2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
uyuyakalmak mı benim oğlum uyuyakalsa bayıldı sanıp hastaneye koşarım,ah kızlar çok şanslısınız inanın bana göre
Aynen öyle, adam uyumuyor ki uyuyakalsın. Uyutmaya çalışırken biraz hareketsiz kalıp mayışıyor ya, onu dinlenmek sayıp bizimki tekrar kalkıp kudurmaya devam ediyor gözlerini dinlendirmek yetiyor :/

Geçmiş olsun. İsimdeyimgücümdeyimin kızı Gökçe zaten on numara akıllı, daha önce yürüteçte uyumuşluğu da var onun :)

Kizim seni kara listeye almis ben de durekli okuyirum ve seni goremefim en sin duphelendim ve kara liste olmussun

Offff gene alıntı yapamamışım
Canım alıntılamak istediğin mesajın altındaki cevaplaya tıklıyosun. Sayfanın altında yazınyaxılan yerde kişinin mesajı beliyo. O mesajın altına yazıyosun yorumunu.
Bende bazen cevaplaya bstığında msj belirmiyo

Hımm kaçırmışım ben , gökçenin yürüteçte uyuduğunu azadın maceralarını bende nille yaşıyorum sanki..Allahtan kız çocuğu diye avutuyırum kendimi...akşam eşim gelene kadar pert oluyorum..bi şeyleri kaçırırım diye uyumuyor adeta
Geçmiş olsun. İsimdeyimgücümdeyimin kızı Gökçe zaten on numara akıllı, daha önce yürüteçte uyumuşluğu da var onun :)

Teşekkür ederim, başaracağım inşallah

çok geçmiş olsun benimde boğazım köyü Ihlamurla geçiştirmeye çalışıyorum

cok sıkıntısı yoksa goturme bence nefret etcek artik doktordan :)
ya o kadar doktor gördüki zaten çok istemiyorum zaten Cumartesi Kontrolü var bakıcam artık durumuna göre

Azada bondigonun aktivite masasını aldık ama bizim oğlan kullanıma yeni f boyut kattı. Bi üzerine çıkmaya çalışıyor masanın, olmayınca da altından geçiyor emekleyerek :) masa da oğlanın arkasından ağlıyor lütfen benimle oyna diye ama benim oğlum kalorifer peteğinin vana koruyucusuyla oynamayı tercih ediyor
Allahım eşim yolda geliyor ve 4 gün boyunca sadec emziricem ve yemeklerini hazırlıycam azadın , onun dışında muhattap olmayacağım 4 gün boyunca eşim bakacak

canummmmmm nerden aldin bunlari ? beylikduzunden mi ? bende bu haftasonu alicam cunku

Bizdede bondigonun var. Gökçe bi ara suratına bakmıypdu. Şimdi çıkdırıyo onu görünce. Resmini atmıştım hatta nasıl güldüğünün:)
Günaydın. İyi geceler diyen yeri biz öne çekiyoruz o ileri itiyo inatlaşıyo bizle. Kelebeği biz açıyoruz o inatla kapatıyo.
Dönem dönem sarıyo masasına

Bizimkinin yegane oyuncağı ben ve ev eşyalarımızmış, anlamış oldum :/ buna da diğer oyuncaklara yaptığı muameleyi yaptı

aayy çok mutluyum umutun böbreğinde genisleme vardı bildiginiz üzere ama artık yok kaybolmuş
Çok sevindim canım

Bizde de durum bu, masa oda ortasında yetim gibi kaldı, bizimki yine tırmanma peşinde

Eklentiler

• image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 104
Bi
Bizde de durum bu, masa oda ortasında yetim gibi kaldı, bizimki yine tırmanma peşinde
z bişeye dikkatini çekmek istiyosak eşimle onun başına gidip aaa ne güzelmiş galan diye oynuyoruz. Gülüyoruz falan. Ellerimizi ittiriyo hemen kendi yapmak için. Deneyin bence:)
Bide gökçede üstteki yerleri bırakıp. Oyuncağın ayaklarını sökmek için basılan yer var ya oraya basıp basıp duruyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…