2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çamaşır suyuna bişey yapılamıyor malesef. İnş. aynısından bulabilirsin.

Canim

Istersen aldiginiz magazayi ara modelini varsa kod nosunu falan soyle depolara falan da bakabilirler cok onemli benim icin falan dersen boylelikle bulabilirsin sanki
iyi fikir cnm sagol bugun halledicm insallhbu isi:)

Kizlar sutlac tarifi verirmisiniz bana bi turlu yapamiyorum
Sureklo yaptigm trif tam kivamnda olcu:
T3ncereye 3su bardagi su koy, kaynamaya baslayinca 1 bardak pirinc koy kaynasin pirincler pissin, sonra 1 litre sut koy, kaynasin yine. En son 2 bardak seker koy karistir kaynick fokur fokur. Nisasta koyuyorm bide
bn dun kara dut aldim pazardan bi oturusta yarisini yedim hirayada 5tane verdim hirada sonuc bele kadar kaka. Bndeki sonucta cogalmis sut. Suan mevsimi dene istersen canm bn sasrdim hemn kaka yapmasina. Bnmde sindrim sorunumvar bn bile tuvalete kostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun azada :) sanırım biz bu kahvaltıyı ilk okula giderken anca yaparız.
Tabakta omletin tozu bile kalmadı :) zeytini ve domates salatalığını da yedi maşallah :)

Çok severim dutu ve bugün de bizim paZar var alayım ben de kabız oğluma :)

ayy okurken tüylerim diken diken oldu yahu etkilendim biz dün ofiste para topladık lcw den 0-10 yaş arası bi sürü kıyafet aldık 23 nisan bayramı dolayısıyla kimsesiz çocuklara göndereceğiz yani rüyaların bi şekilde çıkıyor sanırım bundan sonra en son hep beni oku :))

Afiyet olsun azada :) sanırım biz bu kahvaltıyı ilk okula giderken anca yaparız.
bizde bizdeeee

Bu günde pazar var alayım mutlaka o zaman hem sütüm çoğalsın hem yavrum rahatlasın. Teşekkür ederiz

sağol canım ya bende dut alayım o zaman bugün bizim orda da pazar :))

Benim küçük sıpa nedense sol göğsümü bi iki emip bırakıyo hep. Süt de var sıkınca fışkıracak kadar. Onun yüzğnden sol göğsüm sağ göğsüme göre küçük apaçık belli oluyo bi beden fark var neredeyse

Canim bu cok onemli bisey sonrasindada kucuk kaliyo digerinden almiyo diye digerini verme tekrar tekrar dene yada tam uyku sersemiyken teni uyanmisken falan ver yani denemissindir eminim ama aklima baska bisey gelmiyo yada en kötü ihtimal sagabilirsin canim

Gece bile versem anlıyo sıpa tadı falan mı farklı niye böyle yapıyo anlamadım. Çok önemsemeniştim başta ama şimdi ciddi fark var arada yani her emzirmemde ilk o tarafı veriyorum kalkıyo diğer göğsümü açmaya çalışıyo. Sağayım birde kahvaltısına falan karıştırın olmadı sütü. Zaten göğüslerim küçük öyle olunca daha çok belli oluyo

@kmltm damada da tüllü papyon yapalim takim olurlar :)

Olur tabi uyumlu olsunlar:))

Canim alerji olmus dokunmuş ne yazikki

Ben de oyle dusndm canm bugun daha az gbi.yarn dr a gotrcektim ama regl oldum hasftane uzak o kadar yolu gidemem ctesi gitcez artk sorcm dr a

Eki Görüntüle 1504146 Gunaydin teyzeler bu yeni kalkmis halimiz :)

Hemen hayata karisiyo sipalar:)))emre de boyle uyuyan benmisim gibi davraniyo:)

Ben oyuncaklari tek tek cikatiyotum canim mesrla davul caliyoruz biraz sıkılınca araba suruyoruz ama hepsini cikarirsam hic birinin yuzune bakmiyo hoş oyuncakta pek ilgisini cekmiyor ama

Aynen canm ben de ikiser ucer koyuyorm onune

Kizlar soylemis ama ben de yazym)yenisini al bence de canm

Kizlar sutlac tarifi verirmisiniz bana bi turlu yapamiyorum

1 cay bardagi pirinci suda hasliyorm sonra da 1 litre sut 1 cay bard seker ekliyorm.katilasmaya baslayinca kapatiyorm ocagi ve 1 pakt vanilya ekliyorum canm.ben cok sekerli sevmedgm icin 1 cay bard koyuyorm sekeri istersen arttirabilirsin

Hayirdir insallah canim.beni korkutuyo su santral olayi

Kızlar aranızda grip olup daha sonra bebeğine bulaştıran var mı?

Ben2 ay once oglum hastanede yatti canm.eve dondukten sonra ben grip oldum cok yaklasmadim kv geldi bakmaya ama yine de bulasti.ihlamur peditusla gecirdik ama cok ilerlemedi

Kızlar aranızda grip olup daha sonra bebeğine bulaştıran var mı?
Benim buluşmamıştı canım emzirdiğim için aşılamış oluyormuşum Dr öyle demişti o zaman

Bizim de baştan beti sağı seviyo ama zorla da oksa sola da alıştırdım ben

Ben de çok korkuyorum valla, geçmiş dünya deneyimlerine ve sonuçlarına bakınca ve bizim ülkedeki iş güvenliği sallapatiliğini düşününce memleketten kaçıp gidesimiz geliyor öyle valla rüyamdaki santral olayı değildi ama bi doğa felaketiydi, biz de minnakkartal la annesiz kalan bebekler için gidiyormuşuz. Hayır oksun diyeyim yine de

Benim buluşmamıştı canım emzirdiğim için aşılamış oluyormuşum Dr öyle demişti o zaman

Bizim de baştan beti sağı seviyo ama zorla da oksa sola da alıştırdım ben
Of benim de umudum bu, ben baya kötü gribim şu an ödüm kopuyo bulaşır diye. Ben bile zor dayanıyorum koca insanım oğlum nasıl dayanır bilmiyorum hiç. İnşallah ben de bulaştırmadan geçiririm şu lanet hastalığı

Ayy bndede bi kırıklık var aslinda birazda depresif diye dusunuyorum kolumu kaldirmak zor geliyo buraya bile okuyup cikiyorum yazmak zor geliyo aslinda evde de bi problem yok ama bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi iki gundur

İnşallah çok geçmiş olsun. Tabi ben yine de emzirme dışında pek oynaşmamıştım öpmemiştim oğlumu, emzirip bırakıyordum.

Aren doğdugu günden beri sağ gögsümü ağzına dahi almadı. 2 ay sonrada solu bıraktı. Hep sağdım.Sol gögsümde çok süt var diye sağı hep ihmal ettim. Ve aradaki farkı tarif bile edemem. Dışardan belli olacak dereceydi. Ama şimdi süt bitince ikisi de normale döndü. Emzirme dönemi tamamen bitince düzelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…