2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın güzel anneler.
Gece kızım öok ağladı kucağımda uyudu tüm gece. Oturur vaziyette uyudum eesmen. Sabahta koca kaseyi yiyen çocuk yarısını zar zor yedi. Ağzına almak istemedi aldığıno geri çıkarttı. Ne sinir bozucuymuş diş mi çıkarcak acaba diye damağına bakmaya çalıştım ama açtıramadım ağzını inşalllah hasta olmucaktır

Bacilarim nasilsiniz ?
Yine topikce sallantiya gecmisiz :-(
Tum hasta olan bebislerimize acil sifalar diliyorum ♥
Hala tam anlamiyla iyilesmis sayilmam...
ve uzerinede tas dusurdum maalesef...
Sezeryandan sonra perte cikanlara en iyi orneklerden biriyim sanirim...
Birde ikinci cocuk icin gec kaldin diywn omca insan...
Sanki oglumda cok yardimci oldularda ikinciyi bekliyorlar
Bu arada oglum Gece 12 de uyuyup artik 7.30 da kalkiyor...
Uyku saatleri epey azaldi... oglen ve ikindi toplamda 3-4 saat uyuyor ama ...
Kisaca bizden ozetler boyle....
Dogumgunumuze son 2 hafta ve hala kendime gelemedigim icin hazirliklar su an 0..

Gunaydin hanimlar annemlerdeyim dun geldim ve eve hic donmek.istemiyorum beyzayi.azcik tut dedigimde yorgunum yok her tarafim agriyo diyen adam o evdeyken bile kizimla tuvalete bile gitmek zorunda kaldigim adam ben yokum diye iş çıkışı arkadaşlarıyla yemege ordan cafeye falan gezmeye gidiyo nasil bi haksizlik bu bana sanırım tekrar donmicen eve bilmiyorum kafam cok.karışık

inşallah diştir sen sık sık ateşini genel durumunu takip edersin zaten olmazsa doktorunu arasan baştan koruyucu bişiler verebilir mi acaba hasta olunca çok daha zor

ya herşey seni buluyor çok geçmiş olsun ikinci çocuk diyenlerden bir tek anneme laf edemiyorum ben malum miranın bunca sıkıntısı çekiyo hala ikiyede bakarım diyo Allah razı olsun tabi ben yapmam o ayrı :))
o arada deliksiz uyuması bile ne güzel maşallah bide doğum gününüze ne kadar az kalmış şimdiden kolaylıklar

canım şimdi biraz gerildin sanırım sakin kafayla düşünsen şu an annenlerde olmanın tadını çıkar bebişiniz daha çok küçük iice düşünmeden bi anlık sinirle bi karar alma olur mu

Haklisin canim gerçekten cok sinirliyim bi de hic bisi olmamis gibi davraniyoya daha sinir oluyorum

Canim Miranin kusmalarina inanki cik uzuluyorum kendi kizimda da ilk aylarda cok yasadik hatta yakina kadae ara ara kusuyirdu burnundan bike geliyordu bazen.Ben ilk zamankar kadar cok olmadigi icin tekrar doktira goturmedim.Aklina su geldi ben ilk ay doktora goturdumde doktor bize yatis vermisti ve cok kusuyir dedgimde serumunun icine bir igne koymuskardi ve kizim o gun hic kusmamusti bilmiyirum ama bi dojtora sorsan belki fayda eder

Haklisin canim gerçekten cok sinirliyim bi de hic bisi olmamis gibi davraniyoya daha sinir oluyorum
çok ince düşünemiyor erkekler belki sen varken gitse daha büyük sorun olur diye şimdi gitmiştir böyle düşün sakinleşmeye çalış

bizimde birinci aydan beri kusuyor ama artık kilo alımı da etkilendiği için sorun olmaya başladı bu haftasonu doktor kontrolümüz var aybaşında gastroya gidicez ikisine de bi danışayım bakalım ne dicekler

