2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@AreN5 bende 1. Diyorum bide cok gcmis olsun canim sonucu mutlaka yaz areni merak ederiz
@kmltm 2.pasta diyorum
yazyagmuru inşallah geldigindede hemen gider canim 3 cocuk zaten zor bide sana karisip duran biti basinda.hic cekilmez
@Akaibu beyzada bulamac yemiyo canim ama tek tek de yemiyor tam bi ara alisti tek tek yemeye simdi onuda istemiyor kahvalti asla yapmazdi simdi onune ekmek kasar falan küçük küçük parcalar koyuyorum yarisini atiyo yarisini parcaliyo kalan yarisini yiyor hic yemedigine bakarak cok iyi bizim icin

Canim ben daha once gelmisti almistim.Coj kylkanisli degil aysegul alnisti bir araba o daha guzel bosuba para verme alirsan aysegulunkinden al
Yaaa bende umutun arabasindan alayim demistim ama gorup almak istedim hic bi yerdede goremedim kullanisli degilse bende almayayim ozaman sağol canim

Bu hafta a101 de bu pedalsiz motorlardan var dusunen varsa fiyati da uygun ben karar veremedim alsam mi almasam miEki Görüntüle 1509450
bizde gördük dün eşimle kullanışlı gibi gelmedi bize bu aybaşı artık biraz rahatlamış olucaz ilk adım arabasını alıcaz sonunda bakalım

inşallah hasta değildir canım balgamla bende uğraşıyorum on gündür neredeyse cumartesi verdiği ilaç daha ii geldi en azından balgamı için bişi verir rahatlarsın bir de tahriş varsa aspire etme sadece serum veya sprey kullan canım

azerikizi91 canım nerlerdesin doğum günü hazırlıkları ne alemde az kaldı sanırsam merak içerisindeyiz

Geçmiş olsun hafif şekilde atlatır inşallah annesi

Dun abimler bizdeydi biri erkek biri kiz ayni gun doğmuş 2 bebek :))yigenim beyzaya sarilmaya calisiyo beyza kaciyo ikisi birden bir orayi bir burayi karistiriyo cok yorucu ama cok eglenceliydi maşallah benim yigenime cok güzel kelimeler söylüyor yürüyor bizimki biraz korktu ondan :)) beyza kaciyo yigenimde del del diyo :) ben gidiyorum deyze ditti diyo yerim ben bu bidiklari erkegi kizi hepsimi bukadar tatli olur hepinize maşallah kuzularim benim: ))

Bu hafta a101 de bu pedalsiz motorlardan var dusunen varsa fiyati da uygun ben karar veremedim alsam mi almasam miEki Görüntüle 1509450
Ben haftasonu annemin komşusunun kızında gördüm, oğlumu oturttum üzerine ama hiç ilgilenmedi. O yüzden almam , ev oyuncak çöplüğüne döndü, sırf azaddan kalan eşyalar için bi çocuk daha yapasım var :)
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

Ben hep böyle yediriyorum. Hipp in tahıllı tozlarıyla hapıyorum ama bisküvi yerine. Sıpa tek tek yemiyo bende bi ona alıştıramadım
Bizimki tek tek yiyordu sadece. Zatrn tatlı yemez kusardı, bisküviye kusardı, pütürlüye kusardı. Her ay bir kez deneyip kusunca korkar bırakırdım cevizi bisküviyi pekmezi falan. Sadece sütümle yumuşatılmış yumurta sarısı ve labne peynirle kahvaltı yapıyor 4 aydır. Ben de artık değişik tatlar arıyorum o yüzden

Yaaa bende umutun arabasindan alayim demistim ama gorup almak istedim hic bi yerdede goremedim kullanisli degilse bende almayayim ozaman sağol canim
Ben ilkadım arabalarını burdan sormuştum ama pek memnun kalan ve tavsiye eden olmayınca vazeçip almadım. Onun yetine aktivite masası aldık biz zatrn yanında dikiliyor masanın ve oynuyor.

@kmltmsiseye renkli kolanya doldurucam kurdeleyle susliycem. Cerceveyd 1 yas resminden koyucam.

Cok guzellermis canm ben de mi kolonya alsam acaba:))

bunda da ikinci daha güzel sanki canım :)

afiyet olsun kuzuya bende denedim tabi ki fiyasko

herkeslere günaydınlar güzel bir hafta olsun inşallah

@AreN5 için 1. Pasta ,@kmltm için 2. Pasta güzel görünüyor .

Ben de onu daha cok begenmstm buyul ihtimalle o olck:)

Ben de ilk zamanlar karisik veriyodm son 1 aydir ayirmaya basladm canm.arada karisik veriyorm yine.zeytin verenler de varmis ben hic vermedm daha deneyebilrsn istersen degisik olarak

3 saat sonra kv gelcek. Aslında fena kadın değil ama ben hoşlanmıyorum evimde yatılı misafir ağırlamayı, geriliyorum resmen. Pek misafirperver değilim aslında evime kimse gelmesin istiyorum. Allah'tan her güne bir iş bir plan var da anlamadan atlatırım diye umut ediyorum.

