2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dr nuz be dıyor cnm ya ben bile düşününce mahvoluyırum çaresı yokmu kurban olurum ya verene

Bende istiyodum bugun oruc tutmayi ama 10gun suren kan kaybim akinti olarak devam ediyo malesef
Cnm bildiğim kadarıyla 10 gunden sonra özür oluyo oruç ve namaz için yani devam etsede ibadetlere engel değil namaz kılınıyorsa ezan okununca tekrar abdest alıp kılınır

Aklıma hep çocuğu balkondan düşerken oda atlayıp çocuğunu havada tutan anne geliyo. İzlemişsinizdir kesin çocuğun burnu bile kanamamıştı.
Öyle bişey olsa hiç düşünmem bende atlarım diyorum. Sizinkide o hesap olmuş.
Allahtan gözüne gelmemiş kuzunun. Annesi bi hayır çocuk için bişey mi yapsanız acaba bilmiyorum bu konuda ne düşünürsünüz ama. Çocuğu kazadan beladan korusun diye akika kurbanı kesilir. Eğer elinizde varsa tabi.
Geçmiş olaun

Biz sitedeyiz önceden arabanın kapısı açık yada camınız açık kalmış yada far açık diye guvenlik arar haber verırdı dun aramadılar yönetımı aradım şikayet ettım tlf dakı bayan güvenlik sıkıntımız var vs. Eksik eleman ama aidat alıyolar meğer yönetım değişmiş haberımız yok

Aynen cnm öyle oldu daha doğumda kestırdim kurbanını erkek çocuk için 2 demişlerdi ya benım ihmalim çok dikkatsızlık işte allaha emanet bütün yavrular

Aynen cnm öyle oldu daha doğumda kestırdim kurbanını erkek çocuk için 2 demişlerdi ya benım ihmalim çok dikkatsızlık işte allaha emanet bütün yavrular
Allah kabul etsin. Bizim sıpa biraz erken gelince planlarımız alt üst oldu maddi olarak toparlayamadık. Dolayısıyla kesemedik. Çocukla uğraşmaktan üstüne düşemedik daha doğrusu istesek bişekilde yine kesilirdi. Şimdi bişey olsa çocuğa direk aklıma o geliyo

Sağol canım ama maske kesin oğlumun ilgisi daha çok çeker ve onu çıkarıp oynamak için elinden geleni yapar sürekli kucağımda zaten, inşallah geçmez diye dua ediyorum
Geçmiş olsun. Emziriyomusunız bilmiyorum ama bi yerde okumuştum. Anne gripkeb çocuğunu emzirdiğinde anne sütünden antikorlar çocuğa geçiyomuş çocuk bağışıklık kazanıyomuş. Bende grip olmuştum. Kızım bana yapışmıştı o ara ama yinede geçmedi yavruma çok şükür. Ona bağlamıştım bende. İnşallah sizin brbeğinizede geçmez

Oğlum iyileşmeye başladı sanki bu sefer de ben grip oldum ödüm kopuyo ona da bulaştırırım diye, offf geçsin artık şu hastalıklar
geçmiş olsun inşallah oğluşuna bulaşmadan hızlıca atlatırsın bende bugün miranın doktoruyla konuştum balgam söktürücü verdi neredeyse on gün oldu artık iyileşsin kuzum zaten geçmezse buhar vericez dedi
Sabahtan beri temizlik yapiyorm cnm cikti hiranin ikinci dis gorundu :)
kolaylıklar canım peşpeşe geliyor dişler maşallah
okurken bian güldüm ama annelik insana kesinlikle her şeyi yaptırabilir çok geçmiş olsun canım

Dr nuz be dıyor cnm ya ben bile düşününce mahvoluyırum çaresı yokmu kurban olurum ya verene
ilaçlarımız var ama çok ciddi bi faydası olmadı olur gibi olduğunda da hastalandık ileri tetkikler bir yaştan sonra şimdilik beklemedeyiz

Yeter canım en azından doğal yolla alıyor kalsiyumu, şimdiden ilaç ya da takviye yapmaya gerek yok bence de
Evet canım . Aslında niyetim 13. Ayda tek doz olmaktı. Cuma günü kızamık yaptırdık ve Dr a menenjiti yaptırmayacağımı , 13. Ayda tek doz istediğimi söyledim. Dr da menenjitin şimdiye kadarkilet arasında en önemli aşı olduğunu, yaz mevsiminde çocuk sosyalleşeceği için riskli olduğunu, 2 doz yaptırmanın 13. Aya kadar ilk dozun koruyuculuğu olduğunu söyledi. Ben yine de yaptırmadım aynı gün iki tane olmasın diye. Haftasonu düşündüm, biz 13. Ay aşısından önce şehir dışına çıkıcaz, havaalanı mikrop yuvası, ayrıca çocuk dışarı falan çıkınca yazın yine risk . Ben de bugün gidip ilk dozu yaptırdım. En azından 13. Aya kadar için rahat eder. Benim psikopatlığım da aşıları sağlık ocağında yaptırmamak, hepsini Dr una yaptırıyorum :/

Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla burdan birileri adım adım seti almışlardı.ben henüz karar veremediğim için almaya danışmak istedim size..etkinlikler nasıl yapıyormusunuz?? Sizce almalımıyım?

Ben hiç duymamıştım. İnternetten baktımda baya pahalıymış

Bezelye nin de mevsimi ben almadim daha baklanin sanki verilmemesi gerektiğini duymuştum yanlış hatirlamiyorsam enginarin göbek kısmını çorbaların içine ilave edebilirsin canım

Bezelye nin de mevsimi ben almadim daha baklanin sanki verilmemesi gerektiğini duymuştum yanlış hatirlamiyorsam enginarin göbek kısmını çorbaların içine ilave edebilirsin canım
Baklayı bilemediğiö için almadım bende. Enginarı soyucam mı be yapcam onu bi araştırıp internetten yapıcam inşallah
İlk defa enginar gördüm çünkü

ben aldım etkinlik kitapçığını rehber şeklinde kullanıyorum aslında bi çoğu yaptığımız şeyler mesela geçen ay ce ee vardı ki hepimiz yapıyoruzdur bu ay eller ayaklar farkındalık yaratma kısmı var kartlarla yapılacaklar bebeğe kalmış mirayla biraz daha kolay çünkü ağzına götürmüyor :) bu ayın oyuncağı küplerdi hiç ilgilenmedi bile yani çok zorunlu değil ama olunca da fena olmuyo belki bir yaştan sonra daha etkin olur diye düşünüyorum ben

Kizamikla menenjit asisi ayni ay olabiliyo mu ben kizamigi yaptirttim menenjit icin mayis in 8 de yaptirtacam sanirsam @hiraysen demisti ayni ay olmuyo diye

Demin eksik kalmış yazım..yeni olduğumdan hatalar yapıyorum arada..bana pahalı geldiğinden değer mi diye sordum.. Cevaplayan arkadaşlara teşekkür, alıntı yapamadım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…