Egepol ucyolda iller bankasinin karsisindaEgepol nerede canım Behçet Uz çok kalabalık ama randevuyla gitsem çok beklemem herhalde kardeşim çocuğunu orada bir prof a götürmüştü memnun kalmıştı ona mi gotursem acaba of of doğru düşünemiyorum artik
canım başka doktorun görmesinde mutlaka fayda vardır helede böyle baştan savma olduğunu düşünüyosan inşallh gönlüne göre bi doktor bulursun hızlıcaKızlar Ece hâlâ kulağını yirtarcasina kasiyor ağlıyor delirmek uzereyim moralim çok bozuk ağrı kesiciyle duruyor çocuğum Dr a kontrole göturdum biraz kızarıklık var hâlâ sağ kulağında dedi geçer dedi baştan savma yaptı bir aydır besinci kez gittik çok sinirlendim daha fazla birşey demedim çünkü artık kızimi ona goturmeyecegim ateşli çocuk vardı bütün dikkati ondaydı doktor bakıyorum hızla cuma günü goturcem inşallah
Uzakmis canım bir arastirayim bakalım başka bir çözüm bulamazsam dusunurum yine de teşekkür ederimEgepol ucyolda iller bankasinin karsisinda
Teşekkür ederim canım@yaz yagmuru ve @oslew teşekkür ederim eceyede cok geçmiş olsun
İnşallah canım bir aydır kizimda bende perişan olduk baktı kızarıklık var geçer diyor bir aydır geçmedi çocuk hâlâ gece sürekli kulağını elleyip ağlıyor kasimaktan kıpkırmızı kulağı sanırım verdiği antibiyotik etki etmedi saatini hep düzenli verdim çok kizdim suratimi asıp çocuğu alıp sinirle çıktım hicbir şey demeden esip arkamdan geldi ne oldu sana diyor çok sinirlendim çünkü iki dakika surdu kontrolcanım başka doktorun görmesinde mutlaka fayda vardır helede böyle baştan savma olduğunu düşünüyosan inşallh gönlüne göre bi doktor bulursun hızlıca
geçmiş olsun bence de başkasına götür daha önce de kızarık kulak zarını antibiyotiksiz bırakması beni şaşırtmıştı,ben olsam başka bi hekime görünürdüm,acil şifalarKızlar Ece hâlâ kulağını yirtarcasina kasiyor ağlıyor delirmek uzereyim moralim çok bozuk ağrı kesiciyle duruyor çocuğum Dr a kontrole göturdum biraz kızarıklık var hâlâ sağ kulağında dedi geçer dedi baştan savma yaptı bir aydır besinci kez gittik çok sinirlendim daha fazla birşey demedim çünkü artık kızimi ona goturmeyecegim ateşli çocuk vardı bütün dikkati ondaydı doktor bakıyorum hızla cuma günü goturcem inşallah
umut 'a da geçmiş olsun sevindim en ufak anormallik bile anneyi üzüyor takıntı gibi bişey@yaz yagmuru ve @oslew teşekkür ederim eceyede cok geçmiş olsun
En iisini yapmışsın benimde ilk gastrocuda elim Ayağım titremişti resmen ececiğimde biran önce düzelir inşallahİnşallah canım bir aydır kizimda bende perişan olduk baktı kızarıklık var geçer diyor bir aydır geçmedi çocuk hâlâ gece sürekli kulağını elleyip ağlıyor kasimaktan kıpkırmızı kulağı sanırım verdiği antibiyotik etki etmedi saatini hep düzenli verdim çok kizdim suratimi asıp çocuğu alıp sinirle çıktım hicbir şey demeden esip arkamdan geldi ne oldu sana diyor çok sinirlendim çünkü iki dakika surdu kontrol
aynı şey bende de var mesela deliksiz uyku nası bişidi en çok onu Hatırlamak istiyorumçok yorgunum ,rezene anason üstüne de zinco damla içip sabaha dek uyuyasım var ama nerdeeeeee
Ev sahibimiz aradı evi satıyorum dedi. Bizim niyetimiz bulunduğumuz yerdeki projeler seneye bitiyordu o zaman ev alıp çıkmaktı. Ama şimdi böyle lüxsümüz yok. Kayınvaldemin tam karşısında tam istedigimiz gibi evler var eşim oraya taşınalım diyo. Çok kararsızım kv ile bu kadar yakın oturmak nasıl olur bilemiyorum. Kv yakın oturanlar oturmayanlar bi akıl verin..
Aynen öyle, adam uyumuyor ki uyuyakalsın. Uyutmaya çalışırken biraz hareketsiz kalıp mayışıyor ya, onu dinlenmek sayıp bizimki tekrar kalkıp kudurmaya devam ediyorgözlerini dinlendirmek yetiyor :/
Azada bondigonun aktivite masasını aldık ama bizim oğlan kullanıma yeni f boyut kattı. Bi üzerine çıkmaya çalışıyor masanın, olmayınca da altından geçiyor emekleyerek :) masa da oğlanın arkasından ağlıyor lütfen benimle oyna diye ama benim oğlum kalorifer peteğinin vana koruyucusuyla oynamayı tercih ediyor
Allahım eşim yolda geliyor ve 4 gün boyunca sadec emziricem ve yemeklerini hazırlıycam azadın , onun dışında muhattap olmayacağım 4 gün boyunca eşim bakacak
aayy çok mutluyum umutun böbreğinde genisleme vardı bildiginiz üzere ama artık yok kaybolmuş
Çok geçmiş olsun..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..Hem iyi hekim hem iyi insan bulmak çok zor..umarım bir an önce iyileşir ece...Kızlar Ece hâlâ kulağını yirtarcasina kasiyor ağlıyor delirmek uzereyim moralim çok bozuk ağrı kesiciyle duruyor çocuğum Dr a kontrole göturdum biraz kızarıklık var hâlâ sağ kulağında dedi geçer dedi baştan savma yaptı bir aydır besinci kez gittik çok sinirlendim daha fazla birşey demedim çünkü artık kızimi ona goturmeyecegim ateşli çocuk vardı bütün dikkati ondaydı doktor bakıyorum hızla cuma günü goturcem inşallah
Aynen sabaha kadar uyumak ne muhteşem bi şeymiş...çok yorgunum ,rezene anason üstüne de zinco damla içip sabaha dek uyuyasım var ama nerdeeeeee
@kmltm hani oğlun 12 de kahvaltı yapıyor ya o saate kadar kaç cc süt içiyor?
Bizim dr 300 dedi. %70 katı gıda %30süt dedi. Aren de eskiden içerdi şimdi hiç içmiyo süt.Yatmadan once 120 ya da 150 cc gece 2-3 gibi 90-100 cc sabah 7 -8 gibi yine 90-100 cc iciyo canm.350 cc iciyo yaklasik.en az 500 icmesi gerekiyo diyo kimi dr kimi de 300 diyo.simdiye kadar 500 cc iciyodu yaklasik 2 haftadir boyle iciyo zorlamiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?