2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bn oturdum yakin cok gelmezdi ama komsumuz arkadsiydi ona gelirdi bizi arardi sesiniz cikmiyo evde degilmisnz. Evin onunden her gecisinde camlara bakardi. Bide nereye gtsek haberi olurdu. Simdi tasindik habersz geliyo tek sknti bu. Kisiden kisiye degisr aslinda

canummmmmm nerden aldin bunlari ? beylikduzunden mi ? bende bu haftasonu alicam cunku
eminonunden aldim cogunu canm. Azoncede buyukcekmeceden geldim ordada biyer var hersey var kalanida ordan aldim eksigimz fazla yok. Cekmecedeki magazaya git derim hersey var
aayy çok mutluyum umutun böbreğinde genisleme vardı bildiginiz üzere ama artık yok kaybolmuş
nekdr guzel haberr cok sevindim

3 tane kardeşim var 3 üde okuyo. Babam çalışıyo. O yüzden istesede gelemiyo malesef allahtan Ankaradalar yakın da hızlı trene atlayıp gidiyprum epey kalıp geliyorum
Ankara Konya hızlı trenle yakın tabi :) Niğde Eskişehir 8 saat ve ben 1,5 Yıldır gidemiyorum. Neyseki annem 2-3 ayda bir geliyor.

Geçmiş olsun. İsimdeyimgücümdeyimin kızı Gökçe zaten on numara akıllı, daha önce yürüteçte uyumuşluğu da var onun :)
Yorumları okudukça gülüyorum :) ben güldükçe Gökçe tepeme tırmanıyor bağıra çağıra /':) evet ya bu sıpa yürütecinde de uyuya kalmıştı. Sen diyince hatırladım.
bak yarın saat önceki halimiz.

Eklentiler

• image.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 113
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatirsin
aayy çok mutluyum umutun böbreğinde genisleme vardı bildiginiz üzere ama artık yok kaybolmuş
Çok güzel bir haber canım gözün aydın
Ya ben bu kıza kısa Çorap giydiremicem sanırım sürekli çıkarıyor ben yoruldum o yorulmuyor :/
ayni durum bizde de var çorap teki aramaktan nevrim donuyor bazen:))

Kızlar Ece hâlâ kulağını yirtarcasina kasiyor ağlıyor delirmek uzereyim moralim çok bozuk ağrı kesiciyle duruyor çocuğum Dr a kontrole göturdum biraz kızarıklık var hâlâ sağ kulağında dedi geçer dedi baştan savma yaptı bir aydır besinci kez gittik çok sinirlendim daha fazla birşey demedim çünkü artık kızimi ona goturmeyecegim ateşli çocuk vardı bütün dikkati ondaydı doktor bakıyorum hızla cuma günü goturcem inşallah

Bira uzak size ama bizim doktoru tavsiye ederim aslinda egepoldeki butun doktorlar iyi esimin kuzenleri de oraya goturuyo hepimiz farkli doktora gidiyoruz memnunuz behcet uz da cok iyilesmis oraya da gidevilirsin biz acile gittik asistan bakti ama cok guzel bakildi ve cok ilgilendi bi de karatasa gidiyo bi arkadasim o da memnun doktorundan

Egepol nerede canım Behçet Uz çok kalabalık ama randevuyla gitsem çok beklemem herhalde kardeşim çocuğunu orada bir prof a götürmüştü memnun kalmıştı ona mi gotursem acaba of of doğru düşünemiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…