Menenjit aşısı birinci dozu da olduk hastanemizde , içim bi nebze daha rahat, hiç aşı eksiği olmasın istedim.
@yaz yagmuru canım kalsiyumu sordum, önermiyorum dedi, böbrekleri etkiliyormuş, diş çıkarmak için kullanılması da gereksiz, zaten çıkacak dişler ve çıkışını da rahatlatmaz dedi. Ancak ciddi kalsiyum eksiği olanlara veriyorum dedi. Bol yoğurt peynir yemeli hele anne sütü de varsa hiç gerek yok ilaca dedi.
azerikizi91 canım geçmiş oksun sana. Bebeklerimiz büyüdükçe uyku saatleri gözle görünür biçimde azalıyor maalesef bu arada çocuk yapımına karışan kişilere sinir okuyorum ya bu çocuğu iki kişi yapacaksa bi zahmet kararı da ı iki kişinin almasına saygı duyun yahu :/
M mutube canım hakikaten birçok erkeğin kafası inceliğe basmaz, kasıt arama sonuçta hayat arkadaşın ama sakince bi açıklama isteyenilirsin , annende olmanın tadını çıkar

Slm kizlar size bi sorum olacak simdi ben kizima bebek arabasi almamistim gerek olmadi gidecegimiz yere arabayla gittik kucukken ana kucaginda tasidik kisinda biyere gezmeye gitmedik gerek olmadi simdi ben ankaraya annemin yanina gidecegim kizimin dogum gunuden sonra simdi bebek arabasi dusunuyorum yalniz yeni dogan bebegimede kullanabilecegim bi araba olsun istiyorum cift yonlu tam yatabilen ve en onemlisi hafif kolay katlanabilen katlaninca kuculen bisey olsun istiyorum burda cok cesit yok bi model buldum kraft dino ama nette yok gitmiyo tekerleri vs yazmislar aslinda begenmistim ama tereddutte kaldim casual son modeli vardi ici cok dar geldi kizimda oturmadi bayb2go da hafif bi model vardi 4 e katlanan onun icide dar kizim sevmiyo dar seyleri dino iyi gibiydi ondada tekerleri problem demisler burda 3 bebek magzasi var havaalaninda bebegi tasimam zor olacak bebek arabasi almam gerek ama sizlere sorayim kizlar oneriniz varmi kullanip memnun oldugunuz araba hafif katlaninca kucuk olacak cift yon ve tam yatmali bana yardimci olurmusunuz

Günaydın.. Aren bütün gece uyumadı gecenin bi yarısı kustu. sabahta 07.30da kalkı. Kahvaltı yaptık birazdan tekrar uyutucam. Allahım bitsin artık bu kusmalar

Gecmis olsun ya bu kusma bizdede basladi neden aceba ya biz yeniden grip olduk bogazi kulaklari kizarmis burnu akiyo ust uste 2. Kez grip oldu ne oldu anlamadim bu bebeklere

Canım bizimki bu katlanınc küçük tam yatıyo hafif ama çift yönlü değil bebek anakuvağıyken sana bakıyo ama anakuvağı olmadan oturunca dışarı bakıyo çevrilmiyo diğer arkadaşlarda yazarlar muhakkak

Canim gecmedimi hala kusmalariniz ilac kullaniyorsunuz degilmi nasil kusuyo yedigini hemen mi cikartiyo agiz dolusu aceba gazimi varki bizimki hala gazli oldugunda kusuyorda o yuzden dedim

Canim gecmedimi hala kusmalariniz ilac kullaniyorsunuz degilmi nasil kusuyo yedigini hemen mi cikartiyo agiz dolusu aceba gazimi varki bizimki hala gazli oldugunda kusuyorda o yuzden dedim
ne yazık ki geçmedi ilaç kullanıyordum ama ateş hastalık on gündür kullanamıyoruz bazen yer yemez bazen ilk kaşıkta dün gece uykudan uyanıp kustu gazdan değil yani bakalım cumartesi doktor ne dicek ay başı da gastrocu var şu kuzualrın kusmaları bitse rahatlasak

