2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun okuyup okuyup ciktim alinti yapamadim.@stepfordk gecmis olsun canim insallah bulasmaz bebise

E emiragam sadaka falan versen iyi olur bence ya.gecmis olsun size de

canım kendini suçlama mira sadece emmese de kusuyo ama gerçekten bişi sevsede sevmesede reflekse dönüşmüş olabilir zira kaşık gördüğü zaman bile kusuyor inşallah 1 yaşan sonra düzelirler

Evet mira emdigi halde kustuguna gore demekki sadece biberon degil sebeb ozamn doktorlarin hepsi bunu demisti bana ne agliyordum emzir biberon verme diye sanki ben sutu sagarak vermekten zevk aliyormusum gibi. Kusmayi refkleks haline getirmis ozaman buyuk ihtimalle midesinden agzina geliyor oda bogazini acittigi icin yemeyip kusmak istiyordur insallah gecer canim rabbim sifasini versin.

Evet bende ne alsak diye dusunuyorum esimi markete gonderiyorum sebze olarak bise yok diyor yeni sebzeler ciksin dedim dun bezelye bulmus cok tazeydi kizim kerevizi hic sevmedi nasil anliyorsa kereviz varsa yemiyor semizotunu nasil veriyorsun.

Ayy canim ya valla cok sagol ilac gibi geldin tamam ozaman vazgectim bosuna okadar para vermeyim halbuki ici 4 e katlanan diger pusetlerden genis diye heveslenmistim burdada bayb2go kraft sunny maksimo ricco baskada oyle bilindik bi marka yok off napacam ben ya bu ozelliklerde araba nerden bulacagim.

ben mamas papas armadillo kullanıyorum, doğumdan itibaren kullanılabiliyo oğlum kucağımdayken tek elle açıp kapatabiliyorum zor da olsa, içi baya geniş tavsiye ederim

Sagol canim netten bi bakayim burda 3 tane bebek magzasi var bu marka yok zaten bi inceleyim hafifmi peki.

Gecmis olsun canim annelik her turlu seyi yaptiriyor. Nisada bugun dustu kanepeden uyumustu bende yataga yatirmaya gotururken uyanir diye kanepeye yatirdim yanina yastiklar koydum yanindaki kanepeyede ben uzandim uyanip duser diye herzaman uyanip oturur aglar etrafa bakar simdi tam uyandi bi anda kendini kanepeden asagi atti yetisemedim bas ustu dustu boynu bukuldu bi anda boynu kiirildi sandim o an elim ayagim titredi yuruyemedim agladim rabbim tum evlatlarimizi korusun.

Kurtulmussunuz asidan gecmis olsun nasil asi huzursuzluk ne yaptimi biz menenjiti yaptiramadik bi turlu ben istedikce bi engel cikti kac haftadir hasta hastayken olmaz dedi hemsire bu hafta yaptiralim biraz gecti hastaligi dedik malesefki pazar gunu tekrar ateslendi 38.5 lara cikti tekrardan grip olmus kulak bogaz agrisi burnu tamamen tikali akiyor yine kaldi asi bende ankaraya gidecegim esiemde dedim napacagiz havaalanlari tum hastalik dolu napacagiz bilmiyorum

isimdeyimgucumdeyim tam denk geldi kullanmis dino teker sorun sanirim kraftin bu tarz arabalari sorunlu vazgectim ne alacagimida bilemiyorum magzada denedim kaygan zeminde guzel gidiyodu hatta kucuk aralardan bile kolayca gecildi ama sorun disarisi

Yürümeye başkayınca napcaz asıl o korkutuyo beni:/

Aklıma azad geldi zaten direk :)

Kizlar bebislerinize kac ogun yediriyosunuz?bi de aralari ne kadar?

Biz gec kalkiyoruz malum.12 gibi kahvalti 3 te meyve 5 gbi yogurt 6.30 -7 gbi yemek 10 gbi muhallebi gece de mama veriyorm ben.anne sutu de 50 cc anca ckyo ilac niyetine

Canım benim oğlum genel olarak huysuz valla aşıdan mı bilmiyorum ama genel huysuzluğu ve ağlamalarında artış olmadığına göre aşı etkilememiştir diyebilirim :)
Ben de kraft twist air kullanıyorum canım, dönme özelliği güzel, 3 kademe vs ama eşek gibi ağır, eşim olmadığı zaman mecbur değilsem dışarı çıkasım bile gelmiyor. Ben de hazır yaz geliyorken ve oğlan büyümüşken ucuzundan bi baston alacağım. Bi de pahalıya almıştık 1200 dü, peşin alınca 1000 e almıştık 1 sene evvel. Ama tüm bu kötü özelliklerine rağmen oğlum içinde çok rahat ve acayip rahat uyuyor dışarda. Jeep gibi bişey :) tahminime göre senin istediğin gibi bişey yok, o yüzden kriterlerde eleme yapacaksın :/

Canım biz alırken. Yorumlarda tekerleri hakkında sıkıntılı yorumlar görmüştük ama mağazada sürdük gayet güzel geldi aldık ama tekerler cidden çok sıkıntılı dışarda. Bakıcımız da hiç kullanışlı olmadığını söyledi . Yiğenime markası belli olmayan ucuz bir bebek Arabası almıştık inan dino dan daha kullanışlıydı. Biraz daha para verip ana kucağıyla bir satılan baby2 go vardı onu almadığımıza pişman olduk biz.

