2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bazen ağlayamıyor bile insan..donup kalıyorum ben sık sık...ailem ve eşimin ailesi herkes arkadaşlarım hep istanbnlda olmasına rağmen çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu/oluyor..nasılsın nasıl gidiyor diye içtenlikle soran yardımcı olmaya çalışan yok..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, bugünümüzü aratmasın...

Evet yalnızlık çok zor ama yanında olup faydası olmayanda olabılırdı bazen yakınlarımın uzakta olmasını istediğim zamanlar çok oluyo

bnde aldim cogu seyi 4 haziran dogumgunumz persembeye geliyo o gun yapicam yinede

Ya ilk Arda dönmeye başladığında bundan öncesi kolaymış şimdi çocuk düşecek endişesi var dedim, sonra emeklemeye başladı dedim bundan öncesi kolaymış en azından durduğu yerden uzaklaşamıyordu. Şimdi yürüyor diyorum ben bundan öncesinde ne kadar büyütmüşüm çocuk yürürken düşecek orasını vuracak diye yaşlandım resmen tam ben böyle düşünürken etraftan demezler mi bunlar iyi günlerin birde bunun 2 yaş sendromu var diye sanırım bu durumda yaşadığımız an bir sonraki yaşayacaklarımızdan her zaman daha kolay

bnde aldim cogu seyi 4 haziran dogumgunumz persembeye geliyo o gun yapicam yinede

Neler aldın canım, neler düşünüyorsun o gün için. Çalışmıyor olsam çarşamba yapmayı isterdim ama şu anki durumda yorgunluk ağır basacak keyif alamıycam gibi geliyor çarşamba yaparsam.

Alerjı olabilir miki cnm?

Ben de oyle dusunuyorum

Fırına gidip askıya ekmek bırakmak istiyorum diyorsun. Kaç tane istersen. Durumu olmayan birileri de gelip bedavaya taze taze ekmek alabiliyor.

kızamık aşısını ne zaman yaptırmıştınız ?

17 martta yaptirdk canm

Ben de sus falan bakiyorm 28 mayis bizmki de tam karar veremedim henuz:)

Kızamık aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda o da döküntü yapabilir demişti dr

1 ay oldu canm yaptirali:)

Benimki kucağımda 1 sn durmuyor kurtlu gibi aşağı atıyo krndini

Aynen

bizimkinde de kurt kayniyor bunlarin kicondakucahimda sadece ziplamak icin geliyor at saniyor beni heralde digidik yapiyor

Benmki de yapiyo bazen.yavrucum hadi eskiden kiloluydum at gibiydim ama zayifladm hala ne tepiniyosun diyorum

Neler aldın canım, neler düşünüyorsun o gün için. Çalışmıyor olsam çarşamba yapmayı isterdim ama şu anki durumda yorgunluk ağır basacak keyif alamıycam gibi geliyor çarşamba yaparsam.
minnie mause konseptimiz cnm pecete, kek kapsulu ,kek standi,1yas kurdanlari,1yas balonlari,1yas flama,iyiki dogdun yazan susler asmak icin, hediyelik magnet aldim resmini koyucam, seker hamurlari aldm , kaliplar vs..

eksiklerde hediyelik renkli kolanyalar yapicam, afis yaptricam fotografciya,aklima gelmeyen dha bir suru eksik var. Liste yapip eminonune gtmem lazim

Kizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
canım acaba sıcakladı mı miranın Alerjik döküntüleri daha belirgin oluyo yine de önem olarak verme tabi değişik bişi

M

iyi oldun mu cnm geçmiş olsun
sağol canım daa ii gibiyim

kullan at markete bak istersen netten orda da uyguna malzemeler var canım
Ben on gün önce yapıcam malum Ramazan

genelde telefonda anneme şikayet ediyorum keremi 1saat kadar o iyi geliyor,
oğlundaki bana alerjik döküntü gibi geldi,tekrarlamaz umarım

gidadan kaynaklaniyodur degil mi?poposunda var bikac tane de.

Ayyyy ilk dogumgunusuler geldi bile ne cabuk buyudu bu veletler :) allahim hepsine saglikli uzun yillar nasip etsin ins.

Amiin

Bende kiyafetini kendim yapmaya karar verdim becerebilirsem tütü yapicam renkli. Bi de ust yapcam ama bakalim bi tül arastirmasi yapmam lazim hazirlar 100 tl civari daha uciza cikar diye dusunuyorum

ben de soyle guzel bi papyon yapym madem

Ne guzel ya bi suru seceneginiz var sizin.ben netten bakiyorum sadeceordan yaptircm artik

Olabilir canm gece cok terliyo.aklima gelmemisti o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…