Sagol canim benim dedigim arabaninda dino tekerleri seninki gibi sen sorun yasadinmi kucuk tekerlerde 590 tl fiyati okadar para verecegim sorun yasarsam surmede korkuyorum

Bi kadinla karsilastim 2 cocugmda kusma oldu neler cektim 1.5 yasindan sonra gecti bizde dedi allah varya korktum ikincidede kusma olursa diye ceken bilir o kusmalari onun yuzunden kilo alamiyor bebekler sanirim doktorlarin dedigi 1 yasini bekleyeceksin gecmesi icin doktor bize 1 yasinda gecer eger gecmezse ozaman ileri tetkik gerekebilir demisti sorunu bulmak icin ama yavrular kimbilir ne aci cekiyo bizim biberon kullandigi icin refluyu tetiklemistir demislerdi annesini emen bebeklerde kusma olmaz demisti doktor o zaman nekadar uzuluyordum emmedi emseydi kusmayacakti diye. Aceba yemek yemeyi sevmedigi icin kusmayi refleks olarak yapiyor olabilirmiki ben ilk okula gideken hatirliyorum sevmedigim biseyi yedikten sonra kusardim simdi kizimda aynisini yapiyo sevmemisse zorla yemisse arkasindan kusuyo valla hergun dua ediyorum istahsiz kusan nekadar bebek varsa duzelsin diye biliyorum cok zor hele kilo almamissa ayri bi uzuntu bizimki yine 2 aydir 50 gr almis rabbim yardimcin olsun insallah ciddi sorunu yoktur

Canım eşimde ilk başlarda böyleydi. Ben yapamam ben edemem ben beceremem falan. Ufak çaplı bi cinnet geçirdim ve eşim yokmuş gibi hayatımı sürdürmeye başladım. Hatta boşanmayı düşündüm. Başka sorunlarda vardı. 2 hafta boyunca gerekmediköe ağzımı açmadım. Yanına yaklaşöadom. Ona yemeğini hazırladım ama onu beklenedim. Kendim ya önce yedim ya sonra yedim.
Sonra o yanaşmaya konuşmaya çalışmaya başladı. Meğer korkmuş çocuk sorunluluğu ağır gelmiş kaldıramamış. Onu ihmal ettiğimi düşünmüş. Bir sürü bahane. Çok zor günler geçirdim boşanmaya çok kararlı olduğumu görünce söz verdi düzeleceğine.
Şimdi maşallahımız var...
Sende sakin kalmaya çalış. Zor ama sakin sakin ona derdini anlat. Suçlar gibi sen böylesin diyerek konuşmak yerine kendi çektiklerini anlat. Onlara yaptıklarını anlatınca direk savunmaya geçiyolar çünkü
Biz hamileliğimizi öğrendiğimiz andan itibaren yavaş yavaş hazırlıyoruz kendimizi. Kadın olarak az çok biliyoruz çocuğun zorluğunu. Ama erkekler doğana kadar herşeye toz pembe bakıyolar. Bebek gelicek onlarda sevicek. Gerisini pek düşünmüyolar. Aonrada sudan çıkmış balığa dönüyolar.
Bazı erkekler sağlam duruşlu oluyo bazılarıda bizimkiler gibi odun oluyo biraz yontmak kafasına vurmak gerekiyo bazı şeyleri.
İnşallah halledersiniz herşey düzelir..

Benimki de oyle ben anneme gidiyom o arkadaslariyla takiliyo her ay 1hafta boyleyiz daha bikere uyutmuslugu yoktur agladimi sakinlestiremez gecen kizdim iyice ogren artik sakinlestirmesini yapisik geziyoz falan diye biyere gitsm bisey olsa diyom pesinden geliriz diyo hey allahim ya :) gulermisin aglarmisin

Bende istiyodum bugun oruc tutmayi ama 10gun suren kan kaybim akinti olarak devam ediyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…