2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
Maşallah keyifçi bıdık seni :)
isimdeyimgucumdeyim canım Gökçe ne kadar mutlu bi bebek maşallah. Benimki uyanır uyanmaz ağlar ama ne ağlamak, yanına gidene kadar tıkanır ağlamaktan şöyle adam gibi uyandığını bi göremedim :/
@kmltm canım ne güzel bak gece geç uyumasından şikayetçiydin Emre'nin ama sabah da senden şanslısı yok. Biz saat 9 için Bayram ederken sen of puf yapıyorsun. Bizim normalimiz 7 en geç 7.30. Bugün 9 olma nedeni de saat 7 de uyandığında daha gözü açılmadan yanıma aldım hemen uykuya devam etti :) Oğlum keşke bize çekeseydi ailecek uyku düşkünüyüz, oğlum istisna

Sonradan katildin ama bulusmaya da gittinhiic kiskanmiyorum seni
Farkettim kıskanmadığını :)
Gunaydin hanimlaremre gec kalkar normalde 11-12 gibi falan bugun de 9 da kalkti .bana da pazar soku oldu buneyse ki uyudu yine azck daha yatym ben de
ayy aynen aren de bugün 08.37de kalktı resmen inanamadım defalarca saate baktım. Kahvaltı yaptı yatıyor şimdi. Ben yatarsam sersem gibi olurum.
Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
çok şeker ya :)

Gunaydin bizde her sabah 7.30 da kalkiyoruz bazen mamasibi icip uyuyo bazen uyumaz bugunde 9 da uyuduk tekrar 10.30 da kalktik atesimiz var yatarken ustunu bikat cikardim 37.4 tu kalkinca 37.1 di biraz once 37.4 oldu yine calpol verdim 1 cay kasigi sonra 37.7 oldu simdi 37 kollar el soguk kafa yaniyo salyalarda akiyo dis gelcek sanirim

Gce yatakta ziplamaktan uyuyamadi hira bi bnm ustume ckiyobi babasinin enerji patlamasi yasiyo gucum tukendi artik smdide miz miz
Aynen bizimki de öyle tuhaf bi ruh hali. Bi coşuyor sonra bi anda mızırdanıyor :/ bizimkinin de alt yan diş geliyor heralde kontrolde Dr söylemişti. Jel sürdüm de rahatladı azıcık

Kızlar gece kızım yine kulağını çekiştirerek ağladı hep 3 e kadar 3 te calpol verdim ondan sonra uyudu kulak iltihabı geçmedi sanırım diş bu kadar olamaz bugünde uyanıkken arada bir kulağını elleyip ağlıyor antibiyotik bitti yarin kontrole goturcem tekrar nerdeyse bir aydır kulakla ugrasiyoruz niye geçmiyor anlamıyorum

Geçmiş olsun.. Yazık yavrum ya. Kızım bi kere hastalandı oturup bende ağlamıştım acı çekiyo diye. Hiç dayanamıyorum acı çektiklerini görmeye. Kulaktan değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…