Evin havası kuru mu geliyo acabaDün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
Maşallah keyifçi bıdık seni :)
isimdeyimgucumdeyim canım Gökçe ne kadar mutlu bi bebek maşallah. Benimki uyanır uyanmaz ağlar ama ne ağlamak, yanına gidene kadar tıkanır ağlamaktan şöyle adam gibi uyandığını bi göremedim :/
@kmltm canım ne güzel bak gece geç uyumasından şikayetçiydin Emre'nin ama sabah da senden şanslısı yok. Biz saat 9 için Bayram ederken sen of puf yapıyorsun. Bizim normalimiz 7 en geç 7.30. Bugün 9 olma nedeni de saat 7 de uyandığında daha gözü açılmadan yanıma aldım hemen uykuya devam etti :) Oğlum keşke bize çekeseydi ailecek uyku düşkünüyüz, oğlum istisna
Bizimkide 2 de uyudu 5 te uyandı 8.30 tamamen uyandı bu kadar uykusuz bebek var mı?dışarı çıktık uykusuzluktan huysuzluk yaptı arabada uyudu
Düstü sükür bakalim
@yazyagmuru yikarken su kaciyo olabilr mi ya da disari cikarken kulaklarini ortuyomusun kulaktan ruzgar alir diyplar ya
Evet sabahları çok Neşeli oluyor Gökçe hanım :) çok nadir Ağlayarak uyanır.
Gecmis olsun canim ben de esimle yikiyom yikarken kalkip dikiliyo nerdeyse yureyecek degil kulagini kapatmak zor zapdetiyoruz artik ben hic yikarken kulagini falan kapatmadim artik disrida da sapka falan takmiyom acaba dis mi cikaracak kizim dis cikaracagi vakit hem kulagini cekiyo bide kulaklirini omzuna degdirip durur bu aralar yine yapiyo ama 5.disimiz cikti cikacak gibi
Dün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
geçmiş olsun canımDün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
geçmiş olsun inşallh diştir canım@yaz yagmuru @minnakkartalstanki @oslew ve ben hepimize geçmiş olsun bizimki de uyandığından beri huysuz ve sürekli durup dururken ağlıyor şimdilik ateş yok ama 5. Diş yolda sanırım . Tabi inşallah diştir . Yarın zaten menenjit aşısı için gidicez Dr a, bi muayene de etsin bakalım trkrar
Bu gülüş benim yaşam sevincim
Bi ikide diş olsa tam olacak :))Eki Görüntüle 1500334
Dün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
Bu ilk adım araBasını kuzenim almış çocuk yürüme şeklinde kullanmak istemiyo kesinlikle. Benim kızımda öylr yürümek istemedi bisiklete oturur gibi oturmayı tercih etti.
Bide playskoolunkinde çocuk ittirerek yürümeye çalışırsa direk tekerlet dönüyo gidiyo. Sıkı değil o yüzden tutmak gerekiyo bi anlamı kalmıyo. Alacaksanjz elinizle deneyin alın derim.
Ben vazgeçtim almaktan.
Balık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
benimde tek istediğim bu artık tükendim resmenBwn de vtech aldm canm amaondeki oyuncaklarla oynuyo simdilik:)itip gostermeye calsyorm arkadan one dogru egilip dugmelere basiyo:))
Oy yavrum ya gecse su kusmalar artik
geçmiş olsun kızının ismi ne güzelmiş ^_^ birde hoşgeldinKızım -nil- iyi şükür ama ben kaç gündür toparlanamadım..bi yandan boğazım ağrıyor bi yandan başım çatlıyor.. Hastayken bebekle uğraşmak çok daha güç oluyor..Allahtan bugün eşim evde biraz ilgileniyorda ben de dinleniyorum..ne güzel daha grip olmam derken kötü tutuldum.bi de temmuzhaziranın keremi iyileştimi acaba?
Yerim kız seniBu gülüş benim yaşam sevincim
Bi ikide diş olsa tam olacak :))Eki Görüntüle 1500334
:) Maşallah diyelim nazar değmesin o zamanAynen canim sansliyim o konuda
Sizin hala duzelmedi mi canm uyku saatlernz?ben aksamlari uyutmuyorm artik 11.30 -12 gibi yatiyo cok sukur.
Bizm de oyleydi canm gecen hafta sadece alni sicakti surup falan vermedm gecti kendi kendine.dis miydi bilmiyorm 37.2-37.4 arasiydi
Emre de oyle canm.hatta uyanir uyanmaz emekleyip oyuncaklarinin yanina gider uyuyan benmisim gbi oyun oynar.bazen de dededegege yapar
Emre de oyle suyun icinde tepinmekten yikayamiyorum islaniyi her tarafim:)))
Gecmis olsun canm.neden oldu acaba ya bisey demediler mi
Oyyy kıyamam ya ne kusmaymış geçsin iyileşsin artık kuzucukBalık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
Geçmiş olsun canım.Dün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
Evet canım aynen. Bizimde vtech marka. Önündeki oyuncakları çok seviyor ama Dediğin gibi ona tutunup yürümeye kalkınca kayıyor teker yani tutmasam düşer.Bu ilk adım araBasını kuzenim almış çocuk yürüme şeklinde kullanmak istemiyo kesinlikle. Benim kızımda öylr yürümek istemedi bisiklete oturur gibi oturmayı tercih etti.
Bide playskoolunkinde çocuk ittirerek yürümeye çalışırsa direk tekerlet dönüyo gidiyo. Sıkı değil o yüzden tutmak gerekiyo bi anlamı kalmıyo. Alacaksanjz elinizle deneyin alın derim.
Ben vazgeçtim almaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?