E biz tersten gidiyoruz o zaman önce ayrı sonra bulamaç :) zeytin kaşar falan veriyorum arada ama kahvaltı gibi değil, biz yiyorsak onu. Da ağzına bi parça bırakıyoruz. şöyle bebek işi besleyici bişiler peşindeyim :) doyurucu olsun diye

gecmis lsun bizde kışın son golunu yedik galiba burnu tikaliydi butun gece beraber yattik xaten simdide hapsirik var peditus verdim ins ilerlemez

Canim ben daha once gelmisti almistim.Coj kylkanisli degil aysegul alnisti bir araba o daha guzel bosuba para verme alirsan aysegulunkinden al
bende oyle bisey dusunuyorum aslinda esimin kuzeni 3 tekerlekli motor verdi buyuk tabi oyku icin ama deliriyo ona binsin

bizde gördük dün eşimle kullanışlı gibi gelmedi bize bu aybaşı artık biraz rahatlamış olucaz ilk adım arabasını alıcaz sonunda bakalim
valla onlarda bana hic kullanisli gelmedi playskool verdi esimin kuzeni bize ustune binip gidemiyo zaten daha ama tutunup ayaga da kalkamiyo gecen gun denedim tepetaklak geri dustu ve parkede cok hizli gidiyo iyiki almamisim cok gereksizmis dedim oyle duruyo

Bende ayniyim canim ama sana yarfimci olursa ozaman zaman cabuk gecer

inşallah dediğin gibi anlamadan biter gider bende pek sevmem yatılı misafir işini çünkü birkaç saatin sonunda oh be diyip yayılmak istiyorum :)))

geçmiş olsun canım burnunu aç mutlaka aman balgama çevirmesin şu hava da bi toparlasın artık yetti kuzucuklarımıza çektirdiği
ilk adım arabası konusunda kafam karışıktı iice karıştı bu ay alalım diyodu eşim ama ya öle düşerse birde bizim zemin mermer hoş onuda laminant parke yaptırcam diyo eşim araştırıyodu

Ver azadi kv ye kafa dinle sen de iste ne guzel:)

Gurmebebekte falan da tarifler var ama ortalama ayni canm.face de biri yazmis gunkurusu kayisi da veriyorm bazen dye.ben de bazen biskuvi tahin pekmez veriyorm sadece.cok fazla cesit cikaramiyoruz.hazir kahvalti karisimlari var onlari da vermek istemedm sahsen.

Ben de her gun ayni kahvaltiyi yapyorum napalm yani

Ben vtech aldm canm.henuz tutunup gidemiyo.daha dogrusu kayip duser dye tuttrmuyorum ben.on taraftaki oyuncak kismi guzel bayagi oyalaniyo emre tavsiye ederm

Aciyorum bakalim uyuttum simdi uyandi tekrar uyuttum yaninda yatiyorum oyle istedi hanim biraz uzun uyusunda toparlasin dun cok sicakti sapkada takmak istemiyo gunes carpti heralde dedim zaten artik 4ten once cikmam sokaga da
Bence alma artik zaten cok kullanmaz elinden tutup yurumek daha hoslarina gidiyo bi de o arabayi da tutman gerekiyo yalniz kullanabilcegi bisey degil

Bende ayniyim canim ama sana yarfimci olursa ozaman zaman cabuk gecer
Yardımcı olur rahat bi kadın kasmaz ama ben genel olarak yatılı misafir sevmem :/ bu evde yatılı kalması gerekenler ben eşim ve oğlum onun dışındaki herkes batıyor bana
A Apriori canim sizin aktivite masasinin markasi ne bende bi bakiim yararli oldumu
Bondigo markası canım, ilk gün hiç yüz vermedi, biz de azadı es geçip babası ile geçip oynadık, o da heves edip geldi oynamaya başladı, keyif almaya başlayınca tek başına da gidip oynamaya başladı . Yararı olarak da Küçük alanlarda parmaklarını kullanması farketti bikaç günde. İşaret parnağıyla minik düğmeleri hareket ettiriyor nasıl çalıştığını öğrendi

Bakalım benim niyet de o ama azad durmaz başkasında ana kuzusu oldu çıktı başıma :/
Dopru diyosun ya herkes hergün aynı kahvaltıyı yapıyor kasmamak lazım çok. Ben de gurme bebeğe balıyorum ama bi tek omlet ve bu sabahki karışım kafama yattı, diğerlerini sevmedim

Ben vtech aldm canm.henuz tutunup gidemiyo.daha dogrusu kayip duser dye tuttrmuyorum ben.on taraftaki oyuncak kismi guzel bayagi oyalaniyo emre tavsiye ederm
sağol canım tavsiyen için bi inceleyelim akşam eşimle

oh yatın beraber en bi güzeli kuzucumda hastalanmasın inşallah
araba için bide @kmltm ın önerdiğini inceleyeyim artık son kararı vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…