- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
saoladin canim sizede gecmis olsun kolaylik versin rabbim isiniz zorBi kaç gündür yazamıyorum ya nasıl yazmaya baslayacagimi bilemedim resmenbi düşündüm bayaa. Küçük kızım çok hasta su içse çıkarıyo sürekli kusuyo akşam üstü bide ateslenmeye başladı bi türlü atlatamiyoruz.midesini çok usutmus sanırım. Bide kermes pastası yapılacak diye okuldan görev vermişlerdi onunla uğraştım içi uyduruk dışı süslu bi pasta yaptım kolayindan. Akşama kadar kosturmacayla geçiyo bi kaç gündür ara ara okuyorum yazsmiyorum hasta olanlara geçmiş olsun umutun dįsi çıkmış hayırlı olsun yorgun annelere allah kolaylık versin benim belim sirtim iptal bu günlerde.
Canım küçük kızın için büyük geçmişler olsun inşallah biran önce toparlarBi kaç gündür yazamıyorum ya nasıl yazmaya baslayacagimi bilemedim resmenbi düşündüm bayaa. Küçük kızım çok hasta su içse çıkarıyo sürekli kusuyo akşam üstü bide ateslenmeye başladı bi türlü atlatamiyoruz.midesini çok usutmus sanırım. Bide kermes pastası yapılacak diye okuldan görev vermişlerdi onunla uğraştım içi uyduruk dışı süslu bi pasta yaptım kolayindan. Akşama kadar kosturmacayla geçiyo bi kaç gündür ara ara okuyorum yazsmiyorum hasta olanlara geçmiş olsun umutun dįsi çıkmış hayırlı olsun yorgun annelere allah kolaylık versin benim belim sirtim iptal bu günlerde.
saoladin canim sizede gecmis olsun kolaylik versin rabbim isiniz zor
sağolun kızlar inşallah.Canım küçük kızın için büyük geçmişler olsun inşallah biran önce toparlar
Canim ılık suda birkaç saat bekletiyorum yine ılık suyla legende hic toprak parçası kalmayıncaya kadar yikiyorum evet uğraştırıcı oluyorCnm ya bu semiz otunun çamurunu nasıl yok ediyosun saatlerdır suda hala kum döküyo ıspanak bile daha kolay temizlemesi
Canim çok geçmiş olsun kızınaBi kaç gündür yazamıyorum ya nasıl yazmaya baslayacagimi bilemedim resmenbi düşündüm bayaa. Küçük kızım çok hasta su içse çıkarıyo sürekli kusuyo akşam üstü bide ateslenmeye başladı bi türlü atlatamiyoruz.midesini çok usutmus sanırım. Bide kermes pastası yapılacak diye okuldan görev vermişlerdi onunla uğraştım içi uyduruk dışı süslu bi pasta yaptım kolayindan. Akşama kadar kosturmacayla geçiyo bi kaç gündür ara ara okuyorum yazsmiyorum hasta olanlara geçmiş olsun umutun dįsi çıkmış hayırlı olsun yorgun annelere allah kolaylık versin benim belim sirtim iptal bu günlerde.
afiyet olsun canım Yiğit e:)@yaz yagmuru Semiz otu tarifini yaptım bugün çok sevdi yigitde. Sağol canım.
Günaydin canım ne güzel olmuşHerkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
Bu arada dün annem sürpriz yapıp geldi :) çok mutlu oldum. Pazartesiye kadar bizde kalacak.
ne kadar güzel olmuş çok sevindim senin adına anneler candırHerkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
Bu arada dün annem sürpriz yapıp geldi :) çok mutlu oldum. Pazartesiye kadar bizde kalacak.
Ne güzel keşke benim annemde gelseHerkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
Canim alerji olmus dokunmuş ne yazikkiKizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
Sana degil gokceye gelmstir :) benimki hasta bu hafta gelemedivay cok ozledim diyip duruyo telde :)Herkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
@yaz yagmuru Semiz otu tarifini yaptım bugün çok sevdi yigitde. Sağol canım.
Hepimizin evi aynı heralde:))Eki Görüntüle 1504146 Gunaydin teyzeler bu yeni kalkmis halimiz :)
Doktor mu söyledi canım? Geömiş olsun. Yatıldı mı yoksa . Kaşındırmıyodur inşalLahnbebişiCanim alerji olmus dokunmuş ne yazikki
Eki Görüntüle 1504146 Gunaydin teyzeler bu yeni kalkmis halimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?