bende onu başımda gezdırırım yerım onu ben ikisinide
Aslında yapıyorlar ama en çok çocukları üzülüyor eşlerine karşı zor durumda kalıyorlar ya da evlerinde huzursuzluk yaşanıyor biraz bu açıdan baksalar aslında ayni şekilde davranirlarmiKvdem hep anlatır kaynanam görümcem bana şöyle böyle yaptı diye ama kendide yapar.
Şimdi diyorum bende şikayet ediyorum ama Bende bu kınadıklarımı yapacaksam eğer Allah bana kv olacağıö günü göstermesin.
Çocuğum cabım herşeyim benim o yeterli mutlu olsun. Kendimi düşünüp bencillik etmemeliyim. Onun eşide bi insanın evladı ona hiç etmemeliyim...
Hoşgeldin cnm aktif olursan bızde sevınırız senden de öğreneceklerımız olurMerhaba sevgili haziran anneleri,
Temmuz annesi olcam derken hazirana yetiştim.28 haziranda kızmı kucağıma aldığımdan beri forumu sessizce takip ediyorum..hepinizden çok şeyler öğrendim geçirdiğimiz aylarda..bu sebeple telekkür ediyorum herkese..baştan tazamadığım için çekindim hep ama sonunda üye olabildim .. Ve borç bildiğim duygularımı ifade etmek istedim..iyi ki varsınız:)) belki bundan sonra bende katıl
Doğru dıyosun cnm evlatlarını üzüyolar allah herkese vicdan versınAslında yapıyorlar ama en çok çocukları üzülüyor eşlerine karşı zor durumda kalıyorlar ya da evlerinde huzursuzluk yaşanıyor biraz bu açıdan baksalar aslında ayni şekilde davranirlarmi
Amin canım:)Doğru dıyosun cnm evlatlarını üzüyolar allah herkese vicdan versın
bence 3 çocuk da olsa herşeyin üstesinden gelebilecegini düşünüyorlardır. Belki de bu yüzden rahattır annen. İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi yardımcı bulursun.Ece durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Bende kıymalı makarna yapmıştım gayet güzel yedi sonlara doğru geldik ve hepsini kustu. Sanırım pütürlü geldi. Bide kusarken önlügünü açtım içine kussun diye. Bi yandan kusuyo bi yandan eliyle elimi itiyor. Sanki kendi temizliyo.inşallh gönlüne göre birini en kısa sürede bulursun canım çok zordur eminim ben haftasonu yalnız bakıyorum oda tek çocuk onda bile pertim
Bir yemek seansı daa kusmayla bitti hemde tamamen benim yüzümden nerdeyse bi kase yedirmiştim son Kaşık bi Kaşık daa derken ne var ne yok kustu kuzum
Sanırım öyle canım inşallah tek umudum bir yardımcı bulmak kimseden fayda yokbence 3 çocuk da olsa herşeyin üstesinden gelebilecegini düşünüyorlardır. Belki de bu yüzden rahattır annen. İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi yardımcı bulursun.
Bende kıymalı makarna yapmıştım gayet güzel yedi sonlara doğru geldik ve hepsini kustu. Sanırım pütürlü geldi. Bide kusarken önlügünü açtım içine kussun diye. Bi yandan kusuyo bi yandan eliyle elimi itiyor. Sanki kendi temizliyo.
Hoşgeldin.. bende başından beri sessizce takip edenlerdendim ama şimdi aktif bi üyeyim :)Merhaba sevgili haziran anneleri,
Temmuz annesi olcam derken hazirana yetiştim.28 haziranda kızmı kucağıma aldığımdan beri forumu sessizce takip ediyorum..hepinizden çok şeyler öğrendim geçirdiğimiz aylarda..bu sebeple telekkür ediyorum herkese..baştan tazamadığım için çekindim hep ama sonunda üye olabildim .. Ve borç bildiğim duygularımı ifade etmek istedim..iyi ki varsınız:)) belki bundan sonra bende katıl
hosgeldin canim herzaman bekletizzMerhaba sevgili haziran anneleri,
Hoşgeldin cnm aktif olursan bızde sevınırız senden de öğreneceklerımız olur
Hoşgeldin.. bende başından beri sessizce takip edenlerdendim ama şimdi aktif bi üyeyim :)
Çook teşekkürederim, hoşbulmuştum zaten:)) herkese az uyanmalı bir gece dilşyorumhosgeldin canim herzaman bekletizz
bence 3 çocuk da olsa herşeyin üstesinden gelebilecegini düşünüyorlardır. Belki de bu yüzden rahattır annen. İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi yardımcı bulursun.
Bende kıymalı makarna yapmıştım gayet güzel yedi sonlara doğru geldik ve hepsini kustu. Sanırım pütürlü geldi. Bide kusarken önlügünü açtım içine kussun diye. Bi yandan kusuyo bi yandan eliyle elimi itiyor. Sanki kendi temizliyo.[/QUOTE
Of ya en kötüsü kusma anı dunde bız kahvaltıyı kustu yumurta tereyağ heryer battığına mı emeğine mi çocuğun o halıne mi yanayım biz salonda tv karşısında yıyoruz halı sürekli kusmuk ama gececek inşş bu gunler
3 çocukla gerçekten zor. Annenizde haksızlık ediyor size hakkınıza giriyor ama bazı insanlar böyle..
Benim annem kardeşlerim hep başka şehirdekv bırda ama oda benden hizmet bekliyor yardım etmek şöyle dursun. Hadi benim tek çocuk sağlığım yerinde çok şükür. Tam beceremesemde yetişiyorum çoğu şeye yada eşimle yapıyoruz. Ama ameliyatlı yeni doğum yapmış halimle bana gelecekler diye yemek hazırladım. Eşime telefonda ne yaptı diye sorup yapa yapa onu mu yapmış diyen bi kadın. Eline sağlık demek yardım etmek şöyle dursun...
Allah bize eşimize sağlık sıhhat versin. Kimseye muhtaç etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?