Seninki yürüme çağına yakın başladı ayaklanmaya, bu süreci kısa tutup yürür direk bence. Benimki 2 aydır emdiğini sütü burnumdan getirdi tırmana tırmana :/
Allah kolaylık versin canım. Inan işte dinlenip evde yoruluyorum artık. Eşim dalga geçmeye başladı.

Benim kizim da cok erken basladi yefi aylik olmadina bir hafta kalimi enekkefi yefi aylikken dikeldi iki ayfir da kaneoelere sehpelara tutunarak evi turluyor.Ben adlibda Azatla Elif Ece on aylikken yurumeye baslar dedim ama henuz tek yuruyemiyor sipalar

Canim soğan kıyma pisiriyorum semizi ilave ediyorum altı kısık sonra bulgur biraz su ilave ediyorum kızım seviyor yoğurtla birlikte yediriyorum

12. Ayın sonuna kadar top 540 liraymış. Diğer paket ne kadardır bilemedim:)) bebekler için zeka geliştirici aktiviteler diye bi kitap vardı D&R da onu almıştım ben bu bana fazla gelir cidden
Zihinsel gelişimi için ne yapabilirim ekstra diye düşününce cazip gelmişti, adım adım seti..ama sonra fiyatı fazla buldum..biraz daha büyüyünce etkinliklere götürürüm falan diye avutmaya karar verdim kendimi:))
Bi de aşılar konusunda tıp dünyasını anlayamıyorum..kızım doğduğundan beri kendi doktoruyla sağlık ocağının arasında kalıyorum..söylefikleri hep çeşiliyor..biz aşıları doktorumuza yaptırıyoruz.kızamıkı yaşında yaparız, gerek yok dedi..menenjiti de yaşını geçince dedi.burada bugün ve daha öncelerde aşılarla ilgili hep farklı uygulamalar olduğunu okudum..neyin niye doğru olduğunu anlayamıyorum..şahsen doktoruna güvendiğimden ya da güvenmek istediğimden kızamıkı yaptırmadım..ama anladım ki annelik hep iki arada bir derede kalmakmış

Biz gec kalkiyoruz malum.12 gibi kahvalti 3 te meyve 5 gbi yogurt 6.30 -7 gbi yemek 10 gbi muhallebi gece de mama veriyorm ben.anne sutu de 50 cc anca ckyo ilac niyetine
Canim ben 3 ana öğün veriyorum kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği seklinde yoğurdu öğle yemeğiyle birlikte veriyorum bazen aksam yemeğinin yanında da veriyorum yemeğe göre bir ara öğün meyve ikindi vakti veriyorum istedikce emziriyorum

@ mahtuana canm bnde bebek arabasi alirken cift yonlu olsun bide kuculsun kapantiginda dedim. Bna oyle bi araba yok dediler hep magazalarda. Bnde kraftin bebek arabasini aldim hatta cift yonlu degil dye uzulmustum ama mecburen almistim cunkj bagajimuzda bass var kyculmesi dha onemliydi bizimicin. Ama okdar memnun kaldimki anlatamam.tekerlekleri 360 derece donuyo kucuk. Gecenlde alusveris merkezinde bi dondum bebek arabasiyla kadin kocasina gosterdi hemen arabayi. Parkta sahilde tasli yolda kullandim tavsiye ederim cnm model bu

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-20-21-16-19.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 72

Biz 6 gibi kalkıyoruz anne sütü
8 gibi kahvaltı sonra uyuyo.9 buçuk 10 gibi uyanıyo öğle yemeği. 2 saat sonra anne sütü ve uyuyo 12 gibi. 1 saat sonra uyanıyo sonra önce yoğurt sonra meyve veriyorum sonra yine anne sütü 4-5 gibi yine uyuyo bir saat kadar. Uyanınca akşam yemeği sonra 8 buçuğa doğru anne sütüyle uyku. Sabah 6 ya kadar 2-3 kez yine anne sütü alıyo.

Biz biraz çok yiyoruz

Ikinci dis bugun patladi cokmizmiz hep bni istiyo odadan cikamiyorum zorla temizlikyaptim annem sGolsunbakti hirayi. Buarad bugunu not almam lazim cunkuu hira yurudu.:) bir aydr taytay duruyodu emekliyodu. Yuruteci kaldirdik ozamndan beri. Cunku yurutece guveniyodu hep yurutecten alinca hep oturuyodu yere kalkmiyodu bnde sakladim yuruteci. Serbest biraktik tutunup kalkti dustu siraladi emekledi derken azonce taytay dururken iki adimda yanima geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…