2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydin hanimlaremre gec kalkar normalde 11-12 gibi falan bugun de 9 da kalkti .bana da pazar soku oldu buneyse ki uyudu yine azck daha yatym ben de
Bizimkide 2 de uyudu 5 te uyandı 8.30 tamamen uyandı bu kadar uykusuz bebek var mı?dışarı çıktık uykusuzluktan huysuzluk yaptı arabada uyudu

Niye bu kadar uzadı ki başka dr a mı götürsen bşzimkininde burnu hala tıkalı çekıyorum yıne doluyo uyurkende öksürüyo

Hepinize günaydın güzel teyzelerim :)
balsurat yaa maşallah sana

Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
ohh keyifler yerinde maşallah umut beye

inşallh diş olsun canım ateşide yükselmesin

Bu gülüş benim yaşam sevincim
Bi ikide diş olsa tam olacak :))Eki Görüntüle 1500334
çok tatlı maşallah gökçeye

yazık yavrum ya kulakta çok zordur inşallh biran önce geçer

Niye bu kadar uzadı ki başka dr a mı götürsen bşzimkininde burnu hala tıkalı çekıyorum yıne doluyo uyurkende öksürüyo
bizimde Boğazlar dolu balgamı atamıyor bi türlü yarın doktorunu arıcam bakalım

Sabah arabanın kapısını açtım yavrumun oto koltuğu tüy kıl içinde allah allah hırkanın tüyümü dedim iyice baktım cam biraz açık kalmış koltuklarda aynı hertaraf kıl acaba kedi mi girdi içeri başka ne okcak ki yavrum daha kullanmadan kedi mi ne yse keyıf yapmış midem bulandı temizleyemeden bindik tabii moralim bozuldu çocuk yutarmı diyırum eşimde bişey olmaz bebekle aynı evde kedi köpekle yaşıyolar diyo hiç bana göre değil yasayanlarada bişey demem ama ben huylandım zaten dışardan eve gelınce üst baş atılır şimdi napsam

Canım temizlik için bi şirketle filan görüşsen birini yollasalar denersin en aZından babamların eve şirketten çağırıyoruz istersen makineşerle gelip halı koltuk filan da yıkıyolar rahat oluyo
Şirket düşünmedim hiç canım boyle giderse şirketten bakarım artik
Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
Maşallah Umut a hamakta keyif ne güzel
Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi Öykü nun
@oslew gecms olsn @ yazyagmuru allah kolaylık versn cnm
Amin canım çok sağol
Bu gülüş benim yaşam sevincim
Bi ikide diş olsa tam olacak :))Eki Görüntüle 1500334
Maşallah Gokce ye
Geçmiş olsun.. Yazık yavrum ya. Kızım bi kere hastalandı oturup bende ağlamıştım acı çekiyo diye. Hiç dayanamıyorum acı çektiklerini görmeye. Kulaktan değildir inşallah
İnşallah canım çok zor gerçekten yaz gelse de kurtulsak hastalıklardan
bilmiyorum canım antibiyotik bitti yarin bir daha götüreyim bakalım ne diyecek size de geçmiş olsun

İnşallah canım çok yıprattı bu kulaktan bizi balgam için şurup verdimi Dr size bizde de vardı surup kullandık geçti

Geçmiş olsun cnm çok yuksek değil atesınız diş olabılır hayırlısıyla acısıZ gelsın

İsterseniz bi yıkattırın arabanın içini. Evlerdeki hayvanlar temiz oluyolar ama dışarıda ne tür parazit var belli olmaz. Bi yakınımız solunum yollarından yuttuğu kedi Tüyü yüzünden parazit kapıp beyininde. Zarın iltihabına yakalanmıştı. Ne olur ne olmaz bi yıkamacıda içini dışını iyice yıkatın bence.
Ay masallH sacınıda toplarmış bende oğlumun saçını limonla dikleştiriyorum henuz jöle yasak oda organık olsun
limonla bende dikiyorum apaçi diye dalga geöiyoruz fotosunu çekip hatıra olsun diye:))

Doğru diyosun cnm yıkamaya göndereyım zaten yıkanmadan rahat edemem

Ay şimdi iyıce huzursuz oldum kaçmışmıdır boğazına falan

Ay şimdi iyıce huzursuz oldum kaçmışmıdır boğazına falan
Yok ya sanmam ama ne olur ne olmaz zaten taş çatlasa ne kadar durmuştur ki arabada. Büyük çocukta değil ki oraya buraya sürmemiştir zaten elini yüzünü.
Korkutmak için demedim de dikkatli olmak lazım sizin için de sakıncalı olur

Maşallah böcüğe iki gökçede sabahları çok neşeli oluyo demekki:
Evet sabahları çok Neşeli oluyor Gökçe hanım :) çok nadir Ağlayarak uyanır.

İnşallah canım çok yıprattı bu kulaktan bizi balgam için şurup verdimi Dr size bizde de vardı surup kullandık geçti
ya canım doktorla konuştuğumda sadece burun tıkanıklığı vardı balgamda iki gündr yoğunlaştı yarın bişi verir mi acaba telefonda yada çağırır mıki

Düstü sükür bakalim
yazyagmuru yikarken su kaciyo olabilr mi ya da disari cikarken kulaklarini ortuyomusun kulaktan ruzgar alir diyplar ya
Canım yıkarken vazelinli pamuk koyuyorum kulaklarına bir de esimle beraber yikiyoruz birimiz kulaklarını kapatiyoruz elimizle digerimiz su dokuyoruz dikkat ediyorum dışarıda da hep şapkasını takiyorum neden geçmiyor bilmiyorum yarın tekrar goturcem gelin demişti Dr antibiyotik bitince bir de gecmezse en kötü ihtimal iğne demişti

ya canım doktorla konuştuğumda sadece burun tıkanıklığı vardı balgamda iki gündr yoğunlaştı yarın bişi verir mi acaba telefonda yada çağırır mıki
Bizimde kulakla beraber balgam da vardı canım gece hiriltisi oluyordu öksürük şurubu verdi hırıltı kalmadı burnunu da hep aciyorim belki gel der doktorunuz ya da burnunu açmaya devam edin de diyebilir bazen burundan da oluyor sen yarin ararsın bakalım ne diyecek

Gecmis olsun canim ben de esimle yikiyom yikarken kalkip dikiliyo nerdeyse yureyecek degil kulagini kapatmak zor zapdetiyoruz artik ben hic yikarken kulagini falan kapatmadim artik disrida da sapka falan takmiyom acaba dis mi cikaracak kizim dis cikaracagi vakit hem kulagini cekiyo bide kulaklirini omzuna degdirip durur bu aralar yine yapiyo ama 5.disimiz cikti cikacak gibi

Dün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…