Hepsi kırmızı takılmışçok güzel bi fotoğraf gerçekten.
kimseler yok pazar gezmesine mi gittiler acaba
Bilmiyorum canım bütün zoru kulağıyla gündüz bile elleyip ağlıyor@yaz yagmuru kulak bukadar uzun sürer mi acaba. Diştir belki.
@oslew sizede geçmiş olsn.
@minnakkartal arenin de kusması çok arttı bu aralar bırak kusmayı her verdigim kaşık da midesini bulandırıyor. İnan çok iyi anlıyorum çok.
longislandist tatildesin sanırım kerem de iyidir inş.
E emiragam arabanın camını kedinin girebilecegi kadar mı açık bırakmıştınız?
Bir de bir arkadasimla konusmustuk o da kızına bu kalsiyumdan kullanmış rahat çıkardı dişlerini demişti bilemedim yani faydası olurmu eğer olmuyorsa boşu boşuna çocuğa ilaç vermeyeyim
Tamam canım teşekkür ederimben haftaya gitcm canm.ya da 23 nisanda calisiyolarsa giderm belki.o zamana kadar giden olmazsa sorarm kalsiyumu
İnşallah zorlanmazsin canım çok sevap ama ben cesaret edemiyorum mutlaka sahur yap yoksa dayanamazsin Allah kabul etsinYarin uc aylarin baslangici ya oruc tutcm nasl gececek bakalim:)sutu sagip veriyorm nasl olsa zorlanmam herhalde
Allah kbl etsn cnm bende istyrm tutmak gece kalkablrsm tutcm ins bu aylar tum ıslam alemine mubarek olsn ins Savaşlar btsn Zulüm gorenler feraha kavuşsun coçuklar ölmesin ins encok onlara uzuluyrmYarin uc aylarin baslangici ya oruc tutcm nasl gececek bakalim:)sutu sagip veriyorm nasl olsa zorlanmam herhalde
Amin canim halimize binlerce şükür ler olsun Allah o insanlarında yardımcısı olsun inşallahAllah kbl etsn cnm bende istyrm tutmak gece kalkablrsm tutcm ins bu aylar tum ıslam alemine mubarek olsn ins Savaşlar btsn Zulüm gorenler feraha kavuşsun coçuklar ölmesin ins encok onlara uzuluyrm
Televizyonda bile birileri bagiriosa ay diyorm kısalım sesini cocuk etkilenmesin
Psikolojisi bozulmasin Savaşların icinde büyüyen çocuklara Rabbim yardm etsin ne kdr şükretsek az
İnşallah zorlanmazsin canım çok sevap ama ben cesaret edemiyorum mutlaka sahur yap yoksa dayanamazsin Allah kabul etsin
Allah kbl etsn cnm bende istyrm tutmak gece kalkablrsm tutcm ins bu aylar tum ıslam alemine mubarek olsn ins Savaşlar btsn Zulüm gorenler feraha kavuşsun coçuklar ölmesin ins encok onlara uzuluyrm
Televizyonda bile birileri bagiriosa ay diyorm kısalım sesini cocuk etkilenmesin
Psikolojisi bozulmasin Savaşların icinde büyüyen çocuklara Rabbim yardm etsin ne kdr şükretsek az
bizde sizi özledik kerem iyidir inşallahMerhabalar,nasılsınız diyeceğim ama sanırım pek çoğumuz yine hastayız,acil şifalar hasta olanlara,takip edemedim pek hepinizi özledim
ben eğer acil bişi çıkmazsa cumartesi gidicem canım sorarım mutlakaKızlar yakin zamanda dra gidecek olan varsa rica etsem kalsiyum ilacı kullanımını sorabilir misiniz diş çıkarma döneminde rahatlık sagliyormu Dr bize verdi uzun zaman oldu ama ben kullanmadim bingildagi etkiler falan diye ama artik bingildagi çok etkilemez burada daha önce de söylemiştim verdiğini ama hic kimse de kullanmıyordu ama sorarsanız merak ettim başka Dr onerecekmi
Allah kabul etsin canım ben ramazanda bile nasıl tutarım acaba diye düşünüyorum o zamana mira düzelmezse çok zor olacak benim için tutmazsamda daha geçen senenin borcu duruyoYarin uc aylarin baslangici ya oruc tutcm nasl gececek bakalim:)sutu sagip veriyorm nasl olsa zorlanmam herhalde
off nedir bu bitmek bilmeyen kusmalar bende dün mirayı yatırdım bir saat sonra uyanıp feci şekilde kustu sonra emmek istemedi uyudu tekrar sabahta zor emzirdim inşallah en kısa sürede biterGünaydın.. Aren bütün gece uyumadı gecenin bi yarısı kustu. sabahta 07.30da kalkı. Kahvaltı yaptık birazdan tekrar uyutucam. Allahım bitsin artık bu kusmalar
Bende bundan korkuyorum. Çünkü biz daha bitane bile çıkarmadık. :/Günaydınlaaarrrrrr..... bizim bebisler 2 yasina dek 32 diş cikaracak. Yani bundan sonra durmadan dis mi cikaracaklar))? Kizim dis çıkarır ken mahvoluyor.ates oksuruk ağrı sizinde öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?